- Konu Sahibi CakilTasi_
-
hanımlar merhaba.. ben genel yapı olarak biraz sinirli bir insanımdır.. uzun vadeli bir tedavi görmedim fakat yıllardır kendi kendime savaşmaya çalışıyorum neyse bu kısmı şimdi geçelim.. ciddi olarak son zamanlarda dikkatimi çeken bir durum var.. mesela eşimle bişey konuşuyoruz komik bişeler oluyo gülüyoruz ikimizde.. ben kahkaha atarken bir anda gözlerimden yaşlar boşalıyor ve hıçkıra hıçkıra ağlama moduna giriyorum.. eşimin de dikkatini çekti bu durum beni pek güldürmemeye çalışıyor hatta :) fazla gülmeye korkuyorum, aynı durum olacak diye.. neden olabilir böyle bişey?
bi dönem bendede olurdu. çok utanırdım deli gibi hissederdim. öyle gülmekten gözden yaş geme olayı değil olay ağlamaya dönerdi. sonra sonra çözmeye başladım tabi. ben çok duygusal bi insanım öle kavgada edemem hemen göz yaşlarıma yenilirim. bi sre bi çok sorunu hep görmezden geldim. sorun yaratan kişilerle yüzleşmedim hayatımdan sessizce çıkardım. her soruna inat gülecek eğlenecek bişeyler buldum. ağlamaklımı olucam hemen bi ortama aktım eğlendim. yani anlayacağın doya doya ağlayamadım. kavgamı edemedim. bi üsre sonrada böyle gülerken ağlamaa başladım.
dün akşam eşimle şakalaşırken mesela ayağımın altını gıdıklamak istedi elini tam uzattığı anda hani böyle içi çekilir ya insanın benim gözlerimden yaşlar boşalıverdi o anda.. sonra denedik yine o gıdıklanma hissi beni ağlatıyo mesela bugünlerde.. evet çok benziyoruz bende hiç içimdekileri söyleyemedim, kavga edemem ağlamaya başlarım hemen.. hep içimde tuttum söyleyemediklerimi, hala tutuyorum. daha ne kdr tutcaz bakalım.. ama tam anlamıyla dediğin gibi gülerken yaş gelmesi değil, bildiğin hıçkıra hıçkıra ağlamak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?