Gülşah'ın Günlüğü♡☆♡♤

glsbrs

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2015
4.051
8.844
158
Kızlar merhaba sayfama hoşgeldiniz:KK200:

Eklentiler

• images (66).webp
    images (66).webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 146
kızlar merhaba Gülşah ben :KK68:25 yaşında çiçeği burnunda iki yıllık evliyim geliboluda doğdum istanbulda üniversite kazanana kadar geliboludaydım hep sonra istanbula düştü yolum marmara üniversitesi işletme bölümünü kazandım üniversitenin ikinci yılında eşimle tanıştım canımın diğer yarısıyla:KK200:4 senelik bi beraberliğin ardından evlendik 2 yıldır evliyim henüz çocuğumuz yok iki kişi bi hayatı paylaşıyoruz:KK200:
kadınlar klübü ile geçen sene mart ayında tanıştım iyikide tanışmışım burası benim motivasyon kaynağımEn Büyük KK buradaki zayıflama yolculuğum 5 günde 5 kilo diyet sayfasında canım arkadaşım gülşenin @adayaren38 beni 8.takıma davet etmesiyle tamamen değişti iyikide değişti:KK19: 8.takım güzelleri canlarım oynakbasi34 oynakbasi34 MRTMUHASEBE MRTMUHASEBE Eddoras Eddoras moni moni Mthn83 Mthn83 _citygirl_ _citygirl_ SekerPancarii SekerPancarii @oslew iyiki varsınız iyiki tanımışım sizi:KK60::KK200:

gelelim zayıflama yolculuğuma aslında pekte zayıfladım sayılmaz ama olsun:KK48:kendimi bildim bileli kilom 57-60 arassında oldu hep hiç öyle çok zayıfta olamadım sıskalığı çok sevmem her zaman kilomdan şikayetçi oldum.bu arda boyum 1.62 ve olmak istediğim kilo 48-50 arası bi yer aslında şimdi seslerinizi işitir gibiyim aaaa çok az değilmi ya diye ama ben haşimato hastasıyım canlarım ve her zaman kilo riskim var.haşimato olduğumu geçen sene öğrendim ve farkettimki kilomdaki iniş çıkışlar vücudumdaki ödem sırtım ve kollarımda zaman zaman çıkan sivilceler aşırı halsizliğim(özellikle hamur ve türevlerini tüketünce artıyodu gluten hassasıyetini geçte olsa farkettim)aşırı üşümem ve sürekli karamsar ruh halim hepsi sebebi haşimatoymuş...bir seneye yakındır haşimatoyla yaşamaya çalışıyorum aslında zor değil ama alışmak zaman alıyo bende işte tamda bu sebepten başladım diyetlere:KK55:ilk diyetim dukandı ama dukan maceram kısa sürdü biraz zahmetli bir diyet ve malesef bana kötü bi etkisi oldu zaten çokta sevmediğim etten biraz daha soğudum..daha sonra sonrasında burada bulduğum 5 günde 5 kilo diyetine başladım başarılıda oldum 66.9 kilo ile başladığım serüvenimin ilk haftasında 2 kilo verdim ve daha sonraki haftalarda kilo vermeye devam ettim aralara başka diyetler girsede ağırlıklı olarak 5 te 5 yaparak 10. ayda 54 kiloya kadar düştüm ve malesef olan oldu havaların soğuması ve tiroidimin yani haşimatonun kötüye gitmesi ile diyet bozuldu hatta cozuttum ve inanın 60 ı bile gördüm geçen hafta 58 kiloydum ama şuan 60 olup olmadığımı bilmiyorum bilmekte istemiyorum:KK70::KK70::KK70:veeee siz bu satırları okurken ben bi yandan şekerli çayım ve kekle bir kaçamak daha yapıyorum :KK70::KK70::KK70:ama yarın benim tabirimle patatese bağlayıp 5 te 5 yapmaya karar verdim tabi ruh halimdeki ani değişiklikler izin verirse :oops::oops:
demem o ki gelin canlar bir olalım sadece diyeti değil hayatı paylaşalım herşeyi konuşalım evimiz işimiz eşimiz çocuklarımız En Büyük KK:KK200:yazın buraya içinizden her ne geçiyosa biz kadınız yaradılışımız bile bi sorumluluk içimize atarız susarız yeri gelince ortalığı birbirine katarız ama ortalığı birbirne katsakta yine biz toparlarız elimizi attığımız herşeye can katarız kızarız güleriz ağlarız diyet yaparız anlamadan diyeti bozarız sonra hemen toparlarız biz kadınız iyikide kadınız canlarımEn Büyük KK:KK200::KK200::KK200:

Gülşah caniimm arkadaşim hayırlı olsun günlüğün:KK68: sen zaten çok azimli bir kadinsin istediğini alacağına eminim:KK19: bu yolda hep senin yani başında yürücem hep yanındayim tatlimmm benimmm :21::21:

Gülşah caniimm arkadaşim hayırlı olsun günlüğün:KK68: sen zaten çok azimli bir kadinsin istediğini alacağına eminim:KK19: bu yolda hep senin yani başında yürücem hep yanındayim tatlimmm benimmm :21::21:
Canım fıstığım çok teşekkür senin desteğin benim için çok önemli bitanesin sen:KK60::KK19:

Canlar bugün patates günü yapmadım ama yarın sebze günü yapıcam brokoli çorbası pırasa havuç salatalık marul bunları tüketmeyi planlıyorum yarın belki cumaya kadar sebze günü yapıp sonra sıvı detoksuna başlayabilirimEn Büyük KKiki seçeneğim var sıvı detoksu için jason vale 7 günde 3.5 kilo yada joe cross 10 günlük plan:KK200:

günlüğün hayırlı olsun canım. bende b kaç günlük denememin ardından çok takip edemediğim için peşini bıraktım. siteyi bile zor takip eder oldum. önceden çoluk çocuk yoktu tabii rahattım ama şimdiiiii...
neyse bu kalnin kadar temiz sayfayı bana ayırdığın için diyerek gençlik yıllarıma geri dönüyoum kocaman öpüyorum canım :KK68::KK15:

günlüğün hayırlı olsun canım. bende b kaç günlük denememin ardından çok takip edemediğim için peşini bıraktım. siteyi bile zor takip eder oldum. önceden çoluk çocuk yoktu tabii rahattım ama şimdiiiii...
neyse bu kalnin kadar temiz sayfayı bana ayırdığın için diyerek gençlik yıllarıma geri dönüyoum kocaman öpüyorum canım :KK68::KK15:
sağol tatlım bende takip ediyorum ama diyet yok:KK48::KK48:

ben ve diyet kel ve ilaç misali birbirimize çare olamıyoruz:KK48:bugün iyice artan halziliğimden dolayı malesef diyete başlayamadım öyle çokta bişey yemedim :KK51:

Başarılar ve bol bol azimm diliyorum tatlım.Hepimize kolay gelsin

Kızlar verimli bi sayfa olamadı biliyorum ama inanın yarindan itibaren hep burdayım blog da açmak istiyorum♡
yeni bi yıla başlamadan biraz arınmaya ihtiyacım var hem manen hem madden yarın sıvı detoksuna başlıyorum jason vale 7 günlük Program yılbaşı akşamı sadece katı tüketicem sonra yine devam♡
Ve 2016 da yeni bi gülşah'a inanın çok ihtiyacım var inşallah 2016 da anne olmak nasip olur bana inşallah daha bilinçli daha duyarlı daha dikkatli bi insan olurum kesime vücuduma daha iyi davranirim mesele sadece diyet değil rabbimin bana hediyesi olan bedene ve ruha iyi davranmak istiyorum:nazar:
Şimdi bu önümüzdeki 4 gün herseyi tartıya koyucam hayatımda inşallah tazelenirim yenilenirim:KK200:

2015-12-28 09.07.10.webp Sıvı detoksunun ilk karışımı şahane bir tatla midemi şenlendirdi canlarım şişenin diğer yarısı 11 de icilecek♡

2015-12-28 09.30.36.webp daha önce pembe candır demişmiydim kızlar♡♤♡♤♡♤♡♤♡

bugün baya bi zorlu geçiyo kızlar biraz sonra bi sıvı daha var onu içicem birde gece içeceğim var bi tane ama açımmmmmmm:KK11::KK61:

Back
X