Güldüğümde belirginleşen asimetri

• Konu Sahibi Konu Sahibi ZeReM
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ZeReM

Guru
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2009
31
8
286
41
Adana
Kızlar 12 gün önce ameliyat oldum tüm ateller bantlar çıktı ve bugün fark ettim ki burnumun ucunda kanatlarda bir asimetri var. Ve güldüğumde daha da belirginleşiyor. Korktuğum başıma geldi sanırım ne yapicam ya
Normalde bu kadar belirgin değil ama gülünce bariz ortaya çıkıyor masaj veya bandajla düzelicek bişey midir sizce?

Son düzenleme:
12 gün çok erken. Şişlikler inip burun son halini alasıya istediğiniz hale gelir belki. Doktorunuz ne söyledi?

Henüz gitmedim salı günü gidicem ama psikolojim çok bozuldu

Hiç canınızı sıkmayın daha çok erken her gün değişiyor inanın ben 40 gün oldu hala bazen beğeniyorum bazen beğenmiyorum sabredicez 6 ay

Önceki halınızı de atarmisiniz

Arkadaslar bugun bu durum biraz daha duzeldi gibi sanki. Ortadaki kıkırdak biraz fazla şiş olduğundan mi acaba bilemedim ki? Dediginiz gibi her geçen gün daha farklı geliyor gözüme

Eklentiler

• B612_20200105_211008_146.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 133
Yani harbiden arada çok ama çok ciddi farklar var. Biz istiyoruz ki ameliyat biter bitmez estetik görünüme kavuşsun Değerli doktorum estetik cerrah op.dr. Beyhan Çakır'a sonsuz teşekkürler

Eklentiler

• Screenshot_20210626-232228_Instagram.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 103
Son attığınız ilk halinizmi çok güzel duruyor bence şuan ödem var gibi zamanla daha iner

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…