Güçlü kalmaya çalışıyorum.

Mariamaria12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2017
8
1
36
33
Merhaba hanımlar, ilk kez konu açıyorum. Nasıl yazacağımı bilemiyorum. Neden yazdığımı da bilmiyorum sanırım güzel şeyler duymaya ihtiyacım var. Konu şu ki kendimi çok enayi, salak gibi hissediyorum. İlk kez birine güvendim evlilik yolunda adımlar attım ve nikaha az bir zaman kala doğum günümde sebepsiz terkedildim. Öyle bir duygu ki işin içinden çıkamıyorum. Sadece bir sebep istiyorum, kaç ay kimseye anlatamadım nişan bozuldu evlenmiyorum diye. Çünkü ortada sebep yok. Resmen dalga geçildi benimle. O herkese ertesi gün yayarken ben kimseye birşey diyemedim. Seviyorum ama evlilik için erken diyor, yahu ben zaten düşünmüyordum o acele etti herşey için. Annesine anlaşamıyoruz demiş oysa ki çok iyi anlaşıyorduk. Annesiyle yaşamayı bile kabul ettim. Hiçbirşey için sorun yaşatmadım. Benle alakalı mı diyorum Hayır sen çok iyi insansın demeler.. Seviyorum diyor .. Ablası ve annesi ise resmen sevindiler bizim canımız yanarken gülüyorlardı. Hiç kimseye saygısızlık bile yapmadım. Bunları hakedecek ne yaptım? Hani dürüstlük, sadakat, aşk yeterdi? Çok Canım yanıyor çok.

Merhaba hanımlar, ilk kez konu açıyorum. Nasıl yazacağımı bilemiyorum. Neden yazdığımı da bilmiyorum sanırım güzel şeyler duymaya ihtiyacım var. Konu şu ki kendimi çok enayi, salak gibi hissediyorum. İlk kez birine güvendim evlilik yolunda adımlar attım ve nikaha az bir zaman kala doğum günümde sebepsiz terkedildim. Öyle bir duygu ki işin içinden çıkamıyorum. Sadece bir sebep istiyorum, kaç ay kimseye anlatamadım nişan bozuldu evlenmiyorum diye. Çünkü ortada sebep yok. Resmen dalga geçildi benimle. O herkese ertesi gün yayarken ben kimseye birşey diyemedim. Seviyorum ama evlilik için erken diyor, yahu ben zaten düşünmüyordum o acele etti herşey için. Annesine anlaşamıyoruz demiş oysa ki çok iyi anlaşıyorduk. Annesiyle yaşamayı bile kabul ettim. Hiçbirşey için sorun yaşatmadım. Benle alakalı mı diyorum Hayır sen çok iyi insansın demeler.. Seviyorum diyor .. Ablası ve annesi ise resmen sevindiler bizim canımız yanarken gülüyorlardı. Hiç kimseye saygısızlık bile yapmadım. Bunları hakedecek ne yaptım? Hani dürüstlük, sadakat, aşk yeterdi? Çok Canım yanıyor çok.

öncelikle "sizin" canınız yanmamış, sadece "senin" canın yanmış
ve aynen Uyuyan Adamdan Nefret Uyuyan Adamdan Nefret 'ya katılıyorum, Allah yüzüne gülmüş
seni istemeyen bir kv ile aynı evde yaşamak...şimdi sadece birkaç ayın kabus gibi geçecek, evlenseydin belki yılların kabus gibi geçecekti

ayrıca
sebep olsa neeee olmasa ne bitip gittikten sonra
sebep soranlara yürümedi dersin olur biter

EDEN BULUR kardesim.Zor bisey yasadiginiz ins cabuk atlatirsiniz .Ama demekki gercek yüzünü tam göstermemis size .Rabbim kurtarmıs

Bnece dua edin kv kendini belli etmiş zaten sizi istememiş belki de bu sebebpten ayrıldı.
Daha çok çekerdin beraber yaşasaydın.
Buraya da kv nin entirikaları oglunu dolduruyor eşim bana siddet uyguluyor karnıımda bebe var keşke evlenmeseydim diye konu açardın.
Kardeşim 7 sene bekledi sevdim dedi olmaz dedik kv ile yaşamayı dahai kabul etti.
Şimdi bin pişmen bu adamı mı bekledim yedi sene diyor.

Bunlari hak edecek ne yaptim demissin ya.cevap veriyorum herseye tamam deyip hicbir sorun cikartmamissin.daha ne yapacaksin bundan otesi mi var?ailesiyle yasamayi kabul etmek nedir yahu?

Bunlari hak edecek ne yaptim demissin ya.cevap veriyorum herseye tamam deyip hicbir sorun cikartmamissin.daha ne yapacaksin bundan otesi mi var?ailesiyle yasamayi kabul etmek nedir yahu?ayrica iliskide bir taraf herseyi kabul edip tamam diyorsa o cift hic de cok iyi anlasmiyordur hanimefendi.tam tersine her gun bir sebepten kavga eden ciftler emin olun obir tarafin herseyi kabul edip ses hicbir seye itiraz etmedigi ciftlerden cok daha iyi anlasiyor demektir.sizin hic iliskinize geleceginize evliliginize dair herhangi bir beklentiniz yok mu ki herseye tamam diyordunuz.gelecegi ile ilgili hayalleri olan insanlar herseye tamam demezler.

Allah seni seviyormus denir buna. Ayriligina gulup mutlu olan bir kv ile evlenip ayni evde yasadigini dusunmek dahi istemiyorum.

Bunlari hak edecek ne yaptim demissin ya.cevap veriyorum herseye tamam deyip hicbir sorun cikartmamissin.daha ne yapacaksin bundan otesi mi var?ailesiyle yasamayi kabul etmek nedir yahu?ayrica iliskide bir taraf herseyi kabul edip tamam diyorsa o cift hic de cok iyi anlasmiyordur hanimefendi.tam tersine her gun bir sebepten kavga eden ciftler emin olun obir tarafin herseyi kabul edip ses hicbir seye itiraz etmedigi ciftlerden cok daha iyi anlasiyor demektir.sizin hic iliskinize geleceginize evliliginize dair herhangi bir beklentiniz yok mu ki herseye tamam diyordunuz.gelecegi ile ilgili hayalleri olan insanlar herseye tamam demezler.
Mesela benim evlilige dair esimle belkide gece yarilarina kadar hos sohbetler edip cilvelesmek evin orasinda burasinda sevismek vs vs gibi beklentilerim vardi.siz sadece ben bu adami seviyorum onunla evleneyim yeter.gerisi ne olursa olsun kafasindasiniz.kendinizi bi kadar kolay elde edilir yapmayin yahu.ayyyyy cok kizoyorum boyle bayanlara.neyse kurtulmussunuz.bir dahaki sefere evlenmeyi dusundugunuzde hayallerinizi sadece sevdiginiz adam uzerinden degil evliliginiz ve geleceginiz uzerinden kurun.umarim anlatabilmisimdir

Eski nişanlınızn unutamadığı biri olabilir mi ? :( öyle gibi geldi özetlersek

Allah seni sevdigi icin bu kapiyi kapatmis ve daha guzelini acacak insallah

Zaten ariza cikaran asalak kadinlar cogunlukla el ustunde tutuluyor..sorun cikarmayan kendi ayaklari uzerinde duran kadinlara alisik degiliz toplum olarak :) suan goremesende cok sanslisin.. cunku o kv senin hayatini karartirdi ki bide ayni evin icinde :) bence bi sadaka filan ver..

siz daha neden ayrıldıgını anlamamış olabilirsiniz ama ben size söyliyeyim
Allah ın sevdigi kul oldugunuzdan olabilir
Yıl olmuş kaç burda açılan konular kaç milyon siz Annesi ile birlikte yaşamayı secmiş olmaktan kurtarılmışsınız.
neden yapıyorsunuz bunu?
neden illa bir fedakarlık bir gözü karalıkla evliligi aşıgım çok seviyorum diyip bukadarına her söyleneni yaparımlara gidip imzadan sonra ki kerameti görmemezlikten geliyorsunuz.
aileniz sizi uyarmadı mı?ayrı oturmayı önermedi mi?
birde onlar ilan yapmışke. siz neden söylemek istemiyorsunuz?
geri dönerdiye mi bekliyorsunuz? şartlarına uyacak bir hanım vardır

O adama tesekkur borclusun biliyorsun degil mi ? Seni terkettigi icin cok sanslisin. Yoksa sonun burada ki cok mutsuzum , caresizim gibu basliklar açmak olacakti.

Yaŕin aklinda başka bir yâr var
Gözde yaş durmaz ...... aklima bu sarkiyi getirdi
Bence yolun başinda ayrildiginiz iyi olmus
Evlilik cok ciddiye alinmasi gereken bir durum
En ufak bir şüphe çatirdı varsa bastan vazgecmek en iyisi

Yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Israrla benim kadınlığıma laf eden hakettiğini ima eden birisi olmuş. Kendimi normalde ezdiren bir tip değilim. Çok şükür ayaklarımın üstünde durabilecek biriyim. Ve ben ne olursa olsun bir insanı seviyorsan mal mülke bakmadan herşeyi emekle kazanabileceğimize inanıyordum. Kv olacak kişi kocası tarafından terkedilmiş gurbette yalnız başına kalmış bir kadındı. 1 yıl yanımızda kalacaktı benim kabul ettiğim buydu. Öyle de tatlı dili vardır ki laf sokmaz etmez. Bu kadına üzüldüğüm içim hep içten davrandım. Ben hayatımda yüzüme bu kadar içtenmiş gibi davranıp arkamdan konuşan birisi görmedim. Herkes madur diye alttan alır. Çok iyi davranır kendisine. Oğlu her hafta alışverişe, gezmeye götürür. Nerden bileyim oğlunu aslında evlendirmek istemediğini. Gurbette oldukları için sık görüşemedik bile.

ya ailesi sizi istemiyor diye ayrılmış (ailesi ayrılığa sevindi diyorsunuz)
yada aklı başkasında.
evliyken sorun yaşamaktan daha iyidir nişanlıyken ayrılmak
kurtuldum deyip önünüze bakın, bırakın üzülmeyi
bu devirde kv ile yaşamak da zor onu bile kabul etmişsiniz. bir sonraki ilişkinizde bu size bir tecrübe olsun.

Back
X