gülşahın diyet günlüğü

varaka01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2009
20
0
86
Adana
artık etrafımda ki insanların banaşişmansın demelerinden bıktım:19:tartıya çıktığımda 78 kiloyu geçmiştim internette ne yapabilirim diye araştırmaya başladım hatta diyetisyene gitmem gerektiğini düşünüyordum.artık okadar şişman görüyordum ki kendimi ne yapacağıma karar vermem gerkiyordu
.karatay diyeti diye birşey duydum.tam benlik birşeymiş.5gündür uyguluyorum.76 ya düşmüşüm.devam edeceminşallah

kahvaltıda mutlaka haşlanmış iki yumurta yiyorum .1tane ceviz şekersiz çay zeytin peynir ekmek yok yumurta gün boyu tok tutuyor .aksam hafif yağlı sebze ye
meği ara öğüne ihtiyaç hisetmiyorsunuz akşam yemeyinde acuç içi kadar tam buğday ekmeyi

çok şükür rabbime azim gösterince kilolardan yavaş kurtulacağımı görabiliyorum 75 kg şimdilik devam ikramlara kafayı sağa sola3defa götürmekle başlıyormuş .hiç tatlısız yapamam diye düşünüyordum.meğerse yapılabiliniyormuş her işin başı kendine güvenmekleymiş sonun da anladım.beğinde zayıflamaya karar vermek gerekiyormuş.:21::21::21:abartılı yemeyerek epliktik bisiklette yürüyerk sonuçlarını göreceğiz

çok şükür devam ediyorum bugün yürüdüm sabahleyin eşimle.yemeklere dikkat şekerli şeyler yemiyorum hamur işinden uzak duruyorum çok fazla meyve tüketmiyorum çünkü kilo kaybı meyveyle zorlaşıyor:72:

Back
X