- 18 Kasım 2017
- 8
- 1
- 36
- 33
- Konu Sahibi Mariamaria12
Merhaba hanımlar, ilk kez konu açıyorum. Nasıl yazacağımı bilemiyorum. Neden yazdığımı da bilmiyorum sanırım güzel şeyler duymaya ihtiyacım var. Konu şu ki kendimi çok enayi, salak gibi hissediyorum. İlk kez birine güvendim evlilik yolunda adımlar attım ve nikaha az bir zaman kala doğum günümde sebepsiz terkedildim. Öyle bir duygu ki işin içinden çıkamıyorum. Sadece bir sebep istiyorum, kaç ay kimseye anlatamadım nişan bozuldu evlenmiyorum diye. Çünkü ortada sebep yok. Resmen dalga geçildi benimle. O herkese ertesi gün yayarken ben kimseye birşey diyemedim. Seviyorum ama evlilik için erken diyor, yahu ben zaten düşünmüyordum o acele etti herşey için. Annesine anlaşamıyoruz demiş oysa ki çok iyi anlaşıyorduk. Annesiyle yaşamayı bile kabul ettim. Hiçbirşey için sorun yaşatmadım. Benle alakalı mı diyorum Hayır sen çok iyi insansın demeler.. Seviyorum diyor .. Ablası ve annesi ise resmen sevindiler bizim canımız yanarken gülüyorlardı. Hiç kimseye saygısızlık bile yapmadım. Bunları hakedecek ne yaptım? Hani dürüstlük, sadakat, aşk yeterdi? Çok Canım yanıyor çok.