- 24 Mayıs 2016
- 2.575
- 3.585
- 63
- 32
Kesinlikle ben de bana olan saygısızlıklara katlanamıyorum
Aynen öyle..
Mune abla da bir insan diğer üyeler de. Herkese saygıyı hak eder. Ay size mi ay bize mi olmadı..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle ben de bana olan saygısızlıklara katlanamıyorum
Aynen öyle..
Mune abla da bir insan diğer üyeler de. Herkese saygıyı hak eder. Ay size mi ay bize mi olmadı..
Fotograftaki siz misiniz?
Ay şimdi de tüy mü diktin. :)
Ay şimdi de size mi yazdım
Fotograftaki siz misiniz?
Bence konunu kapattır canımAy şimdi de size mi yazdım
Evet bu konuda sizlere hak veriyorum, bende sizler gibi üyeyim, tek farkım en azından şimdilik moderatör olmam ama bu benim üye olduğum gerçeğini değiştirmiyor.
Aynen öyle..
Mune hanıma böyle bi ithamda bulunmadım siz böyle düşünüyorsanız beni araya sokmadan düşüncelerinizi belirtin. Teşekkürler
Diyorum ki o cümleyi kime yazdığının önemi yok. Gururlanma, senden büyük Allah var diyerek şunu demiş oluyorsun, banla korku salan zalim yönetici olma.Ama bu cümleyi Mune'ye kurduğunu fark edince hemen pardon dedin. Ya hiç deme ya da arkasında dur.
Keşke olmasa eğlenceli hoş sohbetler olsaEvet bu konuda sizlere hak veriyorum, bende sizler gibi üyeyim, tek farkım en azından şimdilik moderatör olmam ama bu benim üye olduğum gerçeğini değiştirmiyor.
Bu sebeple rica ediyorum, topikte herkes birbirine saygılı olmaya özen göstersin.
Polemik, hakaret, aşağılama vb olmasın.
+1Bu kadar yogunsan kk ya konu acip cene yaristiracagina kaynanacigina gidebilirsin buldugun bu bos vaktinde
Ben de benden güzel biri var bu forumda zannettim
Hayır değilim, ayrıca ne alaka?
Ay bana yazdın bak.
Ben de benden güzel biri var bu forumda zannettim
Bak şekerim, SÖZELCİ olarak bir açıklama yapıp, susacağım sonra @Mune af buyur artık.Mune hanıma böyle bi ithamda bulunmadım siz böyle düşünüyorsanız beni araya sokmadan düşüncelerinizi belirtin. Teşekkürler