gülsemmi ağlasammı bilemedim...

pamuk27

Dipteyim Sondayım Depresyondayım !!!
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2014
1.685
592
kızlar günaydın konuyu anlatayım hemen yaklaşık 9 aydır bir birlikteliğim vardı seviyordumda ayrıldık ama ne yazıkki
9 aydır görüştüğüm kişi ali olsun
4 yıl flört ettiğim kişi ise ahmet olsun

ayrıldıktan bir kaç gün sonra daha önce ahmet beni aradı barışmak istedi aslında efendi işi güçü olan temiz biridir zamanında çok güzel bir aşk yaşamıştık derken salı günü ali çalıştığım yere geldi çok ısrar etti ağlak zırlak tamam dedim oturduk konuştuk içimdekileri söyledim sadece seni çok seviyorum beni bırakma dedi fakat ben dönüpte eski sevgilimle barıştım diyemedim
gelelim dün akşama ahme saat 18:00 dan sonra gece 23:45 e kadar spor yapıyor aradım cevap yok
sonra ali aradı beni konuşuyoruz hayvan gibi geğiriyor çak çak sakız çiğniyor falan midem bulandı şahsen
ne saygısızlığını bıraktım ne ayı gibi geğirmesini ağzıma geleni saydım sanki bana yalvaran adam o değil
ahmet bana dönüş yaptı part time sevigilimiyiz biz dedim toparlayacağını falan söyledi sıkma canını saat geç oldu yat uyu dedi ben cevap yazmadım şimdi kendimi öyle karmaşık bir durum içinde hissediyorumki anlatamam
not: yazmış olduğum bazı olaylar okadar saçmaki ama öyle bağlantılı dizi şeklinde yaşanıyorki şaşıp kalıyorsun hatta dönüp geriye baktığında kahkaha ile gülüyorsun

Bence ikisini de koy verin.. sonra ne istediğinize karar verin.
ne kadar iyi taraftan bakmaya çalışırsam çalışayım bir yanda hayvan gibi geğiren sonra pişkin pişkin gülen bir adam
diğer tarafta part time bir sevgili

Amiyane tabirle ikisni birden idare ediyor pozisyondasınız (yanlış anlamayın bunu yermek için söylemiyorum)bu sebeple kafanizın karısması normal. İkisiylede bir süre görüşmeyin,kendinizi dinleyin,gerekirse ikisinide silersiniz ama sakin kafayla oturup düşünün. Böyle kiyas yapmaktan öteye geçemezsiniz.

Bence ne yapmak istediğinize karar verin. Iki kişiyle birden görüşmek hoş değil. Bu durum ortaya çıkarsa çok üzülebilirsiniz.

Ne bekliyordun ki biri jonny depp diğeri Bradley cooper mı olacak anca böyle toplama tipler olur işte bu duruma böylesi yakışır

Ne bekliyordun ki biri jonny depp diğeri Bradley cooper mı olacak anca böyle toplama tipler olur işte bu duruma böylesi yakışır
önce konuyu dikkatli oku ikisiyle birlikteyim demedim konuları ön yargıyla okursanız vereceğiniz cevaplar böyle saçma sapan olur

Amiyane tabirle ikisni birden idare ediyor pozisyondasınız (yanlış anlamayın bunu yermek için söylemiyorum)bu sebeple kafanizın karısması normal. İkisiylede bir süre görüşmeyin,kendinizi dinleyin,gerekirse ikisinide silersiniz ama sakin kafayla oturup düşünün. Böyle kiyas yapmaktan öteye geçemezsiniz.
haklısın sana katılıyorum fakat ikisini idare etmek gibi bişey yok ortada aliyle barışmadım

Yanlış anlamayın demiştim,amiyane tabirle söyledim ama lafın gelişi zira ikisiylede konuşunca kafa karısiyor,anlatmak istediğim buydu
anladım seni tatlım asıl konu aklımla kalbim arasında kalmam sevdiğim adam hanzonun teki
mantıklı gördüğüm adam spordan alamıyor kendini ama düzelteceğim falan dedi ki annem arkadalarım ablam onu tanıyor ve illa ahmetle devam et diyorlar birazda baskı var

kötü enerjili bir üye daha
Kotu enerjı değil..göremediğin şeyleri soyluyorum..
Bu iki kişiyi aynı anda yurutmek demektir..
Olay patlarsa şimdiki neşenden eser kalmaz..

İşi pislik yapmaya dökebilirler..

Bekarken bikac pislik hayatımı zehir etmişti..buyuzden seni uyarıyorum..gungormus biri olarak..

İçlerinden biri bunu hazmedemeyip psikopata bağlayabilir..

Burda seni takdir edemiyecem kusura bakma..

Kotu enerjı değil..göremediğin şeyleri soyluyorum..
Bu iki kişiyi aynı anda yurutmek demektir..
Olay patlarsa şimdiki neşenden eser kalmaz..

İşi pislik yapmaya dökebilirler..

Bekarken bikac pislik hayatımı zehir etmişti..buyuzden seni uyarıyorum..gungormus biri olarak..

İçlerinden biri bunu hazmedemeyip psikopata bağlayabilir..

Burda seni takdir edemiyecem kusura bakma..
ikisini birden idare etmek gibi iğrenç bir planım ve karakterim yok öncelikle bunu bilmeni isterim
dolayısı ile patlayacak bir durumda yok şaştığım konu benim aşık olduğum ve barışmak için zırlayan bir adamın telefonda iğrenç iğrenç geğirmesi çakkıdı çakkıdı sakız çiğnemesi
bir yanda iyi temiz bir adam ama spor delisi akşam 6-7 saat telefonu kapalı olan maraton koşucusu
iyiside beni bulmazki tarzında bir sitemdi

ikisini birden idare etmek gibi iğrenç bir planım ve karakterim yok öncelikle bunu bilmeni isterim
dolayısı ile patlayacak bir durumda yok şaştığım konu benim aşık olduğum ve barışmak için zırlayan bir adamın telefonda iğrenç iğrenç geğirmesi çakkıdı çakkıdı sakız çiğnemesi
bir yanda iyi temiz bir adam ama spor delisi akşam 6-7 saat telefonu kapalı olan maraton koşucusu
iyiside beni bulmazki tarzında bir sitemdi
Ama sen suan ikisiyle de birebir muhattapsın..biri bunu duydugunda senin gibi mi dusunur sence? Neyse tmm

X