Güçlü kadınların güçsüz olduğu saatindeyim.

konu sahibi yorulmussun, bir destek ariyorsun bu hayatta. gayet normal seyler. ama kendi icinde blundugun ve seni mutlu etmeye yetmeyen bu durumun anlatimini baskalarini elestirmeden de yapabilirsin. sizin hayatiniz boyle baskalarininki vikvikle geciyor ne yapalim simdi. ben o bahsettiginiz vikvik grubunda miyim bilmiyorum, ev hanimiyim-gecici bir sure ama olsun- ama gucluyum. guclu olmak beni mutsuz etmiyor. mutlulugun kaynagini yanlis yerde ariyorsundur belki.

Çok yoruldum güçlü görünmekten . Bende diğer kadınlar gibi şımartılmak , naz yapmak istiyorum. Bu hayatı ben seçtim belki evet ayrılalı 2 yıl oldu... Güçlü olmak yoruyor insanı ; dışardan bakıldığında kimseye eyvallahım yok kendi işimi kendim yaparım gibi görünsemde gece tamda bu saatler sıcak bir omuza ihtiyacım olduğunu anlıyorum . Yalnızlık çok zor , derdini sevincini hüznünü sırrını paylaşabileceğin bir hayat arkadaşın olmaması çok acı. Neden biz kadınlar güçlü olmayı seçeriz neden hayatı sırtımıza yükleriz . Gerçekten biz mi akıllıyız zekiyiz yoksa dışarda gördüğümüz o kukla gibi oynatılan kocasının sözünden çıkmayıp evde akşama kadar keyif yapan kocası geldiğinde fare gibi vik vik vik konuşup naz yapan kadınlar mı akıllı

Çalışmak güç göstergesi değildir .Kendince sebeplerin olur çalışırsın .

önceliğiniz saygı olmalı bence,herşey tartışılabilir ama saygı çerçevesinde.....evde annelerimiz,onların anneleri; aşağılarken önce bir kadın olarak onları görmeli insan,sonra kendini ve hemcinsini......sorsak hepimizde feministiz:KK51:

Burası özgür bir platform, istediğini konuşmakta ve yazmakta özgürsün. Ben evde pilav yapan kızı aşağılasam ne olur aşağılamasam ne olur, sen de beni aşağılasan ne olur aşağılamasan ne olur. Unutma ki burası sanal bir ortam, insanlar sallıyor da olabilir. Senin güçsüz ya da karaktersiz demenle ben karaktersiz ve güçsüz olmam, bunun farkındayım neticede. Asıl bunun farkında olmayanlar var, gerçekten var ve onlara söylenecek söz bile yok. Gerçek akademisyenin burada tanımadığı etmediği insanlarla tartışmaya girecek kadar boş vakti olması da ilginç. Beni okul puanımla aşağılama fikrin de ayrı komik, bunun için bu bilgiye sahip olman lazım. Belki Türkiye'nin en iyi üniversitesindeyim, belki de en kötü. Okuduğum bölümün puanları çok değişkenlik gösteriyor, her yerde aynı değil. Kim bilir? :)
Bak nasıl çıktı hemen tırnaklar :) İşte sen de aynı hissi uyandırıyorsun insanlarda. Anlayabilmişsindir umarım, aşağılanmak nedir. Ayrıca akademisyenlerin de boş vakti vardır. Onlar da konuşur, gezer, dinlenir, okur, ürer, çocuk bakar, vakit öldürür... İnsandır, onlar da. Mesleğim hususunda yalan söylemek gibi bir ihtiyacım yok. Okuduğun bölüm ve üniversiteyle ilgili bir ara konunu okumuştum, oradan kaldı aklımda. Senin söylediklerinden bahsediyorum yani. Bu arada karakter, davranış ve fikirlerdeki tutarlılıktır; iyilik ya da kötülük değil. Mesajların arasındaki üslubundaki tutarsızlığa yani kararktersizliğe vurgu yaptım.

Bak nasıl çıktı hemen tırnaklar :) İşte sen de aynı hissi uyandırıyorsun insanlarda. Anlayabilmişsindir umarım, aşağılanmak nedir. Ayrıca akademisyenlerin de boş vakti vardır. Onlar da konuşur, gezer, dinlenir, okur, ürer, çocuk bakar, vakit öldürür... İnsandır, onlar da. Mesleğim hususunda yalan söylemek gibi bir ihtiyacım yok. Okuduğun bölüm ve üniversiteyle ilgili bir ara konunu okumuştum, oradan kaldı aklımda. Senin söylediklerinden bahsediyorum yani. Bu arada karakter, davranış ve fikirlerdeki tutarlılıktır; iyilik ya da kötülük değil. Mesajların arasındaki üslubundaki tutarsızlığa yani kararktersizliğe vurgu yaptım.
Aman Tanrım, kullanıcı ismine ilk defa denk geldiğim, gerçekte tanımadığım bir üye sanal ortamda bana karaktersiz dedi, o kadar üzgünüm ki şu an anlatamam. Sen beni kendince aşağılamaya çalışmış olabilirsin belki, ah o kadar üzüldüm ki ağlıyorum şu an. Şu saatten sonra insan içine bile çıkmayacağım. Sanal ortamda aşağılandım! Sanal ortamda o kadar ciddiye alındım ki aşağılandım! Dünyanın sonu!
:KK70:
Kullancı adıma ve avatarıma bi bak, cevap yazmaya devam edecek misin?:KK70:

Çok yoruldum güçlü görünmekten . Bende diğer kadınlar gibi şımartılmak , naz yapmak istiyorum. Bu hayatı ben seçtim belki evet ayrılalı 2 yıl oldu... Güçlü olmak yoruyor insanı ; dışardan bakıldığında kimseye eyvallahım yok kendi işimi kendim yaparım gibi görünsemde gece tamda bu saatler sıcak bir omuza ihtiyacım olduğunu anlıyorum . Yalnızlık çok zor , derdini sevincini hüznünü sırrını paylaşabileceğin bir hayat arkadaşın olmaması çok acı. Neden biz kadınlar güçlü olmayı seçeriz neden hayatı sırtımıza yükleriz . Gerçekten biz mi akıllıyız zekiyiz yoksa dışarda gördüğümüz o kukla gibi oynatılan kocasının sözünden çıkmayıp evde akşama kadar keyif yapan kocası geldiğinde fare gibi vik vik vik konuşup naz yapan kadınlar mı akıllı
Ben daha geçen gün isyanlardaydım. Ya bende biri gelip bişey diyince ben bilmem eşim bilir diyip kenara çekilen kadın olmak istiyorum. Ama yok olmuyor zaten beceremem

Aman Tanrım, kullanıcı ismine ilk defa denk geldiğim, gerçekte tanımadığım bir üye sanal ortamda bana karaktersiz dedi, o kadar üzgünüm ki şu an anlatamam. Sen beni kendince aşağılamaya çalışmış olabilirsin belki, ah o kadar üzüldüm ki ağlıyorum şu an. Şu saatten sonra insan içine bile çıkmayacağım. Sanal ortamda aşağılandım! Sanal ortamda o kadar ciddiye alındım ki aşağılandım! Dünyanın sonu!
Tartışmalarını sürdüremeyen ya da savunacağı bir şeyi olmayan haksız insanlar hep bu yolu izler. Önce tartışır, sonra saldırır, sonra da böyle üzülmüş taklidi yapıp dalgaya vururlar. Bu durum sanalda da böyledir, gerçek hayatta da.

İlk taşı atan konu sahibi piyasada yok
Başka topiklere yazmasına rağmen
Siz boşuna didişiyosunuz kızlar

Herkes kendi değerini bilir
Biri bişey dedi diye sizin değeriniz azalmaz veya artmaz

Konu sahibi bence gece yalnızlığın verdiği rehavetle açmış konuyu
Sabah ayılınca kendine gelmiş
Vazgeçti bile konudan
Sizde fazla üstelemeyin bence

Yoksa Mune gelmek, cıs yapmak ( Kuş dili bilmiyorum :KK70: )
Tıppp
Canım , çalışma saatleri içerisinde fazla girmiyorum . Muhasebe ve Finans departmanım , fırsatım olmuyor yoğunum. Kısacası gece yalnızlığın verdiği rehavetle yazılmadı :)

Canım , çalışma saatleri içerisinde fazla girmiyorum . Muhasebe ve Finans departmanım , fırsatım olmuyor yoğunum. Kısacası gece yalnızlığın verdiği rehavetle yazılmadı :)
Hala vik vik kısmında ısrarlısın yani
Ne bileyim tam paçanı kurtarıyordum sen kaşındın :D
Aha kızlar konu sahibi geldi
Ama ben gidiyorum mesaim bitti
Hoşça kalın

Fazla itişmeyin
Evde karısının maaşıyla içip yatan adamlar bile , çalışan erkeklerden bu kadar yerilmiyor
Hepimiz kadınız, çalışın ya da çalışmayın ama herkes nasıl mutluysa öyle olun emi

Güçlü kadın =yalnız kadın diye bir denklem yok.Siz anladığım kadarıyla yalnızlık çekiyorsunuz?

Back
X