• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gülüşümm

benimde oyle gulunce cirkin hissediyorum kendimi bu yuzden elimle agzimi kapatiyorum. hem dinen bu daha uygunmus agzini aca aca gulmek kotuymus hem zaten cok cirkin duruyor
ben bir sey sorcam bu arada yamuk on disler tel disinda duzeltilebiliyor mu?

ne değişik insanlar var ya neyi eleştireceklerini şaşırmışlar:41: gülmek herkese yakışır yani bu herkes çok seksi çok karizmatik olur anlamında değil öyleleri de var tabi de:1: yani ben hiç kimseye bakmadım incelemdim gülerken ne şekle giriyo diye ama bende hep kahkaha atabilen insanlara hayran olmuşumdur saba tümer hariç:23: ben kikirderim öyle kahkaha atamıyorum ya buna takmıştım sadece sen gül boşver insanın ömrünü uzatırmış gülmek:3:

Ben de gulerken cok cirkin oluyormusum, kocam oyle diyor. Ben de ona bakarak gulmem asla, sadece gulumserim direk karsimdaysa. Ama arkadas ortamlarinda ya da is yerinde kahkahalar atarim.
Senin gulusunu kim begenmiyorsa onu gulumsemenden mahrum et, diger her yerde gul gitsin ya

Bence cnm sen dişlerinden dolayı çirkin olduğunu düşünüyosun.telle düzeltile biliyosa çaresine bak çünkü dünyada gülmek kadar güzel bişey yok...ben eminimki sana da gülmek yakışıyodur.:34:

Bence cnm sen dişlerinden dolayı çirkin olduğunu düşünüyosun.telle düzeltile biliyosa çaresine bak çünkü dünyada gülmek kadar güzel bişey yok...ben eminimki sana da gülmek yakışıyodur.:34:

En suratsız insanlar bile güldükleri zaman güzelleşirler..
Ama bir insan ne kadar güzel olursa olsun bence yüzünde tebessüm yoksa güzelliğini gösteremez..
Çünkü gülen insan pozitif elektrik dağıtırken, gülmeyen de negatif elektrik dağıtır.

Aslinda bunu birkac kisinin sen gulme, gulmesen daha iyi olur gibi laflari yuzunden kafama takiyorum bu arada herkese tesekkur ederim cevaplari icin :-)

gülmek kadar güzel birşey var mı dünyada yahu...hele içten ağız dolusu kahkaha atmak kadar...
benim de düşlerim bayaa yamuk ,ama hiç kendime dert etmiyorum,çok sağlıklı olduğu için de yaptırmayı düşünmedim şimdiye kadar..beni bilen herkes o şekilde tanıyor ve kimseye garip gelmiyor..
ben de kocaman ağız dolusu gülerim,kahkaham çınlar vallahi..
ben de ağlarken çok çirkin oluyomuşum,ne yapayım Allah ağlatmasın :1:
böyle söyleyenlere ,şöyle de; hayata mutlu olmaya gelmişim,Allah ağlatmasın:ssz::ssz:

bu arada bu konuyu bile dine bağlayan arkadaşı kutluyorum,gülmenin di dinen uygunu ve uygun olmayanı olur mu yahu???
gülmke gülmektir,ağzını kapatsan ne olur kapatmasan ne olur...dinle ne ilgisi var..kapatmazsan en fazla sinek kaçabilir:1::1:

Daha yeni evliydik tabi deli gibi her seye guluyoruz.otururken esim dedi ki gulmek sana yakismiyo...
Ben o anda bi bozuldum.hatta kustum falan.sonra saka dedi ama ben anladim...
Bosveeeerr
Ben once den yanaklarim agriyana kadar gulerdim.yuzum asili kalirdi sanki.
simdi coluk cocuk gulmeyede firdatimiz kalmiyo.:))

Arkadaşlar biliyorum biraz sacma gelebilir belki ben abartiyor olabilirim ama gülünce cirkin oluyorum yani aynaya bakasim gelmiyor napicagimi bilemiyorum ve bunun yuzunden surekli agliyorum gulerken sanki her an birisi birsey diyecekmis gibi geliyor icten gulemiyorum napicagimi bilmiyorum bana yardimci olur musunuz bu dusunceden nasil kurtulacagim :-((

Gülebilmek ne kadar güzel birşeydir şu hayatta biliyor musun.Senin dert ettiğin şeye bak.Gülmenin yakışmayacağı yüz bilmiyorum ben.

dişlerim değil de gülerken yüzüm değişik hal alıyor dişlerimde hafif eğrilik var ama ben söylediğimde bile çevremdekiler hiç farketmedik derler :)

gülerken onlara mı soracakmışsın boşver gül bacım içinden nasıl gelirse ben de gülünce diş etime kadar görünüyor takıyor muyum tabik i hayır

Back
X