- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
çokkkkk teşekkür ederim :) evde değişik şeyler denemeyi çok seviyorum. tariflerin çoğunu kendim uyduruyorum :)
Kendi kendine yapman daha güzel bende çok seviyorum değişikliği ama hep tarif denerim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çokkkkk teşekkür ederim :) evde değişik şeyler denemeyi çok seviyorum. tariflerin çoğunu kendim uyduruyorum :)
eklentiler yaparım çıkarttığım malzemeler olur. deneme yanılma yöntemi yani :)Kendi kendine yapman daha güzel bende çok seviyorum değişikliği ama hep tarif denerim![]()
eklentiler yaparım çıkarttığım malzemeler olur. deneme yanılma yöntemi yani :)
o kunuda sana sonuna kadar katılıyorum. atıyorum iki yumurta yazıyır 2 sb un yazıyorya senin yumurta büyükse un az geliyor biraz daha un alabiliyor tarif gibi becerikli hatunlar ayarını bilir :)Onu bende arada yapıyorum genelde un miktarını baz almam mesela zaten mutfağı bilen biri göz kararına göre olup olmadığını unun yetip yetmediğini bilir :)
Gidicem insallah yaainşallah t: 37149224 .!.:bayramda gidecekmisin kuzum evine?
o kunuda sana sonuna kadar katılıyorum. atıyorum iki yumurta yazıyır 2 sb un yazıyorya senin yumurta büyükse un az geliyor biraz daha un alabiliyor tarif gibi becerikli hatunlar ayarını bilir :)
sevgimizi katıyoruz bizO yüzden elimizden birşey kurtulmaz severek yaptıktan sonra herşey güzel olur![]()
aha ailene gitcen ya o zaman yaparsın. bir daha dışarda yemezsin. en önemlisi ailenle özlem gidercek sin :)Gidicem insallah yaaanne kokusu
( yapmayi dusunuyorm ama çok çok çok lezzetli gorunuyor ya dominos da neymisss
Gidicem insallah yaaingörünce evt: 37hissettim kenmember: 605602 .!.:bayramda gidecekmisin kuzum evine?
Yemekleri gorunce evimde hissettm kendimi cok twsekkur edermm:)aha ailene gitcen ya o zaman yaparsın. bir daha dışarda yemezsin. en önemlisi ailenle özlem gidercek sin :)
Rica ederim kuzuş :)Gidicem insallah yaaanne kokusu
( yapmayi dusunuyorm ama çok çok çok lezzetligorunuyor ya
Yemekleri gorunce evimde hissettm kendimi cok twsekkur edermm:)
Eki Görüntüle 1260743
Ev cipsi
Malzemeler
2 adet yufka
Yarim çay bardağı sıvıyağ
Istenilen baharatlar
Tuz
Yufkalari parçalara kediyoruz.Bir kapta sivi yağ ve baharlari karisyirip yagli kagit serilmis tepsiye diziyoruz. 160 derece fırında yaklaşık 10 dkv (kizarana kadar) pisiriyoruz.
yağ oranını kendine göre ayarla canım çok yağ koyma ama ben yaptım eşim çok beğendi.yok artııııkkkkkkk ev cipsi mi ?Eğer tadı da iyiyse harika bir fikir ilk defa görüyorum ...
eee yağlı falan oluyor mu tadi nasıl ? Bu arada çok yaratıcı bir fikir tebrik ederim ...
![]()