Caddy Guru Kayıtlı Üye 28 Mart 2012 8.170 2.002 448 Kocaeli 15 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Caddy #1 Ünlü şarkıcı maden kazasının meydanda geldiği bölgede hayatını kaybeden işçilerin yakınlarıyla bir araya geldi. Soma'da yaşanan büyük acının ardından Antalya va Kıbrıs konserlerini iptal eden Gülben Ergen, dün gece Soma'ya gitti. Gülben Ergen , soğuk hava deposuna gelerek buradaki madenci yakınları ile konuştu. Yaklaşık 30 dakika sonra Ergen, bölgeden ayrıldı. (DHA)
Ünlü şarkıcı maden kazasının meydanda geldiği bölgede hayatını kaybeden işçilerin yakınlarıyla bir araya geldi. Soma'da yaşanan büyük acının ardından Antalya va Kıbrıs konserlerini iptal eden Gülben Ergen, dün gece Soma'ya gitti. Gülben Ergen , soğuk hava deposuna gelerek buradaki madenci yakınları ile konuştu. Yaklaşık 30 dakika sonra Ergen, bölgeden ayrıldı. (DHA)
hammurabla Papucumun Dünyası tek ayak cezası Kayıtlı Üye 30 Nisan 2014 258 292 323 15 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Caddy #2 Caddy .!.: Ünlü şarkıcı maden kazasının meydanda geldiği bölgede hayatını kaybeden işçilerin yakınlarıyla bir araya geldi. Soma'da yaşanan büyük acının ardından Antalya va Kıbrıs konserlerini iptal eden Gülben Ergen, dün gece Soma'ya gitti. Gülben Ergen , soğuk hava deposuna gelerek buradaki madenci yakınları ile konuştu. Yaklaşık 30 dakika sonra Ergen, bölgeden ayrıldı. (DHA) Genişletmek için tıkla... bu kadının her hareketi bana yapmacık geliyor,demeti daha samimi buluyorum.ama neyse kalbindekini Allah bilir
Caddy .!.: Ünlü şarkıcı maden kazasının meydanda geldiği bölgede hayatını kaybeden işçilerin yakınlarıyla bir araya geldi. Soma'da yaşanan büyük acının ardından Antalya va Kıbrıs konserlerini iptal eden Gülben Ergen, dün gece Soma'ya gitti. Gülben Ergen , soğuk hava deposuna gelerek buradaki madenci yakınları ile konuştu. Yaklaşık 30 dakika sonra Ergen, bölgeden ayrıldı. (DHA) Genişletmek için tıkla... bu kadının her hareketi bana yapmacık geliyor,demeti daha samimi buluyorum.ama neyse kalbindekini Allah bilir
betiii Guru Kayıtlı Üye 4 Temmuz 2009 400 19 298 39 İstanbul 15 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Caddy #3 Ekranda gördüğümüze mi ne banada biraz yapmacık geliyor iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ekranda gördüğümüze mi ne banada biraz yapmacık geliyor iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
betiii Guru Kayıtlı Üye 4 Temmuz 2009 400 19 298 39 İstanbul 15 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Caddy #4 Ekranda gördüğümüze mi ne banada biraz yapmacık geliyor iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ekranda gördüğümüze mi ne banada biraz yapmacık geliyor iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi