seviyorum. hemde çok seviyorum.. ve biliyorum çok daha fazla seviliyorum.. ama sürekli olan şeylerden bıktım. yoruldum. öyle çok canım yanıoyrki bayılıyorum bazen. geçen kollarında bayıldım onunn kendime geldiğimde o iki damla göz yaşını zor döken insan ağlaıyordu ve özür dilerim sen bnim canımsın diyordu.. içim gitti ben belki bir gün boyunca ağlarım. ama o iki damla göz yaşı dökünce bnim halim mecalim gidiyor. onu öyle gördüğüm her an yüreğim parçalanıyor. normalde öyle görmek ne kdar üzsede insan sevdiğini gördügü için mutlu oluyor ama ben mutlu olucam diye onu öyle görmeyi tercih etmeyecek kadar çok seviyorum. demek istediğim ben de kavga ettiğmizde güçlü olmak istiyorum. ağlamak istemiyorum. bayılmak istemiyorum. hırçın olmak istemiyorum. ayrılık dan her ne kadar korksamda kormuormus gibi dimdik durabilmek istiyorum.. ne bileyim çok aciz görünüyorum. ama ben aciz değil sadece aşığım.onun da bana aşık olduğuna eminim. sorunum ben güçlü görünmek istiyorum. beni kaybedebileceğini bilerek beni bayılma durumuna getirecek kadar canımı yakamasın. ona acı çektirmek istemiyorum. yada benim gibi olsun rol değişelim demiyorum. sadece güçlü görünmek istiyorum..