• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Evett millet dicek bunlar buraya acmis konu galiba bakirkoy ruh ve sinir hastaliklarindan kacma hepsi
yonetimde yazik acimis almis buraya kendi kendilerine oteki tarafa gidip geliolar :KK70:
Akil sagligimiz cok yerindede sayilmaz aslinda bize cok acidilar bu sayfayi acmamiza izin verdiler :KK73:

:KK70: yandaş ilan ediyorlar sen de böyle dedin şimdi ifşa olduk bak :KK70: haklı olanın yanında olduk bence :) yanlı olanlar diğerleriydi :KK70:
Valla bende sakarya cok afedersin sey yap tuvalate dese yapiodum o ne derse napim herkes birbirinden bisey ogrenio :D :D sakarya trabzona gitcm diyodu bende gelcem kacta bulusalim cinim diodum kiza iyi sarmistim :D

Biz yalnis hatirladik baskasiyle karistirdik o zaman dimi kizlar:-)

Akil sagligimiz cok yerindede sayilmaz aslinda bize cok acidilar bu sayfayi acmamiza izin verdiler :KK73:
Dogru soyluosun canim disardan okuyup yanlis anlayanlar haklilar arada bi gidip geliyz biz birimiz dikisimi patladi der biri ne zaman diktircem der biri diktirdim acilmadi der her turlusu mevcut elimizde :D

Dogru soyluosun canim disardan okuyup yanlis anlayanlar haklilar arada bi gidip geliyz biz birimiz dikisimi patladi der biri ne zaman diktircem der biri diktirdim acilmadi der her turlusu mevcut elimizde :KK70:
Hakkaten elimizde her cesit var degisik degisik ne ararsan var en yelpazesinden:KK70:

Nolcak kiz sanki tas atiyz da kolumuzmu yoruluo yardim etcez tabi hele boyle bi konuda

Gel vatandas geelll :KK70:
Hepinizin hakki cok gecti az basinizi agritmadim vallahi :KK48:allah hepinizin ne muradi varsa versin insallah hadi hepiniz muradinizi icinizden gecirin hemen amin diyin :KK19:

Back
X