• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gülerek hatırladığınız olaylar

çook eskiden şimdiki eşim o zamanki sevgilim telefon etti.Şehir dışında okuyordu ben de evde kitap okuyordum.aylardır görüşmemişiz.Konuştuk telefonu kapatım.5 dakika sonra kapı zili çaldı.Kapıyı açtım elinde bir gülle karşımdaydı.Şok olmuştum.Bunu hatırlamak ne güzel oldu şimdi.

Arkadaşlar benimde bir kaç komik anım var ,birinde oğlumun eşi sanmışlardı,ben çok güldüm tabii oğlumda surat beş karış oldu,geçen sene kızımın işyerinin gecesine gitmiştik tabii yanımda eşim de vardı,orada kızımın arkadaşlarından biri yaşı sanırım 28 ,30 civarı ,beni ablası zannetmiş ertesi günü kızıma ablanla beni tanıştırsana demiş kızım çok gülmüş o senin ancak annen olur demiş kızımla hala güleriz kız ve erkek evlat farkı burada ortaya çıkıyor işteyerimseniben

Gülerek mutlu olarak hatırladığım olay sevgilimin yanına gitmiştim ve onunla cok guzel bi 4 gün gecırdım onunla uyumak uyanmak yemek yemek cok güzeldi.

babamla denize girdik,dalıyoruz çıkıyoruz falan, bi daldım suya para çıkardım. babam bir daha dal dedi. bide kekeme. heyecanlandı kekeliyor :D bir daha daldım.. toplamda 150 tl çıkardık. kumsala çıktık paraları kurutuyoruz, annem babamdan para istedi babam elini cebine attı.. gerisini siz düşünün :D:DD:D::D

erkek arkadaşım beni eve bırakacaktı. normalde evin bir üst sokağında indirir ama bu kez ana yol üstünde indirmek istedi, trafikteki kalabalıklığı bahane ederek. ben de altında bir şey aramadım haliyle. neyse ben indim arabadan bizim sokağa çıkan yokuştan iniyorum. arkamdan da bir arabanın geldiğini hissettim çünkü kaldırımdan yürümüyordum :ssz: baktım benimki. şaşırdım tabii. ben ne olduğunu anlamadan açtı oturduğu yerden yan koltuğun kapısını. ta taaaamm! az önce oturduğum yerde en sevdiğim çikolata vardı :16:
sonra, hadi görüşürüz aşkım dedi ve gitti. :9:

Erkek arkadaşımın giymemi istemediği bir thsirt vardı bende inatla giymiştim artık aklından ne geçtiyse ben tshrtü böyle bir yere takmışım söküldü resmenn tabi onun canına minnet çok gülmüştük neyi çok beğenip kıskandıysa başına bir şey geldi kıyafet çanta falan korkuyorum bazen bu çocuktan =)

Back
X