canların bitanelerim ne desem ne yapsam bende bilmeedim bn normalde ne yüzük takmayı severim ne bişi ama Allah işte öyle birini çıkardıki karşıma Allah ayırmasın ruh ikizi gibiyiz :) aramızda gayet iyi hani evli gibiyiz baya bi zamanda geçti aileler tanışıyo falan yeni olan bişi değil anlıcağınız . bnde ister istemez kendi aramızdada olsa bi yüzük ister hala geldim ilk başlarda demedim tabi burnum düşse eğilip almam misali :) ee insanın canına tak ediyor haliyle niye o istemiyo falan filan diye .. bi süre önce şakayla karışık söyler gibi oldm anladı oda haliyle ama tık yok bizimkinde odun mübaareekk. bnde içten içten gıcık olmaya başladım tabi insan sevdiği adamın yüzüğünü takmak istiyor ( olay yüzük değil ondan bi parça taşımak anlamışsınızır zaten ) geçenlerde gezerken sochıc kin önnden geçioduk ay yüzüklere baaakkk dedim duramadı çenem gene oda güldü imalı imalı bişi demedi snra arabaya bindik eve bırakıcaktı bizimki beni konuda kapandı giitti . acaba neden istemiyo neden hiç bi adım atmıyo ilk başlarda o istemişti arkadaşla konuşmuş alalım gidip beğenelim diye tam o aralarda bi tartışma oldu konu kaynadı ama şimdi herşey çok güzel baya bi zamanda geçti üstünden neden almıyo ay ağğliiiiciiiiiğmmm haa