C COpcU Guru Kayıtlı Üye Katılım 1 Kasım 2007 Mesajlar 1.538 Emoji Skoru 8 Puanlar 358 Yer Diğer 28 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi eeesss #21 meldam .!.: şeytan aldı götürdü satamadan getirdi deniliyordu ben eksik mi söylüyordum da kaybolan hiçbirşeyi bulamadım :sm_confused::sm_confused: Genişletmek için tıkla... bende küçüklüğümden beri aynen senin dediğin gibi bir şeyim kaybolduğunda şeytan aldı götürdü satamadan getirdi derdim halada diyorum
meldam .!.: şeytan aldı götürdü satamadan getirdi deniliyordu ben eksik mi söylüyordum da kaybolan hiçbirşeyi bulamadım :sm_confused::sm_confused: Genişletmek için tıkla... bende küçüklüğümden beri aynen senin dediğin gibi bir şeyim kaybolduğunda şeytan aldı götürdü satamadan getirdi derdim halada diyorum
Sarissa uyudun uyanmadın olacak.. Kayıtlı Üye Katılım 19 Mart 2009 Mesajlar 9.766 Emoji Skoru 37 Puanlar 358 Yer Diğer 28 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi eeesss #22 şeytan aldı götürdü, satamadan getirdi... diye oyun oynardık küçükken kaydirigubbakcemile3