- 11 Temmuz 2014
- 5.154
- 10.076
- 298
- Konu Sahibi lamelifAmine
-
evet konuyu açınca farkettim okudumBununla alakalı bugün Köşe Yazısı var. Paylaştım da, okumanızı isterim...
twiterda sanırım benim hesabım yok eşimin var ancak becerremiyorum kullanmyıErdoğan bu yazının neresinde?
Anladım.belki birileri bulur ekler.twiterda sanırım benim hesabım yok eşimin var ancak becerremiyorum kullanmyı
Anti erdogancilardan linc yemistirGülse Birsel burda Erdoğan hakkında iyi ya da kötü hiç bir şey yazmamış ki, adamın adı bile geçmiyor, ne alaka linç falan?
Katılıyorum... Sosyal ağları Örgütlenme için çok feci kullanıyorlar.Usenmedim actim baktim twittera da su son gunlerde cidden carpitilmis haberlerle dolu heryer.Artik bir haber okuduk mu farkli kaynaklardan teyit etmeden inanmamak lazim.Yolsuzluk zamani siddetle karsi ciktigim twitter engellenmesine Ilk defa icimden keske facebook ve ya twitter'in kapatilsa diye gecti.Insanlar inanilmaz galeyana geliyor ve inanilmaz sekilde yalan haberlerle fiili saldiriya geciyorlar.Kaos ortami daha da alevleniyor.Ya bunun onu kesilemezse.dogu yangin yeriyken bati da daha beter bir ic savas cikacak..Bakin bu haber ciktintan sonra ne twit atmis Gulse Birsel linç haberlerine ithafen...
Eki Görüntüle 1627522
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?