Gücüm kalmadı

Ay şimdi de size mi yazdım
:olamaz::olamaz::olamaz:
Diyorum ki o cümleyi kime yazdığının önemi yok. Gururlanma, senden büyük Allah var diyerek şunu demiş oluyorsun, banla korku salan zalim yönetici olma. :D Ama bu cümleyi Mune'ye kurduğunu fark edince hemen pardon dedin. Ya hiç deme ya da arkasında dur.

Aynen öyle..
Mune abla da bir insan diğer üyeler de. Herkese saygıyı hak eder. Ay size mi ay bize mi olmadı..
Evet bu konuda sizlere hak veriyorum, bende sizler gibi üyeyim, tek farkım en azından şimdilik moderatör olmam ama bu benim üye olduğum gerçeğini değiştirmiyor.

Bu sebeple rica ediyorum, topikte herkes birbirine saygılı olmaya özen göstersin.
Polemik, hakaret, aşağılama vb olmasın.

:olamaz::olamaz::olamaz:
Diyorum ki o cümleyi kime yazdığının önemi yok. Gururlanma, senden büyük Allah var diyerek şunu demiş oluyorsun, banla korku salan zalim yönetici olma. :KK70: Ama bu cümleyi Mune'ye kurduğunu fark edince hemen pardon dedin. Ya hiç deme ya da arkasında dur.
Mune hanıma böyle bi ithamda bulunmadım siz böyle düşünüyorsanız beni araya sokmadan düşüncelerinizi belirtin. Teşekkürler

Evet bu konuda sizlere hak veriyorum, bende sizler gibi üyeyim, tek farkım en azından şimdilik moderatör olmam ama bu benim üye olduğum gerçeğini değiştirmiyor.

Bu sebeple rica ediyorum, topikte herkes birbirine saygılı olmaya özen göstersin.
Polemik, hakaret, aşağılama vb olmasın.
Keşke olmasa eğlenceli hoş sohbetler olsa
Ama bdv bölümünde illa ki polemik oluyor kalpler kırılıyor
Tamam tartışma olsun tartışalım her türlü ama neden kalp kırmaya kadar gidiyor anlamıyorum

Mune hanıma böyle bi ithamda bulunmadım siz böyle düşünüyorsanız beni araya sokmadan düşüncelerinizi belirtin. Teşekkürler
Bak şekerim, SÖZELCİ olarak bir açıklama yapıp, susacağım sonra @Mune af buyur artık.
Cümlelerin 2 tür anlamı var, birincisi yüzeysel anlam, ikincisi ise derin anlamdır. Senin cümlenin birinci anlamı bile havadayken, derin anlamı zaten farklı yerlere gidiyordu. "Senden büyük Allah var" kalıbı da belli durumlar için kullanılan, bir repliktir. Ki genellikle yöneticilere ithafen söylenir. Ben bir şey kastetmedim, lafın nereye gittiğini belirttim sadece.
Bu saçma açıklamayı da neden yapıyorum bilmiyorum ama yazasım geldi.

Yine ben ama uyarmazsam duramıyorum, hanımlar aynı ya da benzer içerikli devam konuları olmadığı, bdvye uygun olduğu sürece herkes dilediği kadar konu açabilir.

Mesleklerinizi bilemeyiz, doğrudur değildir Allah bilir, güzellik görecelidir tamam ama bir insan kendini güzel buluyorsa da bu tenkit edilmemeli değil mi?
Topikte meslekti, güzellikti derken ana içerik yok olup gidiyor, ana içeriğe yoğunlaşsanız olmaz mı?

Back
X