Kızlar 12 gün önce ameliyat oldum tüm ateller bantlar çıktı ve bugün fark ettim ki burnumun ucunda kanatlarda bir asimetri var. Ve güldüğumde daha da belirginleşiyor. Korktuğum başıma geldi sanırım ne yapicam ya
Normalde bu kadar belirgin değil ama gülünce bariz ortaya çıkıyor masaj veya bandajla düzelicek bişey midir sizce?
Kızlar 12 gün önce ameliyat oldum tüm ateller bantlar çıktı ve bugün fark ettim ki burnumun ucunda kanatlarda bir asimetri var. Ve güldüğumde daha da belirginleşiyor. Korktuğum başıma geldi sanırım ne yapicam ya
Normalde bu kadar belirgin değil ama gülünce bariz ortaya çıkıyor masaj veya bandajla düzelicek bişey midir sizce?
Arkadaslar bugun bu durum biraz daha duzeldi gibi sanki. Ortadaki kıkırdak biraz fazla şiş olduğundan mi acaba bilemedim ki? Dediginiz gibi her geçen gün daha farklı geliyor gözüme
Yani harbiden arada çok ama çok ciddi farklar var. Biz istiyoruz ki ameliyat biter bitmez estetik görünüme kavuşsun Değerli doktorum estetik cerrah op.dr. Beyhan Çakır'a sonsuz teşekkürler