Güçlü kalmak..

Nxnckdjck

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2014
766
307
123
merhaba öncelikle iyi akşamlar
Bi takım sorunlarla boğuşuyoruz. Bu sorunlarında büyük bir kısmı diğer insanların etkileri sözleri davranışları.
İnsanların söylediklerini iftiralarını gereksiz eleştirilerini dinlemeyip kendi inandığı yolda sağlam adımlar atanlarınız var mı ?
Kendimizi savunmakta bir yere kadar tüm özgüvenimiz sömürüldüğünde sadece üzülmek kalıyor. Ben istiyorum ki hep sağlam durayım. Ama bunu içimdede yaşıyım. Dışarıdan bakıldığında zaten belli etmiyorum. Ama içim içimi yiyiyor. Siz böle olaylar karşısında nasıl duruyorsunuz. Sürekli çevrenizde sizi olumsuz etkileyen ve ne yazık ki o ortamdan şimdilik uzaklaşamadığınız durumlarda.

Duymamış gibi yapıyorum ya da gülüp geçiyorum.
Çok değil bir sene önceye kadar çok kafaya takardım,döner durur söylerdim ama artık yoruldum banane kim hakkımda ne düşünürse,ne söylerse söylesin,isterse herkes benden nefret etsin ben kendi yoluma bakarım.
Sonuçta ne kadar çabalarsam çabalayayım birilerini memnun etmeyen davranışlarım/sözlerim olacak.Ee o kişiler için de kendimden ödün veremem sürekli,konuşsunlar.

Duymadıkça daha kırıcı oluyorlar. Duydukça daha kırıcı... sonuna kadar haklısınız. Bunu yapmayı bende çok istiyorum. ama iştee

Duymadıkça daha kırıcı oluyorlar. Duydukça daha kırıcı... sonuna kadar haklısınız. Bunu yapmayı bende çok istiyorum. ama iştee

Sizi anlıyorum zaten direk olacak bir şey değil.Bir anda değişemiyor insan.

Benimki biraz sürdü.Aslında olaylara dıştan bakmaya başladığımdan beri böyleyim.İnsan ilişkilerini fazla önemsememeye başladım.Bir olay olunca sakinleşip düşünüyorum,kendimi de olaydan soyutlayıp sanki dışarıdan biri gibi bakıyorum.Büyük oranda özeleştiri yapmaya başladım bunu yaptığımdan beri,tabi yüzde yüz tarafsız da olamam ama faydasını görüyorum.
Kendi hatalarımı gördükçe karşımdaki insanların da hatalarının olabileceğini fark ediyorum.Tepkilerim daha normal eskiye göre,yalan söylemelerine,bazen şaka yollu laf sokmalara karşı eskisi kadar hassas değilim hatta bazen söyledikleriyle dalga geçiyorum açık açık aşırı derecede bozuluyorlar ama ne yapayım

Duymamış gibi yapıyorum eğer daha ağrıma giden bişey olursa ters ters bakıyorum. Eğer aşırı cıvıtırsa söz konusu kişi sertçe uyarıyorum Ama sıradan olumsuz eleştirilerde gülümsüyorum içimden de he he diyorum

İnsanlar için yaşamayın ben öyle yapıyorum
Adımlarımı elalem ne derse diye atmıyorum hayat benim hayatım onlar yaşamayacak ki:)
Arkamdan konuşulmasından eleştirilmekten saygı görmemekten beğenilmemekten korkmuyorum
Canım nasıl isterse öyle yaşıyorum birde üstüne beni seven böyle sevsin diyorum sizde öyle yapın
Değer verdiğiniz insanların görüşlerini dinleyin gerisini boşverin:)

Kendimi daha iyi hissediyorum. Gerçekten teşekkürler. Sonuçta bu benim hayatım ve duymamazlıktan gelmeyi deniyeceğim. Yine yeni kararlar yılmak yok o gereksiz insanları dinlemek yok

Ben de ilk başta kendimi geri çekiyorum sonra bende bir patlama oluyor ben bir saldırıyorum bu huyum çok kötü ama sonra bulaşmıyorlar bana . Milletin ağzı torba değil ki büzesin haddini aşana elini kaldırım dur yapacaksın ve haddini bildireceksin . kendini geri çekersen olmaz sen kendini yer bitirirsin . Her zaman derim '' had bildirmek saygısızlık değil , daha saygılı bir ilişkinin başlangıcıdır '' . Tabii dozu iyi ayarlamak lazım :)

O patlama anını yaşıyorum bende bi an için susuyorlar ama sonra devamm

Kim bu insanlar?

Maalesef ben de fazla önemsiyorum, çok kolay enerjim düşüyor, moralim bozuluyor.
Yıllar içinde azalsa da bitmedi.
Nereye kadar bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…