Gülşen Bubikoğlu Son Hali! Öyle Bir Geçer Zaman ki...

KadinlarKulubu

Popüler Üye
Pro Üye
21 Ağustos 2011
5.186
592
198
Türk sinemasının en güzel isimlerinden Gülşen Bubikoğlu, geçtiğimiz gün Akmerkez’de objektife takıldı.
Mağazaları dolaşan ünlü oyuncu, bol bol alışveriş yaptı.

Gülşen Bubikoğlu, bir dönem Türk sinemasına damga vurmuştu... Kaynak: Haberturk

Son düzenleme:
öyle bir başlik atmissiniz ki merakla açtım ne hale gelmis acaba diye.Hic bi hale de gelmemis.sadece biraz kilo almis bi de kotu giyinmis o kadar.ama yine de guzel.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

zaman kimseye acımıyor bu doğru ama gülşen bubikoğlu hala çok güzel yaşının güzelliğini yaşıyor bence bende estetik kurbanlarının yüzü gibi bişi oldu heralde diye şaşırıp geldim

Kadın sadece kilo almış bu demek değildir ki kilolu hanımlar bakımlı ve güzel olamaz..
Hala çok güzel

Ben güzelim diyen estetik kadınlarına bakılınca ve yaşını da hesaba katınca hala taş gibi hatun.
Keşke onun kadar güzel olabilsem yaşlılığımda

Gözlükten tam seçemesem de hala güzel ve bakımlı görünüyor.Yoksa bu yaşta kilolu vs olmak çok da alışılmadık bir şey değil.

Güzellik yaşa bakmıyor işte. Güzel her zaman güzeldir. Yaşının güzeli bir hanım, severim kendisini...

Ne abartı bir başlık öyle, ben de bir şey oldu sandım da tıkladım. Çok severim Gülşen Bubikoğlunu ve bence hala çok güzel bir kadın...Zerafeti yeter...

güzellikte idolüm kadın.
kara kaş kara gözlüden çok güzel olmaz diyenlere tepki olaraktan doğmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…