- 28 Mayıs 2025
- 310
- 923
- 18
- Konu Sahibi yaseminyasmin
On gündür tanıdığın insana canım,gülüm demek ne alaka ya?Sarılma mevzusu da çok rahatsız edici.Bence ayrılın o işten.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Höst deyip çekip giderdim ben olsam. Benimde nefsim var ihtiyaçlarım var ne demek pis sapıkmerhaba 10 gündür bir iş yerinde çalışmaya başladım. patronun yeğeni olan bir diğer kız var yanımda çalışan ona canım diyo ama bugün bir konuda kalabalık ortamda patronumla ben konuşurken patronum gözlerimin içine bakarak konuya atıf yaparak söyle canım ne oldu gülüm dedi. Bu beni rahatsız etti. Bugüne kadar bir yanlışını bakışını görmedim ama ilk geldiğimde bana abla falan derdi artık demiyor ve Sürekli çalışma saatlerimizi uzatıyor. Bizim de evimiz başka işlerimiz var bu kadar saat kalamayız dediğim zaman da bana bakıp şöyle diyor ‘ ben de yaşamak istiyorum benim eşim uzak benim de nefsim var işte ben de sarılmak istiyorum aileme benim de ihtiyacım var vs kelimeler kullanıyor oysa ki biz sarılmaktan bahsetmiyoruz ama lafı buraya çekiyor neyse çözemedim..
10 günde bu kadar samimiyet normal değil açıkçası.merhaba 10 gündür bir iş yerinde çalışmaya başladım. patronun yeğeni olan bir diğer kız var yanımda çalışan ona canım diyo ama bugün bir konuda kalabalık ortamda patronumla ben konuşurken patronum gözlerimin içine bakarak konuya atıf yaparak söyle canım ne oldu gülüm dedi. Bu beni rahatsız etti. Bugüne kadar bir yanlışını bakışını görmedim ama ilk geldiğimde bana abla falan derdi artık demiyor ve Sürekli çalışma saatlerimizi uzatıyor. Bizim de evimiz başka işlerimiz var bu kadar saat kalamayız dediğim zaman da bana bakıp şöyle diyor ‘ ben de yaşamak istiyorum benim eşim uzak benim de nefsim var işte ben de sarılmak istiyorum aileme benim de ihtiyacım var vs kelimeler kullanıyor oysa ki biz sarılmaktan bahsetmiyoruz ama lafı buraya çekiyor neyse çözemedim..
Konu sahibi anlamıyor musun normal bir diyalog değil bu !Sarılmak istiyorum derken benim için söylemedi . Benim çalışma saatlerimi uzattı ben de sitem ettim çünkü evliyim yemek yapmam lazım dedim o da dedi ki ben de evliyim eşim uzakta benim de nefsim var bilmem sarılmak istiyorum falan dedi yani eşi için söyledi
Yani niyeti çevirmiş dikkatli olun gerekirse ayrılın istenmerhaba 10 gündür bir iş yerinde çalışmaya başladım. patronun yeğeni olan bir diğer kız var yanımda çalışan ona canım diyo ama bugün bir konuda kalabalık ortamda patronumla ben konuşurken patronum gözlerimin içine bakarak konuya atıf yaparak söyle canım ne oldu gülüm dedi. Bu beni rahatsız etti. Bugüne kadar bir yanlışını bakışını görmedim ama ilk geldiğimde bana abla falan derdi artık demiyor ve Sürekli çalışma saatlerimizi uzatıyor. Bizim de evimiz başka işlerimiz var bu kadar saat kalamayız dediğim zaman da bana bakıp şöyle diyor ‘ ben de yaşamak istiyorum benim eşim uzak benim de nefsim var işte ben de sarılmak istiyorum aileme benim de ihtiyacım var vs kelimeler kullanıyor oysa ki biz sarılmaktan bahsetmiyoruz ama lafı buraya çekiyor neyse çözemedim..
Ne yapmanı istiyor bunları diyerek gel sarılayım demeni bekliyor herhalde…merhaba 10 gündür bir iş yerinde çalışmaya başladım. patronun yeğeni olan bir diğer kız var yanımda çalışan ona canım diyo ama bugün bir konuda kalabalık ortamda patronumla ben konuşurken patronum gözlerimin içine bakarak konuya atıf yaparak söyle canım ne oldu gülüm dedi. Bu beni rahatsız etti. Bugüne kadar bir yanlışını bakışını görmedim ama ilk geldiğimde bana abla falan derdi artık demiyor ve Sürekli çalışma saatlerimizi uzatıyor. Bizim de evimiz başka işlerimiz var bu kadar saat kalamayız dediğim zaman da bana bakıp şöyle diyor ‘ ben de yaşamak istiyorum benim eşim uzak benim de nefsim var işte ben de sarılmak istiyorum aileme benim de ihtiyacım var vs kelimeler kullanıyor oysa ki biz sarılmaktan bahsetmiyoruz ama lafı buraya çekiyor neyse çözemedim..
Yuh, bildigin s.refsiz. Bozuk atin. Bundan bize ne. Ne diye boyle ayip yakisiksiz seyler konusuyorsunuz deyin cikin isten. Yada hic gitmeyin birakin işi.merhaba 10 gündür bir iş yerinde çalışmaya başladım. patronun yeğeni olan bir diğer kız var yanımda çalışan ona canım diyo ama bugün bir konuda kalabalık ortamda patronumla ben konuşurken patronum gözlerimin içine bakarak konuya atıf yaparak söyle canım ne oldu gülüm dedi. Bu beni rahatsız etti. Bugüne kadar bir yanlışını bakışını görmedim ama ilk geldiğimde bana abla falan derdi artık demiyor ve Sürekli çalışma saatlerimizi uzatıyor. Bizim de evimiz başka işlerimiz var bu kadar saat kalamayız dediğim zaman da bana bakıp şöyle diyor ‘ ben de yaşamak istiyorum benim eşim uzak benim de nefsim var işte ben de sarılmak istiyorum aileme benim de ihtiyacım var vs kelimeler kullanıyor oysa ki biz sarılmaktan bahsetmiyoruz ama lafı buraya çekiyor neyse çözemedim..