• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gülse Birsel'e 'Erdoğan' linci

lamelifAmine

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2014
5.154
10.076
298
Gülse Birsel'e takipçilerinden 'Erdoğan' linci

Hürriyet yazarı Gülse Birsel, attığı twet yüzünden Erdoğan düşmanlarının hedefi oldu.

Iğdır'da polis memurlarını taşıyan minibüse bombalı tuzak kuruldu. Patlamada 14 polisimiz şehit oldu.

ERDOĞAN'I SUÇLAMAYAN TEK HÜRRİYET YAZARI

PKK'nın yaptığı saldırılarının sorumlusunun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmadığını söyleyen tek Hürriyet yazarı Gülse Birsel, Twitter'da yazdıkları yüzünden tepki aldı.

"OYUNA GELMEYELİM PKK İÇ SAVAŞ İSTİYOR"

Gülse Birsel, dün Dağlıca bugün de Iğdır'dan gelen şehit haberine işte bu tweetle lanet okudu; "Iğdır'da 14 şehit. Başımız sağolsun. Allah hepimize sabır, soğukkanlılık versin. Pkk iç savaş istiyor, oyuna gelmeyelim! #terörelanetolsun"

4DxIq_1441717346_1221.jpg

http://www.dunyavegercekler.com/haber/23027-gulse-birsele-erdogan-linci.html

Ne saçma bir ülke olduk. O da onun düşüncesi, kime ne? Ne düşünürsen düşün, illa bir taraf seni yerin dibine sokacak. Ya hükümet yalakası olcan ya da HDP yanlısı solcu. MHP desen de pabucumun milliyetçisi dicekler.

Agaaa düşünmemek en iyisi, bence böyle devam ederse ülkecek delirip toptan düşünme yetimizi kaybedicez, sonra da ohh miss herkes mutlu, herkes huzurlu, dert yok tasa yok.

olur mu ZeyMurEl ZeyMurEl

kadın erdoğan yanlısı gibi görünmüş !!!

yahu şu an şu dakika ayrışma zamanımı

açıkcası bu hatundan hoşlanmam ancak takdir ettim

yapması gerekeni yapılması gerekeni yapmış

helal

Bununla alakalı bugün Köşe Yazısı var. Paylaştım da, okumanızı isterim...
evet konuyu açınca farkettim okudum
kadın erdoğan diyor gibi lanse etmişler ancak birlik beraberlik çağrısı yapmış

ama niye yapmış yapmaması gerekiyordu !!!!
bazı kanı bozukların zoruna gitmiş belliki

Usenmedim actim baktim twittera da su son gunlerde cidden carpitilmis haberlerle dolu heryer.Artik bir haber okuduk mu farkli kaynaklardan teyit etmeden inanmamak lazim.Yolsuzluk zamani siddetle karsi ciktigim twitter engellenmesine Ilk defa icimden keske facebook ve ya twitter'in kapatilsa diye gecti.Insanlar inanilmaz galeyana geliyor ve inanilmaz sekilde yalan haberlerle fiili saldiriya geciyorlar.Kaos ortami daha da alevleniyor.Ya bunun onu kesilemezse.dogu yangin yeriyken bati da daha beter bir ic savas cikacak..Bakin bu haber ciktintan sonra ne twit atmis Gulse Birsel linç haberlerine ithafen...

20150909_135130.webp

Usenmedim actim baktim twittera da su son gunlerde cidden carpitilmis haberlerle dolu heryer.Artik bir haber okuduk mu farkli kaynaklardan teyit etmeden inanmamak lazim.Yolsuzluk zamani siddetle karsi ciktigim twitter engellenmesine Ilk defa icimden keske facebook ve ya twitter'in kapatilsa diye gecti.Insanlar inanilmaz galeyana geliyor ve inanilmaz sekilde yalan haberlerle fiili saldiriya geciyorlar.Kaos ortami daha da alevleniyor.Ya bunun onu kesilemezse.dogu yangin yeriyken bati da daha beter bir ic savas cikacak..Bakin bu haber ciktintan sonra ne twit atmis Gulse Birsel linç haberlerine ithafen...

Eki Görüntüle 1627522
Katılıyorum... Sosyal ağları Örgütlenme için çok feci kullanıyorlar.
Bugünkü Yazısı da Linç olmadığını gösteriyor zaten.

Back
X