gülsem mi ağlasam mı bende bilemedim ..

Kaadriye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2011
19
0
36
Ankara
canların bitanelerim ne desem ne yapsam bende bilmeedim bn normalde ne yüzük takmayı severim ne bişi ama Allah işte öyle birini çıkardıki karşıma Allah ayırmasın ruh ikizi gibiyiz :) aramızda gayet iyi hani evli gibiyiz baya bi zamanda geçti aileler tanışıyo falan yeni olan bişi değil anlıcağınız . bnde ister istemez kendi aramızdada olsa bi yüzük ister hala geldim ilk başlarda demedim tabi burnum düşse eğilip almam misali :) ee insanın canına tak ediyor haliyle niye o istemiyo falan filan diye .. bi süre önce şakayla karışık söyler gibi oldm anladı oda haliyle ama tık yok bizimkinde odun mübaareekk. bnde içten içten gıcık olmaya başladım tabi insan sevdiği adamın yüzüğünü takmak istiyor ( olay yüzük değil ondan bi parça taşımak anlamışsınızır zaten ) geçenlerde gezerken sochıc kin önnden geçioduk ay yüzüklere baaakkk dedim duramadı çenem gene oda güldü imalı imalı bişi demedi snra arabaya bindik eve bırakıcaktı bizimki beni konuda kapandı giitti . acaba neden istemiyo neden hiç bi adım atmıyo ilk başlarda o istemişti arkadaşla konuşmuş alalım gidip beğenelim diye tam o aralarda bi tartışma oldu konu kaynadı ama şimdi herşey çok güzel baya bi zamanda geçti üstünden neden almıyo ay ağğliiiiciiiiiğmmm haa

canım resmi bir şey yokken neden yüzük takmak istiyorsun ki. evlilik durumu olunca veya evlenme teklif ettiğinde yüzük takılmaz mı? ya da söz yüzüğü.
böyle sadece sevgiliyken herhangi bir yüzüğe gerek yok bence.. üzme kendini bunun için. erkek arkadaşın da anlamıştır tabi istediğini, bu erkek milleti herşeyi anlar ama anlamazlığa vurur. aslında nolur sanki isteğini yapsa, içinden gelse ama yok. bizim de içimizden geliyor tabi bi bağlığın simgesi olsun elimizde ama yok. ben de evlenme teklif etsin diye bekliyorum ama etmiyor hala. bakalım ne zaman canıma tak edecek.

aynen aynen burnunun dikine gidiyorrr . işte bana teklif etti hani zaten evli gibiyiz annesi herkes tanıyor aynı şekilde bnmde öyle ama insan geenede istiyo elimde olsun onn yüzüğü diyee

cnm üstelersen sıkılır herşeyin zamanı var bekle yüzük önemli değil bence anlaşmak daha önemli yüzüğe bukadar anlam yüklemeyin bence

canım bende senin gibiydim 3 sene oldu neden hiç yüzük falan merakı yok diye bir süre sonra saldım dedim ne bu sürekli ima mı edicem boşverdim gitti:) geçtiğimiz eylül ayında bankada staj yapıyordum beni almaya geldi çıkışımda eve dönüyoruz. evimiz sahile yakın ev yerine beni sahile götürdü biraz burda muhabbet edelim dedi. bende yorgundum pek te istekli değildim açıkçası:) sonra dediki sen dur ben bagajdan bişey alıcam peki dedim. birde baktım elinde bi demet çiçek :9 hayırdır özel bi günde ben mi unuttum dedim. dur bekle daha bitmedi dedi. bu seferde bagajdan iki kadeh birde şampanya getirdi hiç yapmadığı bişeydi şok oldum:) şampanyayaı kadehe koydu şimdide elini ver dedi. bir baktım yüzük almış ikimizede heycandan kalbim durucaktı:) hiç beklemezdim ondan ama yaptı işte demekki çokta üstelememek gerekiyomuş. şimdi düşünüyorumda ben istediğimde alsaydı bu kadar çok mutlu olamazdım heralde...

üstelememeye çalışırım zaten ama insan işte aklına düştümü bi kere illada olsun istiyoo ..

erkeklr malesef bu konuda çekimserlerdir.sizin dürtmeniz lazım:) il adımı siiz atın yoksa çok beklersiniz kızlar söylim.ya kendielrini ahzır hissetmzler hoşş beklesn hazırlklrını müzmin bekar kalırlr korkarlr yani bi kadına bağlı kalmaktn dırdırdn vs..siz öel ima etmekle olmaz ay bu yüzük ne güzlmş gibi olmaz..açık açık söylicksnz artık ailelerimize anlatmann vakti gelemdimi evlensk bir ömür berbr olsak diye.nişanlıyım canlar ve tecrübeliyim

cnm eğer evlenme teklif ettiyse ve aileler biliyorsa bence bekle çünkü ortamın uyuşmasını bekliyor olabilir ne bileyim yani anlatmak istediğim ailesiyle gelebilir zaman zaman bekle

üstelememeye çalışırım zaten ama insan işte aklına düştümü bi kere illada olsun istiyoo ..

Birde şöle düşün sen sochic in önünde durup baktığında hadi gidip alalım dese daha mı mutlu olurdun? yoksa süpriz yapmasından mı daha mutlu olurdun?

haklısınız ne diyeyim .. neyse beklemekten başkada çare yok zaten anladım kadarıyla . demekde istemiyorm suyu çıkmasın kendi istesin diye adam oddun hani desem yeni birşey aramızda daha mesafe var uyuşmuyoruz diye yok anacım öylede değil

Bırak kendisi ne zman isterse ozman yapsın.Belkide sürpriz yapcaktır daha güzel planları vardır.Yani bırak kendi haline dönerse senindir,dönmezse hiç olmamıştır:):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…