• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güçlü olmayi öğrenmeliyim

Cerenimou

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2015
51
11
3
30
Meraba arkadaşlar, cok zor zamanlar geçirdiğim bi dönemde tanıştım onunla. Arkadaştik destek oldu, yanımda oldu. Bu arkadaşlık zamanla özel bir sevgiye dönüşmeye başladı. Karşılıklıydı. Arkadaş olarak çok iyi anlaştığım insanla sevgili olarak bir şeyleri yürütememeye başladım. Sinirli, siniri kolay kolay gecmeyen bir insandı. Bunu biliyordum ama arkadaş olduğumuz için hep bir mesafe vardı zaten aramızda. Sinirini kontrol edebiliyordu. Ama iş sevgililige gelince bi süre sonra değişti. Sinirini kontrol edememeler, aksi halleri, hatalı olsa bile hiç Özür dilememesi, gönül almamasi, öfkesi dinene kadar soğuk davranması beni çok kötü etkiledi. Iyiyken iyi, ama en ufak bi tartışmada birden değişiyordu. E bi iliskide tartışmaların olmasından daha doğal bişey yok. Tartismamaya ne kadar dikkat etsem de ben de insanım, kırılıyorum, üzülüyorum, sinirleniyorum hiç mi tepki mi göstermicem? Sakince konusmayi da denesem en ufak sorunda hep soğuk kaba kırıcı davranıyordu. Buna rağmen sabrettim hep. Elbette benimde hatalarım oldu üstüne çok gittiğim anlar oldu ama hep telafi ettim gönül almayi bildim. Zamanla karsilikli birbirimize olan sevgimizi tükettik. Saygı vardı, birbirimize hala değer de veriyoruz. Ama sevgi eskisi gibi değildi. Bunu ilk itiraf eden o oldu. Ben eskisi gibi hissedemiyorum dedi. Ve bitirmek istediğini belirtti. Önce yediremedim, toparlayabiliriz, bu bizim elimizde ben çabalamaya hazırım dedim. Ama artık bu iliskide mutlu olabileceğine inanmadigini belirtti. Ve bunları basit bi mesajla belirtti. Bi mesajla bitirebikcek kadar basit bişey miydi yaşadığımız? Yüzüme söylemesini istedim. Geldi ve her şeyi yüzüme söyledi. Son kez baktım ona sonra ayrıldık. 1 hafta oldu. Suan napmaliyim bilmiyorum. Onu geri istiyorum, ama onunla da yapamıyoruz. Mutlu olamıyoruz. Onun da aklına geliyor mudur yaşadıklarımız? Eskisi gibi Sevmese bile hatta Sevmese bile sonucta güzel Günlerimiz oldu. Alıştık birbirimize. Üstelik onu hiç kirmadim. Siz olsanız çabalar miydiniz? Aklına geliyor mudur onunda?

Ondan vazgeçemen tamamıyla alışkanlık ve yaşanmışlıklar bende eşimle şuanda ayrıyım hissettiklerini hissettim ve zamanla herşeye alışıyor insan.Zamanla hepsi yavaş yavaş azalıcak.Şu anda herşeyi bir kenara bırakıp kafanı toplamalısın eğerki anlaşabilseydiniz bu konumda olmazdınız.Sadece kendini dinle zamanla herşey düzelicek daha iyi hissediceksin

Sende aslında istemiyorsunki, bak mutlu da değiliz dedin hep kırdı dedin cok sinirli hep soğuk dedin..
O seni bıraktığı için bu acı..
Zamana bırak gelmesini bekleme..beklemediğin bi zamanda gelirsede yol ver gitsin..

Bence de aliskanlik hem bak kedin de cok kirilmissin yipranmissin zor bir kisilikmis... belki senin degil de onun bitirmesi agrina gitmistir cunku sen cabalamissin ve o nankorluk yapti kolaya kacti gibi hissetmissindir.. herseyi zamana birak dikkatini baska seylere ver.. zor ama zamanla biticek bu acida..

Dusunmuyordur. Senden bu kadar kolay vazgecebilen biri icin dusunmeye degmez. Inan bana acinin buyuk bi kismi terk edilmis oldugundan kaynaklaniyor. Insan kendine yediremiyor. Napacaksin ki? Huzursuz bir beraberlik geri gelsin diye mi ugrasacaksin? Madem guzel gitmiyormus, birak inceldigi yerden kopsun

Canım sana cok değer verse mesajla bitirmez di. Üzgünüm ama sizin ilişkiniz çoktan bitmiş bir an önce kendi hayatına bak inan zerre kadar uzulmeye degmez

Cabalamaya kendinizi harab etmeye değmez.. Önünüze bakın. Kendi hayatınıza yön verin. O da bulmuştur birini.. Genelde birileri olunca bu durumlar yaşanıyor. Ha ama o birilerinde aradığını bulamazsa döner.. Hep diyorum.. Bir defa ayrılık girdi mi zorlasaniz da olmuyor.

Yolunuza bakmanızı önericem ben. Zaten adam öfke kontrolünde zorlanan biri, eninde sonunda bi yerde tak edecek canınıza. Sinirli olmak ayrı birşey sinirlenince insanlıktan çıkmak ayrı.
Yaşınız kaç bilmiyorum ama kimse son şans değil ki, sizi çok mutlu edecek adamlara şans verin bu tiplerle kendinize yazık etmeyin.

Hayatlarımızdaki insanların rollerini değiştirince mutlu olamıyoruz.
İki iyi arkadaş olmanız iyi sevgili olabileceğiniz anlamına gelmiyormuş gördüğümüz gibi.
Bence yapabileceğiniz bişey yok, tüm kapıları kapatmış.

Yeni oldugu için böyle hissediyorsun.Ben olsam hiç çabalamazdım sen deger vermişsin belli ki ama erkekler bizim kadar duygusal düşünmüyorlar hiç degmez yani.

Ikinizde de sevgi azalmis ya da bitmis ve erkek arkadasiniz gitmek istemis.
Bu iliski yuruseydi zaten beraberken yururdu.
Su dakikadan sonra ona attiginiz her adim sizi gurursuz davranmaya itecek, bosverin.
Sizi dusunuyor mu, aliskanliklarini ozluyor mu bilemem, ancak erkeklerin bu kadar duygusal dusundugunu sanmiyorum!

Cabalamaya kendinizi harab etmeye değmez.. Önünüze bakın. Kendi hayatınıza yön verin. O da bulmuştur birini.. Genelde birileri olunca bu durumlar yaşanıyor. Ha ama o birilerinde aradığını bulamazsa döner.. Hep diyorum.. Bir defa ayrılık girdi mi zorlasaniz da olmuyor.
Birini bulmuş mudur bilmiyorum sosyal medyada hala takiplesiyoruz. Ne faceye giriyor ne whatsapp a.

Birini bulmuş mudur bilmiyorum sosyal medyada hala takiplesiyoruz. Ne faceye giriyor ne whatsapp a.
İlgisi çeken biri vardır bence. Bizde takiplesiyorduk. Taa ki kiz onu kabul edinceye kadar. Kizlayken de silmedi beni . Whatsappda girildiği tarih ya da online olduğunda bir özellik var. Gorunmuyor. Gizleyebiliyorsunuz. Umarim öyle birsey yoktur. Ama ben olduğunu dusunuyorum. Yaşadığım için ..

bence kesinlikle yoluna bakmalisin ama emin ol o sana donucektir bi sure sonra. Sakin arayip sormaki senin ondan vazgectigini dusunsun emin ol gizem hep ise yarar. Tabi sen istersen bunu. Ama yonr birlesmeniz send n alicaktir uzucektir. Kendi kendine yetmeyi ogranmelisin. Hakkinda en guzeli olur insallah:)

Bir erkek sevmiyorum mutlu değilim dediyse o iş bitmiştir pişman da olmaz boşa zaman kaybetme.

Back
X