• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gümbürtüye evleniyorum

peppee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2012
18
2
36
İstanbul
Uzun zamandır buralardayım ama ilk defa konu açmam gerekti.Şimdi kızlar benim bir erkek arkadaşım var.Efendidir falan...İyi kalplidir ,sadece bana karşı değil herkese karşı.Ne bileyim yerde düşmüş kıyafet görse kafasını kaldırır nereden düşmüş diye bakar bulamadığı zaman alır bir kenara bırakır.Aldatmayı geçtim yolda yürürken başka bir kıza bakmaz bile.Hatta benden başka konuştuğu kız olduğu bile muamma.Kendileri 2 yıllık okul mezunu şuan çalışmaya başladı.14 yaşından beri çalışıyormuş kendisine ev bile almış durumda askerlik yapmıyor birde yetmezmiş gibi yazarlıkla uğraşıyor.Kısacası çocuğun tam anlamıyla düzeni kurulu geriye bir tek evlenmek kalmış halde.Heh işte onuda çok sağolsun bu gün yaptı.
Benim okul 4 yıllık 3. sınıf oldum şuan.İlişkimiz 3 yıllık ne yapacağımı bilemiyorum.İlk sevgilim kendisi hiç bir sorunda yaşamadım ama nasıl desem.Açıkçası sevgilim olsun diye çıkmaya başladım beyefendiyle.Düşününce daha iyi bir eş bulmam imkansız.Gerek kültür gerek yaşam biçimi olarak.Çevremde erkeklerin çoğu hala lise öğrencisi gibi.Hayata dair bir planları yok.Hah bizimkide çirkin bir şey ama konuştuğu zaman koltuğa yayılıp saatlerce kendisini dinletebiliyor.

Ayh derdimi anlatamıyorum işte böyle, Kendilerinden daha iyisi yok ama aramızda aşk'da yok ne diyorsunuz evlenilir miki?

mantık evliliğimi kesinlikle olmaz bir erkeğin çok iyi olması evi arabası kültürü parası bunalrın hiçbiri evliliğe yetmez kesinlikle aşk olmalı. heleki sen bu kadar karasızken onun hakkında asla olmaz.

mantık evliliğimi kesinlikle olmaz bir erkeğin çok iyi olması evi arabası kültürü parası bunalrın hiçbiri evliliğe yetmez kesinlikle aşk olmalı. heleki sen bu kadar karasızken onun hakkında asla olmaz.

Aşk dediğin oksitosin altı üstü neden bu kadar genel bir yargı yapıyorsun ki

madem böyle düşünüyorsun arada aşk yok evlenilirmiki diye sormak sence ne kadar doğru madem ondan iyisi yok sende zihniyet bu sormana bile gerek yok evlen gitsik
Hayır benim için demiyorum aseksüel veya hormonel seviyesi düşük bir kadında sorabilirdi bunu o zaman ne olacaktı durum?

o değil aldatmak yolda başka kıza bile bakmaz dediğin adam varya

evlenince öyle bir bakıyor ki...neye uğradığnı şaşarsın...

özgüvenleri mi geliyor neyleri geliyor ben anlamadım...

ama yaşın çok küçük...etmeee!!!

Hayır benim için demiyorum aseksüel veya hormonel seviyesi düşük bir kadında sorabilirdi bunu o zaman ne olacaktı durum?

o zaman tamamen karşındakiyle alakalı olucaktı onundamı hormonel seviyesi düşük ya da seni bu şekilde kabul edip mutlu olucağına inanıyormu ya da senin için karşındakinin iyi olması yeterlimi eğer böyleyse durum evlen gitsin olucaktı gene.

o değil aldatmak yolda başka kıza bile bakmaz dediğin adam varya

evlenince öyle bir bakıyor ki...neye uğradığnı şaşarsın...

özgüvenleri mi geliyor neyleri geliyor ben anlamadım...

ama yaşın çok küçük...etmeee!!!

Az önce yanıma geldi t-shirt'ün üstüne salça dökmüş çıkar mı diye sordu...Çıkar çıkar dedim şimdi kediyle oynuyor , bu mu beni aldatacak diye düşünüyorum.
Ne kadar ciddisin bu konuda, huylandım bak şimdi.

Az önce yanıma geldi t-shirt'ün üstüne salça dökmüş çıkar mı diye sordu...Çıkar çıkar dedim şimdi kediyle oynuyor , bu mu beni aldatacak diye düşünüyorum.
Ne kadar ciddisin bu konuda, huylandım bak şimdi.

çook ciddiyim ...örneği yanımda :31:

haaa bide kabullenmezler kuran getirip bide üstüne basarlar

sende he he yedim dersin :6::6:

o zaman tamamen karşındakiyle alakalı olucaktı onundamı hormonel seviyesi düşük ya da seni bu şekilde kabul edip mutlu olucağına inanıyormu ya da senin için karşındakinin iyi olması yeterlimi eğer böyleyse durum evlen gitsin olucaktı gene.
Demek istediğim net olarak karşınızda ki durumu bilmeden kesin yargılarda bulunmayın geçersizliği olabilir.

çook ciddiyim ...örneği yanımda :31:

haaa bide kabullenmezler kuran getirip bide üstüne basarlar

sende he he yedim dersin :6::6:

Şuan beni kedi ile aldatıyor sanırım....
Yok biz zaten inançsız olarak takılıyoruz da nişan falan desem 1-2 yıl gözlesem ne olur?
İlla evlenmek mi lazım anlamak için :D

Son düzenleme:
Şuan beni kedi ile aldatıyor sanırım....
Yok biz zaten inançsız olarak takılıyoruz da nişan falan desem 1-2 yıl gözlesem ne olur?
İlla evlenmek mi lazım anlamak için :D

evet evlenmek şart...o kadar farklı bir şey ki evlilik...hayal dahi edemezsiin

ha ben burda aldatmadan kasıtm etrafa bakma (ki bana göre aldatma ve boşanma sebebidir)

çünkü ben deliyim :27::27::27:

ha şu an bir bildiğim var da susuyorum sonra icabına bakıcam elbet ...

ama en çok koyan da ummadığın başın taş yarması...

Son düzenleme:
burdaki kimse karşısındakinin durumunu bilemez sadece yazılanlara anlatılanlara yorum yapar özel bir durum varsa belirtmek gerekir yoksa örnek vermek yersizdir. burada ki kimse seni tanımadan karşındakini tanımadan evlen yada evlenme diyede yorum yapamaz bir insanın evlilik kararı form sayfalarında yoruma açık olmaz. evlilikten önce şunu öğrenmen gerekir evlilik iki kişliktir. buna karar verecek olanlarda bu iki kişidir. evlenilir mi ki gibi bir konuya tabi olamaz.

evet evlenmek şart...o kadar farklı bir şey ki evlilik...hayal dahi edemezsiin

ha ben burda aldatmadan kastmı etrafa bakma (ki bana göre aldatma ve boşanma sebebidir)

çünkü ben deliyim :27::27::27:

ha şu an bir bildiğim var da susuyorum sonra icabına bakıcam elbet ...

ama en çok koyan da ummadığın başın taş yarması...

Şimdi dini nikah olmayacağına göre, ben gidip biraz anarşist konuşmalar falan yapsam al sana yüzük evlendik desem devleti yok saysam yine aynı etkiyi yaratır mıyım ki
Zaten bizim düğün her türlü barda falan olur ikimizinde çağıracak bir ailesi yok.

Birde diğer mesaja eklemiştim yetişmemiş .Silip buraya ekliyorum
Az önce aramızda olan konuşma:
+Ahlak felsefesi üzerine ne düşünüyorsun
-İyidir güzedir
+Hiç ilgilendin mi?
-Sol 2. kitaplığın 3. sırası tamamen ahlak felsefesi ayrıca benim yazı dolabımda ahlak felsefesi üzerine kısa kitabım var o kadar.
+Ahlaklı birisi misin sen şimdi?
-Anadolu kültürü için hayır, bekar bir kızla 2 senedir aynı evde kalıyorum.
+Yani
-Onların gözünde ben bir sapık sen bir fahişesin

yani böylede bir tip işte.Düşüncen ne?
Not:kızım sana fahişe demiş falan belki bazılarınıza tuhaf gelecek ama biz küfür etmeyi seven insanlarız normal bir şey yani.

Şimdi dini nikah olmayacağına göre, ben gidip biraz anarşist konuşmalar falan yapsam al sana yüzük evlendik desem devleti yok saysam yine aynı etkiyi yaratır mıyım ki
Zaten bizim düğün her türlü barda falan olur ikimizinde çağıracak bir ailesi yok.

Birde diğer mesaja eklemiştim yetişmemiş .Silip buraya ekliyorum
Az önce aramızda olan konuşma:
+Ahlak felsefesi üzerine ne düşünüyorsun
-İyidir güzedir
+Hiç ilgilendin mi?
-Sol 2. kitaplığın 3. sırası tamamen ahlak felsefesi ayrıca benim yazı dolabımda ahlak felsefesi üzerine kısa kitabım var o kadar.
+Ahlaklı birisi misin sen şimdi?
-Anadolu kültürü için hayır, bekar bir kızla 2 senedir aynı evde kalıyorum.
+Yani
-Onların gözünde ben bir sapık sen bir fahişesin

yani böylede bir tip işte.Düşüncen ne?
Not:kızım sana fahişe demiş falan belki bazılarınıza tuhaf gelecek ama biz küfür etmeyi seven insanlarız normal bir şey yani.

aslında ben sizin tarzınızı az çok anladım....

ve herşeyden önce anlaşıyorsunuz ....eeh beraber de kaldığınıza göre boş değilsin demek sende

yoksa duramazdın yanında....

şöyle bir şey var ki yaşın 21 ....

ve ailen de yok anladığım kadarıyla ....

senin yanında güvenebileceğin arkanı yaslayacağın biri gerek...

hayatta yalnız olmanın ailenin olmaması nedir iyi bilirim ....

senin hayatta biraz mantıklı adım atman gerek...duygulardan ziyade...anlatabildim m?

sence bu kişi o kişi mi?

Son düzenleme:
aslında ben sizin tarzınızı az çok anladım....

ve herşeyden önce anlaşıyorsunuz ....eeh beraber de kaldığınıza göre boş değilsin demek sende

yoksa duramazdın yanında....

şöyle bir şey var ki yaşın 21 ....

ve ailen de yok anladığım kadarıyla ....

senin yanında güvenebileceğin arkanı yaslayacağın biri gerek...

hayatta yalnız olmanın ailenin olmaması nedir iyi bilirim ....

senin hayatta biraz mantıklı adım atmak gerek...duygulardan ziyade...anlatabildim m?

sence bu kişi o kişi mi?

Hayatımda ondan başka erkek olmadı ki, sevgili olmayı geçtim abim babam amca hayatımda hiç erkek olmadı.Hep annem vardı o da bir adama kaçtı senelerdir para yatan bir banka hesabından ibaret benim için.
Ne bileyim ya hepiniz aşk aşk diyorsunuzda ben o aşkı hiç görmedim.
Cinsel hayatımızda doğru düzgün olduğuna göre ...Tamam ya evlenilir bununla,zaten temizlik takıntısıda var en büyük dertten kurtuldum.Teşekkürler :)
Ben şunu bir ayartıyımda kediyi mundar etmesin daha fazla :ASDSA:DASD:
İyi geceler size

Hayatımda ondan başka erkek olmadı ki, sevgili olmayı geçtim abim babam amca hayatımda hiç erkek olmadı.Hep annem vardı o da bir adama kaçtı senelerdir para yatan bir banka hesabından ibaret benim için.
Ne bileyim ya hepiniz aşk aşk diyorsunuzda ben o aşkı hiç görmedim.
Cinsel hayatımızda doğru düzgün olduğuna göre ...Tamam ya evlenilir bununla,zaten temizlik takıntısıda var en büyük dertten kurtuldum.Teşekkürler :)
Ben şunu bir ayartıyımda kediyi mundar etmesin daha fazla :ASDSA:DASD:
İyi geceler size

:9::9: iyi geceler....

ama sana tavsiyem ne olursa olsun ailen yok diye hiç kimseye (özellikle erkek cinsine :19: )kendini ezdirme....

Back
X