güçlü kadınlar bi el atin

karmakarisik56

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
1.650
1.570
Arkadaslar hem okuyup hem çalışıyorum sınav dönemim geride kaldı çok şükür ama maalesef aynı dönemde is yerinde inanılmaz sorunlar yaşadım, müdürün yalakasi olan erkek herkesin arkasından yalanlar uyurupdate duruyordu kulağımla tesadüfen duydum . Maskesini dusurduk ama mudur onu tuttu bize ceza verdi ve su an mudurumden nefret ediyorum . Konuşsam da asla anlamayacak bir insan. .
haksızlığa uğradım şikayet ettim ama sonuç çıkmadı
kendimi kötü hissediyorum .
Negatif yüklü durumda yim sanki
nasıl atabilirIm
tatile gitme şansımız da yok
siz çok bunaldiginizda naparsinuz
bi de acizane tavsiye istiyorum is yerinde olanları görüp duymamam gerkiyo artık nasıl basarabilriim nasıl susabilirim içime atabilirim
çünkü herkes konuyu kapattı
benim de hayrima olacak artık kapatmak

Beyninizi sizinde bu guclukleri asacak kapasitede oldugunuza sartlandirin,dimdik durun ve bu durumun ustesinden gelebileceginize jnanin,sonrada sadece isinizle ilgilenin etrafa kulak tikayin.Bakin bahar geldi havayi icinize cekip sukredin bosverin onu bunu..

işyerini işyeri olarak gör benimseme sana düşen işleri yap çok kişiyle muhattap olma
hepimiz neler yaşayıp görüyoruz
3 maymun misali

Bir kulaklık edinip, sadece işinizi yapıp çıkmak en güzeli. Ben bu sayede dedikoduları duymuyorum :)

işyerinde böyle olaylar çok olduğu için çokta çabuk unutuluyor..o yüzden sende onlar gibi davran..

170'i arayın.
Mobbing şikayetinde bulunun.
Ama mutlaka kanıtlayabilmelisiniz.
Diğer arkadaşlarınızla birlikte yapabilirsiniz bunu..

9-5 çalışıp evime gidiyorum. Çare; herkese selam verip iş harici konuşmuyorum.
Hiç kimsenin ne dediğini konuştuğunu merak etmiyorum. İşimle konuşuyorum

Kardes sen niye her konunun basina 'hem okuyorum,hem calisiyorum' diye yaziyorsun?

Ben de yazıcam heveslendim:KK53: hem çalışıyorum -hem okuyorum- hem ev geçindiriyorum
-hem çocuğum var onu yetiştiriyorum
hem anayım- hem baba -hem erkek- hem kadın :KK54::KK48:

Arkadaslar hem okuyup hem çalışıyorum sınav dönemim geride kaldı çok şükür ama maalesef aynı dönemde is yerinde inanılmaz sorunlar yaşadım, müdürün yalakasi olan erkek herkesin arkasından yalanlar uyurupdate duruyordu kulağımla tesadüfen duydum . Maskesini dusurduk ama mudur onu tuttu bize ceza verdi ve su an mudurumden nefret ediyorum . Konuşsam da asla anlamayacak bir insan. .
nasıl atabilirIm
bi de acizane tavsiye istiyorum is yerinde olanları görüp duymamam gerkiyo artık nasıl basarabilriim nasıl susabilirim içime atabilirim
Kitap okiyun yürüyüş yapın ve iş yerinize sadece bir vazifeyi yerine getirmeye gider gibi gidin.kimseyle fazla samimi olmaya gerek yok.

iş yerinde kimseyle samimi olmam, kör sağır dilsiz olurum, işimi yapar dönerim. isterlerse birbirlerini öldürsünler, umurum bile olmaz.
orası sadece para kazandığım yerdir.
tecrübelerim bana bunu öğretti.

nasıl atabilirIm

güçlü kadın olarak tavsiye vermeye geldim.

acizane değil, naçizane :KK45:
sanırım bunu sana bilinçaltın yazdırdı. kendini aciz hissetme yani :)

sadece işini yap. kulağına güzel yaz müzikleri aç. misal; https://eksisozluk.com/entry/50614477
ve çılgınca çalış. işini mükemmel yap.
şikayetini de etmişsin. yapılacak şeyi yapmışsın. sakın sürekli bu konuda dır dır edip, dedikodu yapıp, iş başarını düşürme. konuyu bir süre kapat.
öyle verimli çalış ki, insanlar sana kusur bulamasın. er ya da geç haklı olduğun anlaşılır.

nasıl atabilirIm
Ya 3 maymunu oynayacaksın bunu yapamazsan da köprüyü geçene dek dayıya hacı diyeceksin kanka :KK66: , kimse baki değil makamında

X