- Konu Sahibi Proserpine
-
dene vallahi canım ama bakım yagının içerisinde denemelisin bence daha cok etki yapar diye düşünüyorum..yerimseniben
canım hint yagını ucucu demişlerdi diye hatırlıyorum ucucu yaglarda tek basına değilde yag karısımlarıyla birlikte kullanılmalıymış onun için faydasını görmemiş olabilirsin yagları karıstırarak kullanmayı denemelisin bence ..:teselli:yerimseniben
senin için araştırayım canım hint yagının nasıl bir yag oldugunu..kaydirigubbakcemile5
sampuanın ıcıne katmak ne kadar mantıklı bılmıyorum zaten kac dakıka duruyor kı sampuan sacta?
onun yerıne sac kremıne koymak daha ıyı degıl mı? yıkanmayan sac kremlerınden bahsedıyorum ya da sacı yıkmadan evvel bakım yapmak daha dogru degıl mı?
canım ya cok üzüldüm ama:çok üzgünüm: arastırdım fazla kullanıldıgında zararları varmış ve bagımlılık yapıyomuş dedigim gibi baska yaglarla karıstırmadan kullanma olur mu saçlarına dikkat et ve saçını yıkarken soguk suyla masaj yaparak yıka etkisi olur inşallah canım keşke yararım dokunabilseydi..:çok üzgünüm:
canım aman kullanma bosver sacından olacagına çamterebentininden ol...:jeyyar:
peki umarım işine yarar işine yaradıgında bana da haber ver mutlaka olur mu canım mutlu olurum bende ...:1hug:
inşallah canım merakla bekliyorum unutmazsın inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?