Güçlü kadınların güçsüz olduğu saatindeyim.

Çok yoruldum güçlü görünmekten . Bende diğer kadınlar gibi şımartılmak , naz yapmak istiyorum. Bu hayatı ben seçtim belki evet ayrılalı 2 yıl oldu... Güçlü olmak yoruyor insanı ; dışardan bakıldığında kimseye eyvallahım yok kendi işimi kendim yaparım gibi görünsemde gece tamda bu saatler sıcak bir omuza ihtiyacım olduğunu anlıyorum . Yalnızlık çok zor , derdini sevincini hüznünü sırrını paylaşabileceğin bir hayat arkadaşın olmaması çok acı. Neden biz kadınlar güçlü olmayı seçeriz neden hayatı sırtımıza yükleriz . Gerçekten biz mi akıllıyız zekiyiz yoksa dışarda gördüğümüz o kukla gibi oynatılan kocasının sözünden çıkmayıp evde akşama kadar keyif yapan kocası geldiğinde fare gibi vik vik vik konuşup naz yapan kadınlar mı akıllı
Alisirsin ya benimki 5yil oldu guclu gorunuyorum

Kesinlikle katiliyorum, ben de erkek olsam Karsimda zeki,konusabilecegim, benim konustugumu anlayabilecek, belli bir kultur birikimi olan,egitimli bir kadin isterdim, geri kalanlari napayim? Ne onlar benden anlar ne de ben onlardan anlarim,herkes dengi dengine. Bosuna dememisler sectiginiz es sizin aynanizdir diye
Zaten erkeklerin hepsi de zeki, kültür birikimi olan, eğitimli insanlar değil mi? Aslında mantıklarınıza bakarsak erkeklerin tümü mükemmel, kadınlardan ise yalnızca çalışan ve eğitimli olanlar değer verilmeyi hak ediyor. Bu nasıl bir düşünce şekli böyle? Sözüm yalnız size değil. Kadınlar hakikaten hem cinslerini aşağılamayı çok seviyorlar. Kendinde olandan ötürü, olmayana yükseklik taslamak cahilliğin daniskasıdır! Yazık, gerçekten çok yazık...

Çok yoruldum güçlü görünmekten . Bende diğer kadınlar gibi şımartılmak , naz yapmak istiyorum. Bu hayatı ben seçtim belki evet ayrılalı 2 yıl oldu... Güçlü olmak yoruyor insanı ; dışardan bakıldığında kimseye eyvallahım yok kendi işimi kendim yaparım gibi görünsemde gece tamda bu saatler sıcak bir omuza ihtiyacım olduğunu anlıyorum . Yalnızlık çok zor , derdini sevincini hüznünü sırrını paylaşabileceğin bir hayat arkadaşın olmaması çok acı. Neden biz kadınlar güçlü olmayı seçeriz neden hayatı sırtımıza yükleriz . Gerçekten biz mi akıllıyız zekiyiz yoksa dışarda gördüğümüz o kukla gibi oynatılan kocasının sözünden çıkmayıp evde akşama kadar keyif yapan kocası geldiğinde fare gibi vik vik vik konuşup naz yapan kadınlar mı akıllı

merak etme tuanarosele, bizler akıllıyız. senin o sımsıcak aradığın omuz yüreğin sızladıktan sonra ne işe yarar.
oo kadınlardan her yerde var. hepsinin sonu da hayatı da aynı. onların kocalarının tek derdi çamaşırım yıkansın yemeğim olsun akiam da cinsel birlikteliğim olsun derdindeler. sen kendini bir meta olarak görmüyorsun ve kendini kimseye kullandırtmıyorsun. daha niye üzülüyorsun ? boşver omzun da olmayıversin :eek:

Zaten erkeklerin hepsi de zeki, kültür birikimi olan, eğitimli insanlar değil mi? Aslında mantıklarınıza bakarsak erkeklerin tümü mükemmel, kadınlardan ise yalnızca çalışan ve eğitimli olanlar değer verilmeyi hak ediyor. Bu nasıl bir düşünce şekli böyle? Sözüm yalnız size değil. Kadınlar hakikaten hem cinslerini aşağılamayı çok seviyorlar. Kendinde olandan ötürü, olmayana yükseklik taslamak cahilliğin daniskasıdır! Yazık, gerçekten çok yazık...
Dikkat ederseniz ben erkek olsaydim diye basladim cumleme, herkes dengi dengine dedim yani, benim dusunce seklim bu degerli arkadasim

merak etme tuanarosele, bizler akıllıyız. senin o sımsıcak aradığın omuz yüreğin sızladıktan sonra ne işe yarar.
oo kadınlardan her yerde var. hepsinin sonu da hayatı da aynı. onların kocalarının tek derdi çamaşırım yıkansın yemeğim olsun akiam da cinsel birlikteliğim olsun derdindeler. sen kendini bir meta olarak görmüyorsun ve kendini kimseye kullandırtmıyorsun. daha niye üzülüyorsun ? boşver omzun da olmayıversin :eek:
Evet olay tam da bu. Çamaşır, bulaşık, yemek, akşam cinsellik.
Bingo:KK5:

Pardon özür dilerim yanlış anladım:oops:

süleyman hürremi kara kaşına kara gözüne bakarak seçmedi mesela,
en çok onun kültüründen ve zekasından etkilendi.

insan şaşırıyor ama düşününce çok mantıklı, bana kul köle olan iki sohbet edemeyeceğim eşi nabayım ki, belki önce hoşuna gider ama yıllar geçmez böyle biri ile...
Yani alip karsima kasini gozunu mu seyredeyim? Napayim oyle kadini veya erkegi? Es olarak da kendime uygununu sectim elbette. Oturup siyaset konusurum, din konusurum, yeri gelir dedikodu yaparim. Ben konustukca yuzume aval aval bakan adamla napayim? Koca bir tek sevismeye yaramiyor yani:)

Yaa Tdk bile öyle demiş biz inkar etsek ne değişir bilmiyorum.:KK45:

kadın
isim

1. isim Erişkin dişi insan, hatun, hatun kişi, zen
2. sıfat Analık veya ev yönetimi bakımından gereken erdemleri, becerileri olan
3. Hizmetçi bayan
4. Bayan

Her cümleniz doğru. Tek katılmadığım çalışan/çalışmayan kadın için genellenemez bence.
Yani çalışan kişi zekidir, kültürlüdür, eğitimlidir denilemeyeceği gibi çalışmayan saftır, kültürsüzdür diyemeyiz bence.
Tdkya bak hele sen 3. Anlama da hayran kaldim;)

Dikkat ederseniz ben erkek olsaydim diye basladim cumleme, herkes dengi dengine dedim yani, benim dusunce seklim bu degerli arkadasim
Sözleriniz hiç de eğitimli, kültürlü ve zeki bir bayanın sözlerine benzemiyor. Eğer bu saydığınız vasıflar sizin yakanızda taşıdığınız etiketlerinizse sözüm yok. Ancak bunlar sizin üslubunuza, iletişim kalitenize, verdiğiniz örnek ve kıyaslara; kısaca hayatınıza yansımıyorsa ki görünen o, hiçbir değeri yoktur. Eğitim, insanları sınıflandırmak için değildir! İnsanları, insanca yaşatmak içindir. Yazıklar olsun, insanları aşağılayan eğitimlilere!

Kesinlikle katiliyorum, ben de erkek olsam Karsimda zeki,konusabilecegim, benim konustugumu anlayabilecek, belli bir kultur birikimi olan,egitimli bir kadin isterdim, geri kalanlari napayim? Ne onlar benden anlar ne de ben onlardan anlarim,herkes dengi dengine. Bosuna dememisler sectiginiz es sizin aynanizdir diye
Öyle ama o karşı tarafla da alakalı tabi, erkek ile yani. Zeki ve kültürlü bir erkek ister öyle kültürlü, zeki, düzgün bir kadın çünkü dediğiniz gibi adam iki kelam etmek istiyor. Bunu yapamayacak olan kadını ne yapsın? Kendinde bu özelliği barındırmayan erkekler de diğerlerini tercih ediyor, o yüzden anlaşabiliyorlar işte ve o kadınların nazı geçiyor o adamlara. Çünkü karısı da kendisi gibi. Eş seçimine gelene kadar insan arkadaşını bile kendisine en yakın bulduğu insanlardan seçiyor. Ben içi dolu sohbetler yapamayacağım insanla neden arkadaş olayım? Aynı şekilde bunu yapamayacağım insanla neden evleneyim.

Sözleriniz hiç de eğitimli, kültürlü ve zeki bir bayanın sözlerine benzemiyor. Eğer bu saydığınız vasıflar sizin yakanızda taşıdığınız etiketlerinizse sözüm yok. Ancak bunlar sizin üslubunuza, iletişim kalitenize, verdiğiniz örnek ve kıyaslara; kısaca hayatınıza yansımıyorsa ki görünen o, hiçbir değeri yoktur. Eğitim, insanları sınıflandırmak için değildir! İnsanları, insanca yaşatmak içindir. Yazıklar olsun, insanları aşağılayan eğitimlilere!
Saygı önemli kavram vesselam.. Kendini ifade ederken,hayatın her alanında ...

Aslında her kadının içinde sevilmek isteyen küçük bir kız çocuğu var .
Ne kadar güçlü olsak da maalesef birinin omzuna yaslanma ihtiyacı duyuyoruz

O lafı ben de söyledim, ben erkek olsam..... falan şeklinde, ben de saydım. Dikkat edilirse "ben erkek olsam" deniliyor, kendimizden bahsediyoruz yani, sokaktaki Ahmet abiden değil. BEN erkek olsaydım kahvedeki, sokaktaki Ahmet abiyle bir olmazdım zaten şu an nasıl ki evde oturan komşu kızıyla bir değilsem, erkek olsaydım da kahvede oturan adamla bir olmazdım. Evde pilav yapıp akşam TV'de dizi izleyen, eğitimine devam etmemiş yaşıtım kızla bir değilim. Kimse de kimseyle bir değil hanımlar, kabul etseniz de etmeseniz de öyle.

Ohoooo hanımlar, konuda herkes kendini anlatırken veya örneklendirme yaparken bir diğerini al aşağı edip çamları devire devire bir hal olmuş.

Böyle kaç konu açıldı ve sonrasında birbirinize girdiniz ayrımlar yüzünden, bari bu topikte dikkat edin.
Ama konuda tahrik ediyor insanları
Fare gibi vikvikleme benzetmesi çok çirkin

O lafı ben de söyledim, ben erkek olsam..... falan şeklinde, ben de saydım. Dikkat edilirse "ben erkek olsam" deniliyor, kendimizden bahsediyoruz yani, sokaktaki Ahmet abiden değil. BEN erkek olsaydım kahvedeki, sokaktaki Ahmet abiyle bir olmazdım zaten şu an nasıl ki evde oturan komşu kızıyla bir değilsem, erkek olsaydım da kahvede oturan adamla bir olmazdım. Evde pilav yapıp akşam TV'de dizi izleyen, eğitimine devam etmemiş yaşıtım kızla bir değilim. Kimse de kimseyle bir değil hanımlar, kabul etseniz de etmeseniz de öyle.
Yazmiyim diyorum da ya ne alaka Allah aşkına evde pilav pişirip dizi izliyorsa örneği nedir ya. cahilmidir yani . Ne biliyorsunuz kendini geliştirmediğini, Aman siz bir olmayın onla zaten . Bu kadar böbürlenme fazla..

Ayrıma bende karşıyım
Ben benim
Bugün çalışırım yarın evde olurum, değerimi etkilemez
Ama konuda da ayrım var ve çok tahrik edici, yorumları kestirmek zor olmuyo haliyle

Sayfalarca vikvikleyen kadın konuşulmuş.
Benim o be. Her isteğimi "iskim sini yipsiniii" diye istiyorum. En içimden bu geliyor çünkü. "Hacı çay koy" da diyebilirdim içimden gelseydi.

Muhtemelen kocasının peşinden ayrılmayan tipe de uyuyorum. Pazara bile yanımda götürürüm ki poşet taşısın. Bir yere gideceğim zaman da bırakır mesela. Bu benim minibüse binmek yasak demek değildir ki. Lafından mı çıkmıyorum oluyor? Bence totomun rahatını düşünüyorum.

Çalışmıyorum ok evde keyif yapıyorum ona da ok ama çalışan da evinde keyif yapıyor. Evde de keyif almayıp napalım? Çalıştım başıö göğe ermedi. Çalışmayınca da ermedi. Normali yaşamayı tercih ediyorum.

Hizmetçim yok sahi. Aklıma geldi moralim bozuldu. Prenses değil miyim? Aman allahım.

Güçlü insan yalnız olur diye bir şey yok. Ben de imkanım el verdiğince gücümü mutluluktan alıyorum. Başkalarının ne kadar ya da ne sebepten mutlu olduğuyla ilgilenmiyorum. Kafamı elalemle doldurmuyorum.

Tavsiye ederim.

Ama konuda tahrik ediyor insanları
Fare gibi vikvikleme benzetmesi çok çirkin
Direkt konu sahibesini hedef alan bir yorum yazmam uygun olmaz, genel olarak ele alayım konuyu, burada birbirinize benzetmeler yapmanız, kendi durumunuzu iyi göstermek ya da ne bileyim ben böyle şahane bir kadınım demek için yermeniz elbette hoş değil.
Hayat dediğimiz şey kendi seçimlerimizden ibarettir, bazen bu seçimlerden memnun olur bazen pişmanlık duyarız, pişmanlık duyduklarımız, ben yapmam dediklerimiz bir başkasının mutluluk nedeni olabilir.
Kİ burada yerden yere vuranda kadın, yerden yere vurulanda.
Kadınların erkekleri aratmayacak kadar rencide etmesini şaşkınlıkla izliyorum.

Yani ne soylesek birileri muhalefet olsun ona lafim yok da bari soylediklerini uygulasalar keske. Ben kimseyi asagilamiyorum ,herkes dengi dengine diyorum, her anlamda denk olmali insanlar evlenirken. Sokaktaki ahmet abiyi versen es diye alacaklar sanki oyle bir anlatiyorlar ki.
Biz laf ettik ya o ahmet abi kiymete biner simdi;)
Ne guzel soylemissin kimse kimseyle bir degil kabul etmeyen kardeslerimiz de etmesin sorun yok

İlk taşı atan konu sahibi piyasada yok
Başka topiklere yazmasına rağmen
Siz boşuna didişiyosunuz kızlar

Herkes kendi değerini bilir
Biri bişey dedi diye sizin değeriniz azalmaz veya artmaz

Konu sahibi bence gece yalnızlığın verdiği rehavetle açmış konuyu
Sabah ayılınca kendine gelmiş
Vazgeçti bile konudan
Sizde fazla üstelemeyin bence

Yoksa Mune gelmek, cıs yapmak ( Kuş dili bilmiyorum :D )
Tıppp

Back
X