- 15 Kasım 2015
- 1.440
- 2.338
- 53
Sinanla degil dayımla foto koymuştum
Çok gençti ama:) Özür dilerim yanlış anlaşılma için

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sinanla degil dayımla foto koymuştum
Nişanlımdan mı korkucamYa bir de hiç korku yok ha ben Ayşegül nişanlım Sinan isim veriyorsun tanıdıklar görür diye korku da yoksa tabii hehe benim dediğime gelir bu iş![]()
Tek çevren nişanlınsa tabiiNişanlımdan mı korkucam
Ayse neden böyle yazdınız?Senden büyük Allah var
yok istedigin kadar sorabilirsin ben d bilgim dahilindee cevap veririm sana. okurken bir tane bile dersini kacirdigini bilmem. internken yine ayni ozel nedenden oturu nobet tutmasina gerek yokken gorevi bitse bile hastanede kaldigini bilirim. suan TUS a tekrar hazirlaniyor. memlekete donmedi bile. cok nadir gorusebiliyoruz. ama dedigim gibi cok iyi bir hekim olmak icin elinden gelenden daha fazlasini yapiyor. ben ondan buyuk olmama ragmen idolumdur kendisi ozenirim hirsin gucune hayata bakisina.
Ay pardon ben size mi yazdımAyse neden böyle yazdınız?
Anlıyorum tabii canım insanız sonuçta herkesin eksik yönleride var zaafları da artıları da çok normalSizin beni gerçekten anladıgınızı düşünüyorm teşekkürler
Kaç sene hangi sistem oldu bilmiyorum ben bi kere girdim kazandım. Ama siz sınav sisteminin nabzını tutuyosunuz galiba
Evet bana yazmışsınız bende şaşırdım birden :)Ay pardon ben size mi yazdım
aminnnn bu yolda emek veren hasta dostu olan tum hekim adaylarina.Aman allahım imrendim ben de.. allah yolunu açık etsin
Cok teşekkür ederim sabrınız için :)![]()
Ayyy çok pardonEvet bana yazmışsınız bende şaşırdım birden :)
Neden ban konusunda uyaran Mune değil de ben olsaydım fark mı edecekti?Ay pardon ben size mi yazdım
Ne çarkı
Ablacım bence ortada bir çark etme durumu söz konusu. :)
Ay şimdi de size mi yazdımNeden ban konusunda uyaran Mune değil de ben olsaydım fark mı edecekti?
Neden ban konusunda uyaran Mune değil de ben olsaydım fark mı edecekti?
Felek çarkıNe çarkı