Gül koklamak arkadaslarr ??

Rabbim bagislasin canim. Rabbim sagliklarini esirgemesin sag salim aliriz kucagimiza.
Cok sukur yavrun kucaginda masallah.

Inan duyurular olunca endiseler de malesef oluyor Rabbim takdir ilahisi
Tabiki insanların bilinç altı inanmasa bile ya olursa die korkuyo ama mantık almiyo işte gül kokluyosun yada ciğere tutup yüzüne tutuosun ve çocuk lekeli doğuyo o leke anne karnında kılcal damarlardaki bi catlamadan dolayı meydana geliyo ben arada bi baglanti kuramiyorum yani.. Rabbim onu öyle gondermek isterse zaten gönderir gül koklamani beklemez...

Ben batıl olduğu için inanmıyorum.
Ama kokladı şurasında şu çıktı burasıda bu oldu diyenler de az değil.

Hayatımda hiç ciğer sevmeyen insan olarak bayramda ciğer yedim ve aklıma şüphe düştü acaba leke olur mi bilmem ne.

Sonrasında çıplak elle değince leke olurmuş falan filan. Yani insan bazen hurafelere inanıp gerçekleri göz ardı ediyor.

Ve her okudugunuza lütfen inanmayın. çünkü bir faydası yok. evham ve vesveseden başka.

Sormayin inanin kendimi alikoyamadim bunu sormaya . Sadece duymak degil bizzat soyleyenjde duydum Rabbim hayirlara cikartsin Allahim korusun . Cocuklarimiz saglikli olsun baska bisi istemiyorum hayirli evlatlar.

Haklisin diyorum ya konustukca rahatliyorum. Hormonsal durum galiba okadar zamandir dusunmedigim bisiyi dusundum Kalbimizi ferahlik versin Allahim

Sonra adamlar bize niye çiçek almadı derler abartmayın ya

Ay ilk defa duydum valla ,bakalım yakındır doğurucam bende gül koklamıştım,yazarım sonucu buraya

Rabbim hayirlari nasip etsin arkadasim. Insallah olmaz . Diger arkadas kullandigi halde olmadi diyor. Umarim icine ukte getirmemisimdjr

Arkadaslar bir ornek veregim babamin kurek kemiginde turkiye haritasina benzer 2 parmak genisliginde leke var babaanemin cani ciger istemiste ondan cikmis ozaman babamin dedesinin anneside ciger istemis benim annemde ciger istemis abimin hanimida ciger istemis falan filan 3 gobek hepimizde var o iz ) ya genetiktir yada bir rahatsizlik vs dir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…