Gücüme gidiyor duyduğum cümleler düştüğüm hallere inanamıyorum

beyimiz çalışıyorum havasında seni küçük görüyor aklınca.

eğer ağlar naz yaparsan daha da küçük görür.

asıl sen onu küçümse derim. tek çalışan sen değilsin ama böyle cümleler kuruyorsun vs gibi konuşabilirsin. ben işsiz olduğum dönemde hep aynı şeyi duyduğum için artık insanları çözdüm.

çiğ insanların ağzında hep aynı muhabbet vardır. seni ezmelerine izin verme. hele erkeklerin hiç.

gurur yapmışsın ve haklısın da bundan sonra tek kuruşunu ödetme.

Aslında insanlar gerçek yüzlerini her zaman gösterirler. Şimdi yerinizde olan bir çok kadın, şu sebepler yüzünden ayrılmaz emin olun. Hatta bu değnekle evliliğe filan yürür bodoslama. Ondan sonra ver elini kocam çok cimri, hakaret ediyor, çok kaba saba konuları... Keramet yüzünü gösteren o hödükte değil, bunu görüp tekmeyi vuran sizde diyelim. :KK39:

Ay ağzına sağlık.

2 ay birini tanımak için yeterli bir zaman değil bence.
Zaman verin bakalım tepkileri genel anlamda nasıl olacak.
Gelecekte neler sizi bekliyor bir bakın gözlemleyin ondan sonra yol alın derim.

Belki yaşadığı gerçekten kendisi için ağır birşeydi, o yüzden o anlık stres ve sıkıntı ile size püskürdü.
Bu olası birşey.
Ama tabii ki söylediklerini doğru bulmuyor, keşke demeseydi diyorum.
Siz de biraz mesafeli davranın bakalım tavrı ne olacak.

ilk fırsatta yapılanları yüze vurmak nedir?
bence yol yakınken ayrılın, size de ders olsun ne olursa olsun daha ağırdan alın. Siz de davet edin, davet eidnce de ben çağırdım olmaz olmaz diyip hesabı üstlenin. Hep erkek plan yapar, hep erkek öder diye bir dünya maalesef yok.
Akıllanmanız ve artık daha realist davranmanız için iyi bir deneyim olmuş. Ama keşke minnoş kalbiniz böyle kırılmasaymış, hayat ne yazıkki böyle sizi kötülemek için değil gerçekleri görmeniz için söylüyorum. Yolunuza bakın, daha ço gençsiniz ve size böyle davranılmasına da müsade etmeyin :)

Fakat benim ki bana cimri değildi şimdi o konuda hakkını yemeyeyim ama uyuzun önde gideniydi daha 3 aydır ayrıyız hırsım geçmemiş anlaşılan henüz :sinirli:

Back
X