Gülben Ergen Giymediği Kıyafetlerini Hayranlarına Dağıttı

matmazeldepresif

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2014
7.981
11.888
http://www.haberler.com/gulben-ergen-giymedigi-kiyafetlerini-hayranlarina-7479451-haberi/

Ünlü şarkıcı, hayranlarıyla buluştuğu iftar yemeğinden sonra iki valiz dolusu giymediği kıyafetini masanın üzerinden hayranlarına fırlattı!
gulben-ergen-giymedigi-kiyafetlerini-hayranlarina-7479451_2021_m.jpg

KIYAFETLERİNİ DAĞITTI

İki valiz dolusu kıyafetini yanında getiren Ergen, valizlerindeki giymediği kıyafetlerini hayranlarına dağıttı.

gulben-ergen-giymedigi-kiyafetlerini-hayranlarina-7479451_1601_m.jpg

Belki giymediği değildir , öyle olsa ulu orta yapacak kadarda aptal değildir. en aızndan öyle umuyorum..
belkı fanları arasından öyle bır talep gelmıstır. var öyle salak sacması ıstekler sonucta..
oda kıyafetlerınden getırmıstır kendıne aıt olan bısey ıstedılerse..
ay neden avukatlıga soyundum bılemedım o_O

İhtiyaç sahiplerine verse anlıycam da iftar sonrası hayranlarına giymediği kıyafetleri dağıtması bence de pek mantıklı değil.. Gülben Ergen çok değişti son zamanlar da beni çok şaşırtıyor hayran kalırdım fikirlerine görüşlerine halbu ki.. Şimdi gittikçe sevmediğim karakterler listesine giriyor.. :KK12:

İhtiyaç sahiplerine verse anlıycam da iftar sonrası hayranlarına giymediği kıyafetleri dağıtması bence de pek mantıklı değil.. Gülben Ergen çok değişti son zamanlar da beni çok şaşırtıyor hayran kalırdım fikirlerine görüşlerine halbu ki.. Şimdi gittikçe sevmediğim karakterler listesine giriyor.. :KK12:

tv de programı vardı orda ne kadar farklıydı.aynen son zamanlar da hem siyasi sözleri hem genel davranışları değişti.

elbiseleri vermek var kapanın elinde kalsın tarzı hareketi var bide bunu gizli yapmak var.etrafa gülücükler saçarak atmak ne kadar doğrudur bilemiyorum

Belki giymediği değildir , öyle olsa ulu orta yapacak kadarda aptal değildir. en aızndan öyle umuyorum..
belkı fanları arasından öyle bır talep gelmıstır. var öyle salak sacması ıstekler sonucta..
oda kıyafetlerınden getırmıstır kendıne aıt olan bısey ıstedılerse..
ay neden avukatlıga soyundum bılemedım o_O

avukatlık değil de galiba insan bazen yakıştamıyor yok yok öyle olmamıştır diyesi geliyor.

tv de programı vardı orda ne kadar farklıydı.aynen son zamanlar da hem siyasi sözleri hem genel davranışları değişti.

elbiseleri vermek var kapanın elinde kalsın tarzı hareketi var bide bunu gizli yapmak var.etrafa gülücükler saçarak atmak ne kadar doğrudur bilemiyorum
bu kadına çok önyargılıyım nedense, belki bu yaptığı iyi bişi, belki hayranları istedi ama çok yapmacık yahu!

ama kaptı yakışıklı kocayı :)

şimdi o kıyafetleri alanlara bakalım. giyimi yerinde kadınlar.
yakışıyormu şu halleri. ne duruma düştüklerinin farkındalar mı.
yapılanı görüp,tenezzül etmeyip,protesto etmeliydiler. kendine yakıştıran almış. açgözlükten başka şey değil.

X