gültepe avicennada doğum yapanlardan bilgi istiyorum

ibyayim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2012
42
0
46
İstanbul
ben mart ayında doğum yapacağım ve evime yakın olduğu için gültepe avicenna hastanesinde yapacağım ama sizlerden bilgi istiyorum.hastaneyi bana tavsiye edecek birileri var mı?

Canım bizim okuldan bi arkadaşın 2 arkadaşı avicenna da doğum yapmışlar
memnun kalmışlar ama yeni doğan ünitesi yokmuş,yani allah gerek etmesin de
gerek olursa küvez falan yokmuş yani.

cnm ben esenler avicennada doğum yaptım orda herşey var çok da memnun kaldım hastaneden ne sorunumuz olsa orayı tercih ediyoruz özel hastanede nasıl yoğun bakım üni olmaz mutlaka vardır ben de geçen mart doğum yaptım netten baksana bi daha

bende oraya gidiyorum.sizin doktorunuz kim?ben telefonla sormuştum.emekli sandığına bağlı memurum normal doğum 300 civarı, sezeryan 300-400 arası bişey dediler tam hatırlamıyorum ama diğer hastanlere göre uygun.yenidoğan ünitesi yoksa cok kötü ama (

benim doktorum hatice hanım sizinki? evet diğer hastanelere göre uygun fiyatları. biz sorduk var dediler yenidoğan ünitesi ama yinede emin olmak lazım.siz kaç haftalık hamilesiniz?

yoğun bakım ünitesi var arkadaşlar benim tanıdığım 2 kişi orda doğum yaptı biri sezeryan biri normal
2 side memnun birinin bebeği sarılık olmuştu yoğun bakım ünitesinde yatırdılar var yani içiniz rahat olsun benim kafama takılan doktorlar giriyormu doğuma
ayrıca gereksiz yere sezeryan yaparlarmı acaba

benim de evime cok yakın. bende mayısın ılk haftası gıdıcem kısmetse esım oranın ıyı oldugunu soyluyor... ben gıdıp geldıkten sonra bılgılendırırım sızı...

benim de evime cok yakın. bende mayısın ılk haftası gıdıcem kısmetse esım oranın ıyı oldugunu soyluyor... ben gıdıp geldıkten sonra bılgılendırırım sızı...

ben daha önce gittim kadın doğuma bir kere hangi doktora gittiğimi hatırlamıyorum ama gayet ilgiliydi
usg cihazıda iyi benim kafama doğum kısmı takılıyor sadece yoksa aylık kontroller mühim değil
hemşire bir arkadaşım orda normal doğum yaptı ama gittiği doktor doğumuna girsin diye herşey normalken 38 haftalıkken suni sancı verdiler öyle doğurdu
dikşlerinide anestezziyle atmışlar öyle diyordu benim derdim bu doğumun saati yok sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…