Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ağzımın biraz yukarısından iki parmağımla ağzımı sıkıştırarak ağzımın çok açılmasını engelliyordum. Bir sorun da yaşamadım ama benim dikişim yoktu.Kızlar günde birkaç kere gülesim geliyor hafifçe dikişler geriliyorgülmeyi durdurmanın bir yolu var mı?daha 1 hafta oldu ameliyat olalı birşey çıkacak diye korkuyorum.
Antibiyotikli kreminizi suruyosunuz degilmi o zaman cok sert olmaz gulmektende bisey olmaz merak etmeyinKızlar günde birkaç kere gülesim geliyor hafifçe dikişler geriliyorgülmeyi durdurmanın bir yolu var mı?daha 1 hafta oldu ameliyat olalı birşey çıkacak diye korkuyorum.
Kullanıyorum ama doktor fazla gülmemem konusunda uyardı burnun ucu beklenenden fazla düşmesin diyeAntibiyotikli kreminizi suruyosunuz degilmi o zaman cok sert olmaz gulmektende bisey olmaz merak etmeyin![]()
İyi fikirmiş ben bunu bir deneyeyimBen ağzımın biraz yukarısından iki parmağımla ağzımı sıkıştırarak ağzımın çok açılmasını engelliyordum. Bir sorun da yaşamadım ama benim dikişim yoktu.
Yahu bu doktorlar ne güzel bilgilendiriyor benimki beni kendi halime bıraktı sanırımmhiçbir şekilde uyarılarda bulunmadı kesti dikti by byKullanıyorum ama doktor fazla gülmemem konusunda uyardı burnun ucu beklenenden fazla düşmesin diyeGünde 1-2 defa gerilecek şekilde gülesim geliyor illaki kendimi odaya falan kapatcam en son
![]()
Of ne büyük dert ya gülmek de yasak oldu. Düşmeyecek gibi yapsalar yaİyi fikirmiş ben bunu bir deneyeyimbenim heryerinde dikiş var onlar açılmazmış ama burun ucunun beklenenden fazla düşmemesi için çok gülmemem gerekiyormuş
![]()
Ameliyat öncesi 8 günlük tek tek ne yapacağıma dahil notlar bile verdiYahu bu doktorlar ne güzel bilgilendiriyor benimki beni kendi halime bıraktı sanırımmhiçbir şekilde uyarılarda bulunmadı kesti dikti by by![]()
Düşme payı hesaplayıp yapmış zaten ama bilmiyorum ikinci ameliyat benim herşey kafama takılıyorOf ne büyük dert ya gülmek de yasak oldu. Düşmeyecek gibi yapsalar ya![]()
Evet bunu denicem kesinlikle çok sinir oluyorum kimseyle görüşmeyin diyorum bir mesaj atıyorlar gülesim geliyorYanaklarını tek elinle kıstır :)
Hangi doktora oldunuz revizyonuAmeliyat öncesi 8 günlük tek tek ne yapacağıma dahil notlar bile verdibenim önceki doktor 1 ay sonra kontrole bile gelmene gerek yok dedi sonuç yamuk bir burun
![]()
Ben işte çok boş kalıyorum o yüzden orda her şey kafama daha çok takılıyorDüşme payı hesaplayıp yapmış zaten ama bilmiyorum ikinci ameliyat benim herşey kafama takılıyornasıl geçecek günler bilmiyorum
işe başlayınca daha çabuk geçer heralde evde sürekli kafam yine aynı şeyleri yaşamaktan korkma mevzusunda
![]()
Bu düşünceyle ekstra gülerim benKızlar günde birkaç kere gülesim geliyor hafifçe dikişler geriliyorgülmeyi durdurmanın bir yolu var mı?daha 1 hafta oldu ameliyat olalı birşey çıkacak diye korkuyorum.
Ucuna kikirdak koydumu sizin benim istesemde dusmez kikirdak koymus sert cunkuValla, gülüyorum da, kraker, cips de yiyorum, kemik kemirdim öğlen mesela ve ben 5 günlük ameliyatliyim. Yasak olan ne varsa yapıyorum şuan düşecek burun her türlü düşer, benim mottom buBu korkuyla yaşanır mi?
Darbe almamaya gayret gösteriyorum bir tek. Sabah çocuklarla küçük bir dans bile yaptım. Daha ne yapayım aksksksk
Koymuş evet. Kıkırdakla desteklenmeyenler kısa süre içinde düşmeye başlıyor okuduklarim kadarıyla. Destek olmayınca, ne kadar dikkat etsek boş.Ucuna kikirdak koydumu sizin benim istesemde dusmez kikirdak koymus sert cunku
Ucuna kıkırdak koydu mu derken her burnun ucunda kıkırdak vardır. Septum ucu kikirdak zaten başka nasıl olacak herkesin ucunda kıkırdak var. Kolumella kıkırdaktan olusuyor.Ucuna kikirdak koydumu sizin benim istesemde dusmez kikirdak koymus sert cunku
Şöyle.bir şey okudum şimdiUcuna kikirdak koydumu sizin benim istesemde dusmez kikirdak koymus sert cunku
Bende gülüyorumBu düşünceyle ekstra gülerim ben![]()