Gülben Ergen'e eşinden duygusal tebrik!

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.003
Şarkıcı Gülben Ergen'in "Öğrendim ki" ismindeki kitabı, raflardaki yerini aldı..
gulo.jpg

Milliyet'te yer alan habere göre
Gülben Ergen’in kitabı‘Öğrendim ki’ satışa çıktı.

Eşi Erhan Çelik, Instagram’dan “Verdiğin huzur ve karşımdaki kitap rafına bakarken yaşattığın gururla çok yaşa” diye yazdı.

Demet Akalın ve Şebnem Ferah da sosyal medyadan şarkıcıya destek verdi.
gulbenergentebrik.jpg

ben seviyorum bunları ya..
sanki gülben , bu ilişkisinde kendisini buldu gibi gibi..

Bu kadının da sesi güzel değil zevk için arkı söylüyor, kalemi kuvvetli değil ama yazıyor ve bilmeidğim başka iyi olmaıdğı şeyleri de aman bunu da yapmiyim eksik olayım demek yerine yapıyordur. sanki küçükken hiç bir oyuna almamışlar dışlamışlar da yemin etmiş büyüyünce hepsinden yapıcam demiş gibi.Zengin ve yüksek ego sahibi olunca böyle oluyor demek. Hülya Avşar gibi televizyonlarda hep görünen her şeyden biraz yapan ama hiç bir şeyi layığıyla yapamayan niye ünlü bu denilen güzel kadınlardan Gülbişşş.

Kitap rafına bakarken yaşattığın gurur ne demek:KK30:
Hey allahım:-)

ya ben sevmiyodum bu kadını ama konserine gidince fikrim değişti acayip bir hatun ve çok güzel o zamanlar baya kiloluydu ama yinede pamuk gibiydi , seyircisiyle muhabbeti olağanüstü bir kez konserine gidin anlarsınız, mutlu evliliğide yakaladı Allah bozmasın .

Gulben samimiyetsizligini kocasina da gecirdi. Belki adamin icinde vardi da Gulben'le disa vurdu. Su ask bucuu halleri hic samimi gelmiyor bana. Gosteris, hatta PR gibi. Sanki paylasimlari, fotograflari, aciklamslari vs vs hep onceden planli..

evde basbasyaken tebrik edince biz duymiycaz ya ,bizi merakta birakmamak icin boyle ulu orta tebrik ediyor sevgili esini...
nasilda merak ediyordum ama ! gece rahat uyurum :KK70:
boyle gostermelik iliskilerden gicik oluyorum,insanin ozeli olmali

Yağdı yağmur çaktı şimşek
Sen de mi yazar oldun....?!
Neyse... eline kalemi alan kitap yazmaya başladı.

Öğrendim ki ; Ses sanatçısı olmak için güzel sese ve yoruma sahip olmaya gerek yok.
Öğrendim ki ; Oyuncu olmak için eğitimli olmaya ve kendini geliştirmeye gerek yok.
Öğrendim ki; Para ve sağlam koca her şeye yeter.
walla günümüzde geldiğimiz nokta ve en güzel tespit KOCAN KADAR KONUŞ...

hiç sevemedim ben bunları..
kocama not;
yaptığım metin düzenlemelerine bakarken grur duyuyorum diye twit at :63:

X