Gülben Ergen'in Atatürk paylaşımı tepki çekti

Kajmery34

Arrivederci KK❤️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2012
11.496
21.254
Geçtiğimiz aylarda evlenen Gülben Ergen-Erhan Çelik çifti tatil için Mısır'a gitti. Çiftin Mısır gezisinde, Gülben Ergen'in Atatürk paylaşımı Instagram hesabındaki takipçileri tarafından tepkiyle karşılandı.

ATATÜRK'Ü PAYLAŞTI
Mısır gezisinde bir kütüphaneyi ziyaret eden Gülben Ergen, üzerinde Atatürk fotoğrafı olan bir kitabı, ' Mısır'da bir kütüphane.. Türkiye ile ilişkilerinin nasıl olduğunun önemi yok.. Mustafa Kemal hep var. Hep olacak. Asırlar boyu. Saygınlıkla. Dünyanın her yerinde..' yazısıyla paylaştı.

TAKİPÇİLERİ ÇILDIRDI
Ergen'in bu paylaşımı takipçilerini çıldırttı. Kitabın adının 'Tarihin Fitneleri' olması şarkıcının takipçileri tarafından tepkiyle karşılandı. Şarkıcının bazı takipçileri fotoğrafı hemen kaldırması gerektiğini söyledi.

gulben_2975.jpg

http://www.ensonhaber.com/gulben-ergenin-ataturk-paylasimi-tepki-cekti-2015-02-02.html

Hahahahaa yılın gafı :KK53:
Gülben i akıllı uyanık hatun zannederdim oysaki :cool:

Ben bu kadın niye ünlü çözebilmiş değilim. Hani parlak bir zeka desen yok, entelektüel birikim hak getire, ses yok, oyunculuk yok, sunuculuk becerisi yok, ahım şahım bir güzelliği yok hakikaten vasatın üstünde hiçbir şey yok.
Birde tvv de oturup bol bol ağlaması var bende hiç sevmiyorum ya

Her tarafa eğimli duralımda ne şiş yansın ne kebap duruşu!!

Neymiş Gülben hanım her şeyi en iyi siz bilmiyormuşsunuz.Sevemiyorum bir türlü bu kadını.Yapmacık ve her şeyi ben bilirim tavırları yok mu:KK62:

Bende hep savundum bu osmanlıca öğrenilecek geçmişini bilmeyen geleceğini göremez

yanlış anlama olmasın ben gerçek anlamda savunmuyorum osmanlıca denilen arapçayı.
geçmişimi türkçe okuyup öğrenebilirim geleceğimi de türkçe analatabilirim .

Hem niye osmanlıdan korkuyorsunuz ki ingilizceyi öğretebildiler mi ki bunu öğretecekler yıllarca gramer diye ,diye öğrencileri uyuttular öğretmenin kendiside konuşamıyor tam bir komedi eğitim kalitesiz yutdışında lisede öğretiyorlar burda üni mezunu ne konuşa biliyor nede gramere hakim onca para boşuna , zaman boşuna ,

X