Gülme sorunu

Girls5

Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2021
277
-157
13
Arkadaslar üstümde ne var bilmiyorum yersiz yere surekli gülüyorum eşimin yanında. Ciddi olmam gereken konuda bile gülerek ciddiyeti bozuyorum o bana göre daha agir basıyo. O yokken arkdslarimin vs yannda öle dglm. Gayet ciddiyim. Yerine göre gülerim ama eşimin gelme saatinde basliyo bu sknti. Böle sorun yasayan bir ben miyim sizce bu nedir

Bu bence sinirlerinin yiprandiginin göstergesi. Bende kötü haber aldığımda (yakinimin ölümü rahatsizladigi) ilk panik haliyle nasil yani diye bi gulme geldi. Ama hani bu sevinc mutlulukla ilgili degil. Sinirim bosaldi resmen sonra tabi ağlamaya basladim. Sizin ki süregelen bişey olduguna göre eşinizle sıkıntınız var mı veya normal zamanlarda beraber gülerek vakit gecirir misiniz? Bi olaydan bahsederken veya biseyler izlerken güler misiniz? Belki yasamak isteyip yaşamadığınız durum bu şekilde çıkıyordur. Veya dedigim gibi sorunların sinirsel bi dışavurumudur. Bunlar benim tahminlerim tabi.

Mantıklı teşekkür ederim

ben de en ciddi ortamlarda gülerim
en komik ortamlarda somurturum
sinirlerin bozulmuş

Kendini bastırmaktan oluşan bir durum sanırım ve Aşırı yıpranma benim de başıma geldi kaç kere

Alakası var mı bilmiyorum
Ama hamileliğim içinde ben de anlamsız şeylere gözümden yaşlar gelecek kadar gülerken buldum birkaç kez kendimi
Gerçi benimki ciddi ortamlarda değil çok da komik olmayan esprilerle ilgili oluyor genelde
Sizinkinden daha farklı sanırım
sizin sadece siniriniz de bozulmuş olabilir

Ayrıca söylemeden geçemeyeceğim maşallah hamileliğiniz ne hızlı ilerliyor
Aramızda epey süre vardı diye hatırlıyordum
Şimdi nerdeyse beraber doğuracağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…