Gücüm kalmadı

Dipso

Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2016
96
11
8
çok kötüyüm artık gücüm dermanım kalmadı dayanmaya yaşadıklarıma yaşadıklarımı anlatmaya bile dermanım yok kimseye hiç bişeyi anlatamıyorum boğuluyorum oladar öok sey yaşadım o kadar hiç bişey olmamış gibi yaptım ki artık kaldıramıyorum ne yapacağımı bilmiyorum ruhen bedenen artık çökmüş durumdayım hiç kimsem yok yalnız başıma debelenip duruyorum git gide ben de iğrenç bir insan oluyorum en son nezaman güldüğümü mıtlu olduğumu hatırlamıyorum hayatımı böyle boktan bi şekilde tamam layıp hiç mutlu olmadan hayal ettiğim hiçbir şeyi yaşayamadan bir kere bile istediklerimi duyamadan hiç sevilmeden ölüp gideceğim tek istediğim sey çocuklarımı güzel bi şekilde büyütüp onların mıtlu olduğunu görmek ama bu psikolojiyle bunu nasıl başaracağım bilmiyorum ölmem istiyorum ama çocuklarım var ...

Problem nedir ondan bahsedin ki yardımcı olmaya çalışalım. Ne yaşadınız bilemiyorum ama hiç birşey çocuklarınızdan daha değerli değil öyle değil mi? O yüzden şu ölüm kelimesini hayatınızdan çıkarın.Çocuklarınızın size ihtiyacı var.

Tek ve basit bişeyden. Bahsedemem yıllardır süren büyüklü küçüklü problemler bütünü psikolojik şiddet fiziksel siddet ihanet saygısızlık ....

Eski konulariniza baktim da saniyorum yas 24. Maddi durumunuzda iyiymis. Fiziksel siddet ve ihanet varmis. Neden ayrilmiyorsunuz? Kendinize ve cocugunuza yepyeni bir hayat kurup mutlu olabilirsiniz. Önünüzde upuzun bir yol var. Normal şartlarda evliliğin kolay kolay bitirilmesi taraftarı değilim asla ama işin içine şiddet girince bence 1 dk bile durmamanız gerekiyor.

Kendime güvenemiyorum yapamam çok güçsüzüm bü süreçler çok problemli dayanamam çocuklarımı tek başıma büyütemem

Okudum ama hiç çalışmadım
Biz kadınların güçlü olmaktan başka çaresi yok hele ki bu devirde. Yanlış anlamayın ama böyle yapamam başaramam diyenleri görünce sinirleniyorum ister istemez.Ya kendine güvenip güçlü olacak ayrılacaksın.Yada ömür boyu seni aldatan ve döven adamla güzelim senelerini heba edeceksin.Karar senin.Bundan 20 yıl sonra dönüp şu yaşlarına bakınca pişman olmaman dileğiyle..

Kendime güvenemiyorum yapamam çok güçsüzüm bü süreçler çok problemli dayanamam çocuklarımı tek başıma büyütemem
Yapamam,edemem diyorsun ama denemedende bilemezsinki yapip yapamayacagini. Biri senin evlenmeden esinin ne mal oldugunu soyleseydi,aman allahim Oyle biriyle yapamam derdin buyuk ihtimalle ama balgibide yapmissin. Hatta cocukta yapmissin. Ayrilirsanda zorda olsa balgibide zamanla yaparsin,dene gor.

Tek ve basit bişeyden. Bahsedemem yıllardır süren büyüklü küçüklü problemler bütünü psikolojik şiddet fiziksel siddet ihanet saygısızlık ....

Bak sıkıntılarının sebebini anlamak için psikolog olmak gerekmiyor. Sebepleri ortadan kaldırmadıkça böyle hissetmeye devam edeceksin. Yapamam edemem diyorsun ama bir yerden başlasan şu anki halinden çok daha mutlu olursun. Sorununun çözümü belli, bu çözümü uygulamadığın sürece bu şekilde yerinde saymaya, debelenmeye devam edersin, hiçbirşey değişmez. Yapamam edemem dediğin o süreçler , inan şu anki yaşadıklarından çok daha kolay sadece biraz kendine güvenmen gerekli. Zaten biz niye o adamı hayatından çıkar diyoruz, daha mutlu ol diye. su anki halinden daha zor duruma düş diye değil.
Niye ölecekmissin ki, adamı bırakacaksın sadece, inan ölmekten , çocuklarını annesiz bırakmaktan daha kolay..

Yukarda arkadaşlar çok güzel açıklamışlar.
Hayatını sömüren bu adamdan kurtul ve hayatın güzelliklerine bak.

Biliyorum bazı şeyler kolay değil.ama şuan yaşadıgın hayatta çok zor.hemde sana ölmeyi istedecek kadar zor.önce bi iş bul hele bi yerden bişla nafakada alırsın geçinir gidersin yani sen yeterki kurtulmak iste bulunur bir yol

3 ay önce falan yavru kedilerimiz doğdu,doğduklarında gözleri kapalıydı yuruyemiyolardi. Anneleri her gün onlara yemek taşıdı,biz süt verdiğimizde normalde sevecen olan annesi pençelerini cikarirdi.Aradan uç ay geçti dunyayi,insanları tanımayan yavrular şimdi ordan oraya cirit atıyorlar,anneleri yavrulari şimdi çok mutlular. Sizin yasaminizda buna benziyor,yapamam edemem sanıyorsunuz ama isterseniz basarirsiniz. Zira ben yavruları kutudan cikariyodum, miyavlayarak annelerine tekrar kutuya koydurtuyolardi simdi kutuya girmek istemiyorlar,siz de çıkın o kutudan ve basarin.

Çok merak ediyorum bu erkekler kadınların yaşam standardını düşürmekten başka ne işe yarıyorlar. Yalnız değilsin, kendini bu kadar izole etme. Aldatma ve şiddet çok yıkıcı şeyler yalnız. Maddi durumunuz iyi öyle mi? Boşansan eşin olacak adamdan gelmez mi bir şeyler? Çalışır hayatın içine karışırsın. Üzme kendini.

Koca degil ki o kene gibi bir sey. Koca farkli bir sey. Sevgi gormeyen cok insan var bosan cocuklarinla ilgilen.

Daha 24 yasindaymissin aynen bu sekil 20-30 sene daha gecir o zaman daha kolay geliyorsa sana madem. Cocuklar da eminim harika yetisir o ortamda. Basarilar diliyorum sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…