gül hastası mıyım? :( yardım edin (resimli)

elzemsin

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2015
24
2
36
N5Np9L.jpg
[/url][/IMG]

rgp3jP

rgp3jP.jpg
[/url][/IMG]

arkadaşlar doktor gül hastalıgına benzıyo dedi kan aldı. daha ılac fln vermedi. cok uzuluyorum nedır bu?? nasıl geçer bu hastalık minik minik kırımızı sıvılceler doldu yuzum :KK43: var mı bilginiz? iyi gelen seyler fln

Canım öncelîkle geçmiş olsun benim yaklaşık 2 aydır yüzüm hariç vücudumun heryerinde çıktı bu illet ilaç krem kullanmadığımız şey kalmadıı ama git giide artıyor vücudumun kimyası bozuldu ve benim pisikolojim bnm yüzümde ara ara yanma ve kızarıklık oluyor bu ara yüzümdede bir kaç sivilce çıktı artık iyice sinirim bozuluyo doktorum kobay gibi kullandı beni ve sonuç yok sana tavsiyem yediklerine dikkat et bilmediğin kulaktan dolma hiç birşey yüzüne sürme eczaneden bebek sabunu al 15 tl felan bide yine eczanen 50 faktör güneş koruyucu al ve düzenli kullan vücudunu bi incele kızarılıklık barmı acil şifa diliyorum ama illet bişey banyo yapmaktan korkar oldum

Canım öncelîkle geçmiş olsun benim yaklaşık 2 aydır yüzüm hariç vücudumun heryerinde çıktı bu illet ilaç krem kullanmadığımız şey kalmadıı ama git giide artıyor vücudumun kimyası bozuldu ve benim pisikolojim bnm yüzümde ara ara yanma ve kızarıklık oluyor bu ara yüzümdede bir kaç sivilce çıktı artık iyice sinirim bozuluyo doktorum kobay gibi kullandı beni ve sonuç yok sana tavsiyem yediklerine dikkat et bilmediğin kulaktan dolma hiç birşey yüzüne sürme eczaneden bebek sabunu al 15 tl felan bide yine eczanen 50 faktör güneş koruyucu al ve düzenli kullan vücudunu bi incele kızarılıklık barmı acil şifa diliyorum ama illet bişey banyo yapmaktan korkar oldum
Cnm iki doktor gul dedi son gittigim baska iki doktor bu gul degil alerji dedi ben sok.. Kime inanayim bilemedim.. Su anda aknilox jel ve tetrodox hap ve avil alerji hapi kullaniyorum.. Napsam bilemedim

Hangi bölüme gittin ve kan tAhlili ne içindi benim aslında gül hikayem biraz karışık banada tahlil yaptı doktorum karaciğer enzimleri normal lokosit biraz faxlaydı idrar yolu enfk yanlız bende doktorumu bile şaşırtan açlık şekerim ve kolestrolüm yaşıma göre fazla çıktı geçen gene gittiğimde tahlilleri tekrarlamak istedi ama bnm artık özele akıtacak param kalmadı sonuç yok bide sigortaya gidicem çok dertliyim ...4 aydır mantar kaynaklı diye mantar hapı içtim olmadı sonra antibiotik hücre yenileyici toz funit diye bi hap ve m-fro krem sonuç SIFIR her yerim gül açıyo aktardan sakın bişey kullanma dahada azarlar bir doktora daha git derim

Sivilcelerin ucu beyaz iltihap topluyormu canım folikülit olabilir belki ben şuan bide onunla cebelleşiyorum :) bendede yok yok

Sivilcelerin ucu beyaz iltihap topluyormu canım folikülit olabilir belki ben şuan bide onunla cebelleşiyorum :) bendedek yok
Cildiyeye gittim cnm ilk doktorum roza jel ve kortizonlu bi krem verdi bi hafta snra baska doktor gittim cildiye oda gule benziyo bi kan tahlili yapalim hap vercem dedi. Kan verdim sonuc gostercem o doktor yokmus baska doktor bakti bu gul degil dedi emin olayim diye baska doktora da gorundum oda alerji dedi bisey dokunmus dedi bu ilaclari verdi.. Vucufumda hic bisey yok yuxumdekilerdede kasntida yok.. Baxilari uclari beyaz oluyo evt cnm :KK43:

N5Np9L.jpg
[/url][/IMG]

rgp3jP

rgp3jP.jpg
[/url][/IMG]

arkadaşlar doktor gül hastalıgına benzıyo dedi kan aldı. daha ılac fln vermedi. cok uzuluyorum nedır bu?? nasıl geçer bu hastalık minik minik kırımızı sıvılceler doldu yuzum :KK43: var mı bilginiz? iyi gelen seyler fln

Çok geçmiş olsun canım, ben üniversite döneminde gül hastalığı geçirdim fakat sivilce gibi değildi ve yüzümde değildi. Benim vücudumun heryerindeydi inanılmaz kaşınıyordu okula gidemiyordum bir saniye kaşınmadan duramıyordum çok kötü bir durum sizde bu tarz şikayetler yok galiba, doktorum losyon krem vermişti haftada bir kullanıyordum geçti çok şükür umarım sizde atlatırsınız

geçti çok şükür kızlar.. başka doc. gittim alerji dedio_O anlamadım.. aknilox jel - tetradox hap - ve avil alerji hapı verdi.. hapları pekkulanmadım mide blantısı yaptı.. ama geçti şükür çenemde bı kac sıvılce kaldı

X