Gülse de zayıflayacakkk!!!!

qulSe

Cavus Yari
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2012
222
0
26
Ankara
Yeni uye oldum sayılır ama uzun suredir takip ediyordum diyet sayfalarını
Karatay, dukan, 5gunde5kilo, tavuk salata diyeti vs vs..

Hepsini okudum, hepsine niyetlendim ama 2.gun olmadan bozdum bıraktım diyeti..

Diyet yapmaya karar verdiğim ilk zamanlar 52 kiloydum 5 kilo vermek istiyordum ama insan diyet psikolojisine girince daha fazla acıkıyor sanırım suan 58 kiloyum.
Vermem gereken 11 kilom var yani..

Belli bir diyete baglı kalmadan denicem bu defa ve kendimi baskı altına almak icinde sayfa acmaya karar verdim
Belki yediklerimi buraya yazmaktan cekinirimde biraz bogazımı tutabilirim diye umuyorum:1:

1- Oncelikle bana en cok kilo aldıran seyden yani gece yemelerimden vazgecilecek.
Ben gece 1de de 1 ekmege yakın yemek yiyebiliyorum :17:
En gec 7de yemeyi kesicem. Acıkırsam veya canım bisey cekerse su icmeye yonelicem.

2- Gunde en az 2 litre su icilecek.

3- Gunde 1 saat spor yapılacak. (Yuruyus veya egzersiz)

4- Zorlada olsa kahvaltıda 1-2 dilim ekmek yenecek (beyaz ekmek haric)

5- Tavugundan salatasına herseyin uzerine sıktıgım mayonezden vazgecilecek. Asla Asla Asla yenmeyecek!!

6- Gunde 1 kase yogurt (light) yenecek

7- Seker zaten kullanmıyorum ama tuz azaltılacak.

8- Gunde 1 fincan sekersiz kremasız kahve ve 2 fincan yesil cay icilecek.

9- Her dusta bacaklara 5 dakika kese yapılacak ve soguk su tutulacak.

10-1 gun kacamak yapıldıysa ertesi gun dengelenecek ve spor 1bucuk saate cıkarılacak.

Kendimce belirlediğim kurallarım bunlar
İnsallah uyabilirim
Bu sabah kahvaltıda biraz fazla kacırdım ama yinede yarını beklemicem
Su saatten itibaren baslamıs bulunmaktayım

Her gun girip yazıcam umarım işe yarar
En azından bu defa bozmadan 1 haftada olsa devam edebileyim lutfen lutfen lutfennnnnnnnn :18::18:

Son düzenleme:
Ekmeği tamamen çıkarman yanlış :45::45: En aından kahvaltıda 2 dilim çavdar, kepek, tahıllı türevleri ekmek yiyebilirsin.

Ekmeği tamamen çıkarman yanlış :45::45: En aından kahvaltıda 2 dilim çavdar, kepek, tahıllı türevleri ekmek yiyebilirsin.

Ben kahvaltıda kızartma olmadıkca pek ekmek yiyemiyorum
Zorlayarak ancak oluyor. Kızartmayıda keseceğim icin hic yiyemem artık..

Oglen ve aksamda yememem gerektiği icin tamamen cıkarmayı uygun buldum

Ama dediğim gibi arada kacamak olabilir:1:

Tesekkur ederim fikriniz icinnnn:46:

Yarım saat spor yaptım daha fazla yapamadım malesef pilim bitti :26:

Aksama yarım saat daha yapıp 1 saate tamamlarım artık

Sekersiz kahvemide ictim harika bi tat yaa cok seviyorummm
Fazlası selulite neden olmasa 3-4 fincan icebilirimmm :16::16:

Aksam yemeğim

1 tabak patates yemeği
1 tavuk baget
1 kase yogurt

Birazdan yeşil cayımı icicem..

hiç ekmek yemezsen olmaz canım vucudun nereye kadar dayanabilir ki. spor yapamazsın halsiz düştüğünden yuruyuş yapamazsın ilk hafta hızla verir diğer hafta 2 katını alırsın. olmaz boyle en azından kahvaltıya mutlaka kepek yada çavdar ekmeğini ekle. yuruyuşunu asla ihmal etme. bende boğazımı pek tutamam kaçamak çok yaparım ama yurudüğün surece kilo veriyorum. bu arada gece yemek yok o hatayı yapma bi daha

hiç ekmek yemezsen olmaz canım vucudun nereye kadar dayanabilir ki. spor yapamazsın halsiz düştüğünden yuruyuş yapamazsın ilk hafta hızla verir diğer hafta 2 katını alırsın. olmaz boyle en azından kahvaltıya mutlaka kepek yada çavdar ekmeğini ekle. yuruyuşunu asla ihmal etme. bende boğazımı pek tutamam kaçamak çok yaparım ama yurudüğün surece kilo veriyorum. bu arada gece yemek yok o hatayı yapma bi daha

Tesekkur ederim canımm

Kahvaltıda ekmek yemeyi denicem ama icim almıyo nasıl yapıcam bilmiyorumm :50:

Sabah ac karna tartıldıgımda 57 geldim 1 kilo eksilmişim
Su icmeyi artırdıgımdan sabaha kadar tuvalete tasındım

Ondan oldu sanırım
Gitsin ödemlerrrr:8:

kahvaltıda ekmek yemezsen ne yiyorsun merak ettim yani sırf peynır domates mi mısır gevreği felan mı
ayrıca kilon iyi aslında boyun mu çok kısa

kahvaltıda ekmek yemezsen ne yiyorsun merak ettim yani sırf peynır domates mi mısır gevreği felan mı
ayrıca kilon iyi aslında boyun mu çok kısa

Ben kahvaltıda doldururum tabagımı kasar domates salatalık yumurta patates omlett ne varsa artık
Ama boyle katı seyleri yerken ekmek yiyemiyorum yavan geliyo ama dediğinizi yapmaya calısıcam

Evet baya kısa boyluyum boyum 157 :17:

anladm canım. ama dediğim gibi ekmeği ihmal etme. tabi sadece kahvaltıda. benim gibi akşam yemeğinde değil:43: bi turlu kesemedim akşamları şu ekmeği ya

anladm canım. ama dediğim gibi ekmeği ihmal etme. tabi sadece kahvaltıda. benim gibi akşam yemeğinde değil:43: bi turlu kesemedim akşamları şu ekmeği ya

Aksamları yemesi daha tatlı oluyor malesef ekmeği
Hep ekmekle yenmesi gereken yemekler oldugu icin :14:

Katlancaz baska caresi yok :20:

offf öldüm yineee yarım saat spor beni mahvediyo ya
1 saat yapanlara hayran kalmamak elde değill

kalan yarım saatte geceye artık..

Back
X