• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güler misin ağlar mısın bu adama

Ogemibirgungelecekmi

Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2017
643
327
23
Kızlar eşim özünde iyi biri ( ne demekse bu :KK70:) Beni kırmamaya çalışır alttan alır vb. Ama garip huyları var şimdi onlardan bahsedicem size. Yorumlarınızı bekliyorum

1--> Evde çok mutluyuz oturuyoruz eğleniyoruz bir anda bir telefon geliyor Annesi. Eşim telefona cevap verir ama üzüntüden ölecek sanki. Hiç ne yapalim anne oturuyoruz öylece dışarı çıktığımız yok evde sıkılıp duruyoruz vb. dokunsan ağlayacak. Ben aynen ne diyo la bu falan oluyorum:KK57:

2--> Dışarı çıkıyoruz arabadayiz. Diyelim ki güzel bir yere yemek yemeğe gidiyoruz. Telefon çalıyor Babası. Eşim telefona cevap verir. Müziğin sesini tamamen kısar ama. Ne yapalım baba ( yine mutsuzluktan ölecekmiş gibi) Bizde evin bir kaç eksiği var markete gidiyoruz der. Ben aa aa amaa şey değil miydi yaa yemek hani falan oluyorum:olamaz:

3-- > Eşim gezmeyi çok sever. Kaldığımız yerin turistlik yerlerine gidiyoruz. Videoya alicaz kızlar. Yemin ederim videoda Anne yok siz geldiğinizde sizide götürcem yok çoklukla gezmek daha iyi gibisinden laflar. Ben mal gibi kameraya bakarken kendimi buluyorum düşünün:skandal:

Veee bunun gibi bir sürü örnek. Bazen böyle yapma diyorum tartışma başlıyor sen yanlış anlıyorsun ne alakası var gibisinden kabullenmiyor. Ya bu kadar korkuyordun niye evlendin o zaman diyorum. Sonradan düşünüyorum ama mutlu olmam içinde çabalıyor her ne kadar annesinden saklasada. Bilemiyorum üstüne çok gitmeyip böyle mi olsun diyeyim yada değiştirmeye mi çalışayım arkadaşlar ne dersiniz:KK67:

Ben olsam dokunmazdım sanırım varsın böyle olsun. Değiştirmeye çalışırken ters tepebilir bu riski alamam.:deli:

Ve bizim ailede de bu vardır. Babam eğlenceli şeyler yapacağımızı ya da pahalı bir şey aldığımızı ya da bazen gezeceğimizi babanemden saklar:KK51: kafa rahatlığı yani sen bozma bence kocanı.

Benim eşimde bi dönem bu kadar olmasa da buna yakındı. Çünkü anne ve abla bşz bişey görmedik biz bişey yaşamadık paramız yok herkes geziyo yaşıyo biz hep garibanızı işlemişlerdi kafasına .
Baba da herşeyi gereksiz masraf olarak gören bi tipti.
Şimdi de saklıyoruz ama hem daha mesafeli olduğumuzdan hem gözlerinden korktuğumuzdan hem paylaşmak istemememizden
Ama mutsuzmuş gibi yapması iyice abartı olmuş . İyiyiz hoşuz der konu kapanır

Gelecek ümit etmiyor değil mi bu duygudan kurtulamaz mı acaba
Eşim de böyleydi gerçekten aynısı sonra kendi haline bıraktım o da yavaş yavaş bu saçmalığı bıraktı.

Annesi despot ve mutsuz olan çocuklar büyüyünce bizimkiler gibi oluyor

Ben de eşiniz gibiyim,annem evdeyse eğer ve ben disardaysam aramissa Allahhh sorma gitsin bir terleme eşliğinde evdeyiz anne diyorum o sesler ne diye soracak olursa balkondayim ondandır diyorum. Ben,ben eğlenirken annem sıkılıyor mudur diye dusunuyorum,uzuluyorum. Yemeğe gittiğimde annemde getirecez buraya bı daha ki sefere diye basının etini yiyorum adamin anlatırken sıkıldım bir daha yaparsam ne olayım.

Eşim de böyleydi gerçekten aynısı sonra kendi haline bıraktım o da yavaş yavaş bu saçmalığı bıraktı.

Annesi despot ve mutsuz olan çocuklar büyüyünce bizimkiler gibi oluyor
Bizim anne de böyle ne yazıkki
Çocukları hep ona borçlu duygusuyla büyütmüş

Gerçekten mi benimki bu dünya da tek zannediyordum :KK57::KK70:
Ben kendi aileme değil ama eşimin ailesine oyleyimdir biraz. Nispet yapıyorlar rahat rahat gezip harcıyorlar diye düşünmesinler diye cok anlatmam. Kendi aileme de çok olmasa da o şekilde yaklaşirim. Yani sizinle ilgili değil bu içiniz rahat olsun.

Ben olsam dokunmazdım sanırım varsın böyle olsun. Değiştirmeye çalışırken ters tepebilir bu riski alamam.:deli:

Ve bizim ailede de bu vardır. Babam eğlenceli şeyler yapacağımızı ya da pahalı bir şey aldığımızı ya da bazen gezeceğimizi babanemden saklar:KK51: kafa rahatlığı yani sen bozma bence kocanı.

Evet onuda unuttum. Pahalı birsey aldımı sakın söylemez fiyatını yada düşürür de düşürür

Benim beyinsiz eşim öyleydi.

Biz gezerken tatildeyken annesi babası aramayagörsün: utanmasa "biz de pinekliyoruz,çok yorgunuz,ne yapalım evdeyiz,aman gezip napıcaz" gibi şeyler söylerdi.

Hatta bir keresinde bunları söylediğinde Eyfel kulesinin önündeydik.

Annesiyle konuşup telefonu kapattıktan sonra karalar bağlar,suçluluk hissiyle boğuşur,vicdan azabıyla boğuşur bende de tat tuz bırakmazdı.

Ailesi onlarsız gezdiğimizi duyunca gezdiğimizi tatilimizi zehir eder," baban hasta,yarına çıkmaz(beni gömer),ben sana dua ediyorum sen bana bunları yap,ne diyim oğlum Allah içine sindirsin bizsiz,merak etmezsin ama yazayım dedim biz iyiyiz" gibi sözlerle taciz ederdi.

Sonuç;boşanma kararı.

Back
X