• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güçlü hemcinslerimden yorum istiyorum

Tarifedilemez

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2019
195
180
33
Dert değil ama hayatımı etkileyen bir durumdan bahsetmek istiyorum. Hiç kötü niyetli olamadım ama çevremde hiç iyi niyetlide bulamadım. Zaten kimseyle görüşmüyorum istemiyorum ihtiyaç duymuyorum ama başka bir gezegene taşınmadım ya illa bir ortama geliyorum arkadaş, akraba, komşu vs insanlarla.

İnsanların birbirini bozmasından, hevesini kursağında bırakma çabasından bıktım. Hep beni vuracak bir yer buluyorlar moralimi bozmayı becerebilecek en azından modumu düşürecek. İnsanlar neden böyle bilmiyorum ama aldırış etmemeyi öğrenemedim ya da onlar gibi olmayı. Çareyi yalnızlıkta buldum eşim bana yetiyor o hem eş hem arkadaş herşey. Ama dediğim gibi insanlarla görüşmemek bir ortama gelmemek kaçınılmaz.

En son olan konulardan bahsedeyim. Biz kiramızı değiştirdik x kişisi nereye taşındınız ev nasıl dedi, içime sindi beğendik yerleştik deyincede benim mutlu olmamdan ağız burun kıvırıp ayy o mahalle hakkında hiç iyi şeyler duymadım ya pek tekin değilmiş vs dedi ki hiç alakası yok. Öyle bile olsa sen bunu niye dile getirip benim modumu düşürmeye çalışıyosun artık taşınmışım sonuçta.
Saçımı boyattım başka bir x kişisi nerde kaça boyattın dedi, cevap verincede ay o paraya birde turunculuklar kalmış pek olmamış ben olsam içim içimi yerdi dedi. E benim içime sinmiş beğenmişim söz konusu turunculukları ben görmüyirum sen madem görüyosun niye dile getiriyosun ki ben olsam birinin saçı kötü bile olsa iyi olmuş derim moralini bozmam.

Bu tarz konular işte hayatımın her dalı ile ilgili, herşey kısacası mutlu olduğum memnun olduğum beğendiğim herşey ile ilgili illa beni bozan biri oluyor. Her seferindede ister istemez bozuluyorum evime saçima değil, o insanın bana öyle yapmasına.

Bu konuda yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar, herhalde diyorum ben güçsüz bir karakterim bu tarz durumlarla baş edemiyorum keyfim kaçıyor. Sizin yorumlarınızı merak ediyorum

İnsanlar patavatsız yada saygısız olabilir kimseyi eğitemiyoruz malesef. Ama kibarca cevap verin ve moralinizi sakın bozmayın. Mesela saçının boyası olmamıs diyene ben cok begendim esimde cok yakıstirdi diyin gecin.

Dert değil ama hayatımı etkileyen bir durumdan bahsetmek istiyorum. Hiç kötü niyetli olamadım ama çevremde hiç iyi niyetlide bulamadım. Zaten kimseyle görüşmüyorum istemiyorum ihtiyaç duymuyorum ama başka bir gezegene taşınmadım ya illa bir ortama geliyorum arkadaş, akraba, komşu vs insanlarla.

İnsanların birbirini bozmasından, hevesini kursağında bırakma çabasından bıktım. Hep beni vuracak bir yer buluyorlar moralimi bozmayı becerebilecek en azından modumu düşürecek. İnsanlar neden böyle bilmiyorum ama aldırış etmemeyi öğrenemedim ya da onlar gibi olmayı. Çareyi yalnızlıkta buldum eşim bana yetiyor o hem eş hem arkadaş herşey. Ama dediğim gibi insanlarla görüşmemek bir ortama gelmemek kaçınılmaz.

En son olan konulardan bahsedeyim. Biz kiramızı değiştirdik x kişisi nereye taşındınız ev nasıl dedi, içime sindi beğendik yerleştik deyincede benim mutlu olmamdan ağız burun kıvırıp ayy o mahalle hakkında hiç iyi şeyler duymadım ya pek tekin değilmiş vs dedi ki hiç alakası yok. Öyle bile olsa sen bunu niye dile getirip benim modumu düşürmeye çalışıyosun artık taşınmışım sonuçta.
Saçımı boyattım başka bir x kişisi nerde kaça boyattın dedi, cevap verincede ay o paraya birde turunculuklar kalmış pek olmamış ben olsam içim içimi yerdi dedi. E benim içime sinmiş beğenmişim söz konusu turunculukları ben görmüyirum sen madem görüyosun niye dile getiriyosun ki ben olsam birinin saçı kötü bile olsa iyi olmuş derim moralini bozmam.

Bu tarz konular işte hayatımın her dalı ile ilgili, herşey kısacası mutlu olduğum memnun olduğum beğendiğim herşey ile ilgili illa beni bozan biri oluyor. Her seferindede ister istemez bozuluyorum evime saçima değil, o insanın bana öyle yapmasına.

Bu konuda yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar, herhalde diyorum ben güçsüz bir karakterim bu tarz durumlarla baş edemiyorum keyfim kaçıyor. Sizin yorumlarınızı merak ediyorum
Valla ben birşeye karar vermişsem yada beğenmişsem hiç umursamam bu yorumları bence doktora gidin takmamayı öğrenirsiniz rahat edersiniz

Adil Yıldırım'ın deyimiyle bu zehirli yılanlar her yerde var gerçekten.. bir video paylaşayım izleyin. Eşinizle mutlu olmaya bakın ve zehirli yılanlara dokunmadan bir maşa yardımıyla psikolojinizden uzaklastirin😉

Hepsine cevap verin çatır çatır bikez testiyi kırın bi daha besmele ile gelirler bir tanesi geçen gün benden bir yaş küçük Kamurancim iyi cesaret üçüncüyü doğurdun dedi kaza ile mi oldu dedi döndüm dedim ki hayır canım tedavi ile oldu istedim doğurdum çok şükür dedim ağzına tikadım hiç acımam eksik paramın teki değil olsa ne olmasa ne herkesin bir hududu var aştı mı çekerim resti

Bence sorun sizde. Yani bu tarz insanlarin zaten en büyük derdi kendiyle. Kendi ozguvensizligini baskalarinin aciklariyla desteklemek istiyorlar. Bu kişileri duzeltemeyiz. Ama siz soylenilen sözlere önem vermezseniz kendinizi korumus olursunuz. Mesela saç renginizi begendiyseniz ve olumsuz yorum duydugunuzda ben begendim diyin ve icimizden bunu kendimize de deyin. Başkası için yapmıyorum kendim begendim diye yapıyorum diye hatırlatın kendinize.

Oyle insanlari hayatinizdan cikarin, gorusmeyin bence. Ve de yeri gelince ver cevabini
Ben uzulecegime o uzulsun, uykusuz kalsin..
Benim mutsuzlugumla mutlu olacaksa ,olmasinlar yanimda bi zahmet.

-bir kere de guzel bi laf ciksin agzindan de. Hep olumsuzluga odaklisin sen de de
-Ben mutlu muyum, icime de sindi.. gerisi boş de.
-Ben boyle seviyorum, bilerek boyle yaptim de
-Esim de boyle istedi de
-sen daha iyisini yaparsin ozmn de
-Birdahakine anket yapayim bari de !!
-Tuh ya size sormadan aldim,ayip etmisim kanki de
-Amaaannn sen de herseye kotu diyorsun de,sasirmadim bu sefer de !
....

Boyle boyle cevap verir susmazsan, inceden alay edersen bir daha bulasmazlar bence..

Sen nezih olan X semtinden alirsin de.
Sen sacini moss da boyat de, hani begenmiyosunya birseyi de..

Cahil de olsa okumus da olsa var boyle insanlar malesef cevremizde.
Cevabini ver sustur, gorusme de..

Böylelerini eline dola görsünler bakalım dünya kaç bucakmış( tabi ki şaka)😊 O öyle dedi diye öyle olmak zorunda değil ki.. Üzerine vazife mi seçimlerime müdahale etmek de yeter. eğer köşeli değilse anlarlar.. Bak eşinden hiç bahsetmedin demekki mutlusun.. Gerisi zaten boş..

Back
X