ben de seninle ayni fikirde degilim malesef. kadin erkek diye ayrimi nedense guc konusunda yapiyoruz ama sunu unutuyoruz iki cins de insan. kaya gibi sert olmak zorundayiz gibi bir algi oturtulmaya calisiyor biz kadinlara ozellikle.
yalniz kalan kadin ben cok gucluyum erkek de guclu kadindan kaciyor diyor. yok oyle birsey mantikli olgun bir adam gucten neden kacsin sadece erkek degil tum insanlar mutsuzluktan kacar.
bak aciklama yapmaya calisayim sana. her istegi bir baskasina bagli insan mutsuzdur cunku o insan gun gelir onun isteklerini yerine getirmez ama kendi isteklerini kendisi yerine getiren insan mutludur. basarisiz da olsa bunun kendi hatalarindan dolayi oldugunu ve duzeltmesi gerekenin kendisi oldugunu yani daha kolay ve ulasilabilir birseyin duzeltilmesi gerektigini ( yaklasim dusunce hareket) farkedip o sekilde de mutlu olur. gucluyum gucluyuz guclu olucaz diyip kendimizi cikilmaz kuyulara hapsediyoruz. depresyon da bu surecte basliyor. beni ne mutlu eder diye bakmadan beni guclu kilan ne olur diye hesaplara girisiyoruz. ve bu defa kendimize karsi yaptigimiz dayatmalarla mutsuz oluyoruz.
ben yillarca bu hataya dustum. simdi daha yeni yeni farkediyorum bunu. guclu kadin faturasini kendi yatiran kadin degil ya bu ay fatura yuksek geldi ama bu ay da acayip film izledim ne de guzel yaptim ondan galiba yuksek geldi canim sagolsun diyen kadin bence