Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm iki doktor gul dedi son gittigim baska iki doktor bu gul degil alerji dedi ben sok.. Kime inanayim bilemedim.. Su anda aknilox jel ve tetrodox hap ve avil alerji hapi kullaniyorum.. Napsam bilemedimCanım öncelîkle geçmiş olsun benim yaklaşık 2 aydır yüzüm hariç vücudumun heryerinde çıktı bu illet ilaç krem kullanmadığımız şey kalmadıı ama git giide artıyor vücudumun kimyası bozuldu ve benim pisikolojim bnm yüzümde ara ara yanma ve kızarıklık oluyor bu ara yüzümdede bir kaç sivilce çıktı artık iyice sinirim bozuluyo doktorum kobay gibi kullandı beni ve sonuç yok sana tavsiyem yediklerine dikkat et bilmediğin kulaktan dolma hiç birşey yüzüne sürme eczaneden bebek sabunu al 15 tl felan bide yine eczanen 50 faktör güneş koruyucu al ve düzenli kullan vücudunu bi incele kızarılıklık barmı acil şifa diliyorum ama illet bişey banyo yapmaktan korkar oldum
Cildiyeye gittim cnm ilk doktorum roza jel ve kortizonlu bi krem verdi bi hafta snra baska doktor gittim cildiye oda gule benziyo bi kan tahlili yapalim hap vercem dedi. Kan verdim sonuc gostercem o doktor yokmus baska doktor bakti bu gul degil dedi emin olayim diye baska doktora da gorundum oda alerji dedi bisey dokunmus dedi bu ilaclari verdi.. Vucufumda hic bisey yok yuxumdekilerdede kasntida yok.. Baxilari uclari beyaz oluyo evt cnmSivilcelerin ucu beyaz iltihap topluyormu canım folikülit olabilir belki ben şuan bide onunla cebelleşiyorum :) bendedek yok
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
arkadaşlar doktor gül hastalıgına benzıyo dedi kan aldı. daha ılac fln vermedi. cok uzuluyorum nedır bu?? nasıl geçer bu hastalık minik minik kırımızı sıvılceler doldu yuzum var mı bilginiz? iyi gelen seyler fln