• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gülümseme meselesi..

sen_ben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2011
73
1
36
Aydın
Önceden bi konu açmıştım. Ve hoşlandığım kişiye gülümseyecektim..
Evdeki hesap çarşıya uymadı anlıyacağınız..
Onun bir kızı deliler gibi svdiğine kendim şahit oldum.Gülümsemeyi bırakın gözgöze gelince elim ayağım dolaşıyordu birbirine. Bende zamana bıraktım.. Eğer olmazsa aramızda bir şey sanırım bu sefer benim zamana ihtiyacım olcak :50:
Göz göze çok geldik bu hafta içinde ama onun başka birini sevdiği aklıma gelince yürüyüp gidiyorum yanından.. iyi mi yapıyorum bilmiyorum ama ''zaman'' gösterecek..
Sevgiler..

Başka birini hem de deliler gibi seviyorsa siz de zamana bırakmak yerine kendinize yeni bir yol çizin.
Boşu boşuna beklemeyin,üzmeyin kendinizi.

Doğru söylüyorsunuz..
Allah'tan hemen ümitlenip , hayal kuran biri değilim. neyse bunu da atlatmış oldum diyeyim. :61:

Aklınızdan cıkarın onu artık sevdigi biride varken üstelik..
Zamana bırakmak su durumda olmaz cünkü birlikteler ayrılırlar mı, ayırlmazlar mı? Bosuna kendinizi ümitlendirmis, beklemis olursunuz..

Aklınızdan cıkarın onu artık sevdigi biride varken üstelik..
Zamana bırakmak su durumda olmaz cünkü birlikteler ayrılırlar mı, ayırlmazlar mı? Bosuna kendinizi ümitlendirmis, beklemis olursunuz..

Doğru söylüyorsunuz ama onun sevdiği kız, başkasıyla beraber. sanırım bu durum O'nu , o kıza daha çok bağlıyor..

hayatında biri varken seninki boşa kürek çekmek gibi bişey yani..olmaz o umut bekleme canım..aklına sevdiğini değil tek onun başkasını sevdiğini getir ve soğut kendini..uzun süre yalnız ol ama bu üçgen içinde olma..

Doğru söylüyorsunuz ama onun sevdiği kız, başkasıyla beraber. sanırım bu durum O'nu , o kıza daha çok bağlıyor..

dikkat et bence, öyle olmayabilir
o kıza ulaşamadığı için sende onu arayabilir, kaba tabirle seni kullanabilir
sonrada aklım onda, olmuyor seninle der, çeker gider ve yıkılan sen olursun

Hıımmm..
Suan karsılıksız bir askın pencesinde yani.. Ben o kisiyle birlikteler sandım ama degillermis!

dikkat et bence, öyle olmayabilir
o kıza ulaşamadığı için sende onu arayabilir, kaba tabirle seni kullanabilir
sonrada aklım onda, olmuyor seninle der, çeker gider ve yıkılan sen olursun

hayatında biri varken seninki boşa kürek çekmek gibi bişey yani..olmaz o umut bekleme canım..aklına sevdiğini değil tek onun başkasını sevdiğini getir ve soğut kendini..uzun süre yalnız ol ama bu üçgen içinde olma..

Çok haklısınız.. Dikkat etmek lazım. insan yaralıyken - hele bu bir erkekse, başkalarını yaralıyabiliyor. . En iyisi hiç düşünmemeye çalışmak. Eğer aklıma gelirse o kızı düşünürüm ve onunla gözgöze geldiğimiz durumda hissettiğim şeyi hatırlamamaya çalışırım.. :84:

ahh canım benimmm ya :59: unut gitsin zaten okullarda kapanıyo daha kolay olur senin için. düşünmemeye çalış aklında başkası varken sende onu düşünme

Gülümsemeyi bırak, göz göze dahi gelme onla..

başkasını seven biri sonucta..

kendi yolunu çiz, onsuz bir şekilde ilerle...

Gülümsemeyi bırak, göz göze dahi gelme onla..

başkasını seven biri sonucta..

kendi yolunu çiz, onsuz bir şekilde ilerle...

ahh canım benimmm ya :59: unut gitsin zaten okullarda kapanıyo daha kolay olur senin için. düşünmemeye çalış aklında başkası varken sende onu düşünme

Sağolun desteğiniz için .. bu yaz tempolu olucak çok şükür ki ortada fol yok yumurta yok ben gülümsememişim. aynen gözgöze bile gelmemeye çalışıcam .. :59:

"""Çok haklısınız.. Dikkat etmek lazım. insan yaralıyken - hele bu bir erkekse, başkalarını yaralıyabiliyor. . En iyisi hiç düşünmemeye çalışmak. Eğer aklıma gelirse o kızı düşünürüm ve onunla gözgöze geldiğimiz durumda hissettiğim şeyi hatırlamamaya çalışırım.. """

senin için en hayırlısıda o bence..çünkü inan böyle bu durumda yanlış anlamada kendini sığıntı gibi hissedeblir kötü olur..kendini soğut işte başka yapma..inan onla olsan bile şimdi aklına o kızı sevdiği bigün mutlaka gelecek ve yok yere kıskançlık güvensizlik bile başlayacak..yani yine kendine zarar..dikkat et kendine..

Son düzenleme:
"""Çok haklısınız.. Dikkat etmek lazım. insan yaralıyken - hele bu bir erkekse, başkalarını yaralıyabiliyor. . En iyisi hiç düşünmemeye çalışmak. Eğer aklıma gelirse o kızı düşünürüm ve onunla gözgöze geldiğimiz durumda hissettiğim şeyi hatırlamamaya çalışırım.. """

senin için en hayırlısıda o bence..çünkü inan böyle bu durumda yanlış anlamada kendini sığıntı gibi hissedeblir kötü olur..kendini soğut işte başka yapma..inan onla olsan bile şimdi aklına o kızı sevdiği bigün mutlaka gelecek ve yok yere kıskançlık güvensizlik bile başlayacak..yani yine kendine zarar..dikkat et kendine..

Haklısınız.. eminim bir şey olursa aramızda kesinlikle hiç bir zaman tam güvenemem.. panik atak veya evhamlı olmaktansa o kız hakkında,hiç başlamadan bitmesi-hele ki kimsenin haberi yokken- çok daha hayırlı oldu.. :93:

Haklısınız.. eminim bir şey olursa aramızda kesinlikle hiç bir zaman tam güvenemem.. panik atak veya evhamlı olmaktansa o kız hakkında,hiç başlamadan bitmesi-hele ki kimsenin haberi yokken- çok daha hayırlı oldu.. :93:

şimdiden hata olacağını farketmeniz bile güzel aslında..yani bu yoksa bile bile ladestir..yani başkasını sevmesi,o kızın mutluluğu varken sizin hisleriniz size zarar getirir..hazırlayın daa doğrusu topalanın düşüncelerinizi deiştirmeye çalışın..hayırlısı..

şimdiden hata olacağını farketmeniz bile güzel aslında..yani bu yoksa bile bile ladestir..yani başkasını sevmesi,o kızın mutluluğu varken sizin hisleriniz size zarar getirir..hazırlayın daa doğrusu topalanın düşüncelerinizi deiştirmeye çalışın..hayırlısı..

Aminn.. İnşallah hepimiz hakkıda hayırlısı olur.. :75:

Back
X