Uzun zamandır buralardayım ama ilk defa konu açmam gerekti.Şimdi kızlar benim bir erkek arkadaşım var.Efendidir falan...İyi kalplidir ,sadece bana karşı değil herkese karşı.Ne bileyim yerde düşmüş kıyafet görse kafasını kaldırır nereden düşmüş diye bakar bulamadığı zaman alır bir kenara bırakır.Aldatmayı geçtim yolda yürürken başka bir kıza bakmaz bile.Hatta benden başka konuştuğu kız olduğu bile muamma.Kendileri 2 yıllık okul mezunu şuan çalışmaya başladı.14 yaşından beri çalışıyormuş kendisine ev bile almış durumda askerlik yapmıyor birde yetmezmiş gibi yazarlıkla uğraşıyor.Kısacası çocuğun tam anlamıyla düzeni kurulu geriye bir tek evlenmek kalmış halde.Heh işte onuda çok sağolsun bu gün yaptı.
Benim okul 4 yıllık 3. sınıf oldum şuan.İlişkimiz 3 yıllık ne yapacağımı bilemiyorum.İlk sevgilim kendisi hiç bir sorunda yaşamadım ama nasıl desem.Açıkçası sevgilim olsun diye çıkmaya başladım beyefendiyle.Düşününce daha iyi bir eş bulmam imkansız.Gerek kültür gerek yaşam biçimi olarak.Çevremde erkeklerin çoğu hala lise öğrencisi gibi.Hayata dair bir planları yok.Hah bizimkide çirkin bir şey ama konuştuğu zaman koltuğa yayılıp saatlerce kendisini dinletebiliyor.
Ayh derdimi anlatamıyorum işte böyle, Kendilerinden daha iyisi yok ama aramızda aşk'da yok ne diyorsunuz evlenilir miki?
Benim okul 4 yıllık 3. sınıf oldum şuan.İlişkimiz 3 yıllık ne yapacağımı bilemiyorum.İlk sevgilim kendisi hiç bir sorunda yaşamadım ama nasıl desem.Açıkçası sevgilim olsun diye çıkmaya başladım beyefendiyle.Düşününce daha iyi bir eş bulmam imkansız.Gerek kültür gerek yaşam biçimi olarak.Çevremde erkeklerin çoğu hala lise öğrencisi gibi.Hayata dair bir planları yok.Hah bizimkide çirkin bir şey ama konuştuğu zaman koltuğa yayılıp saatlerce kendisini dinletebiliyor.
Ayh derdimi anlatamıyorum işte böyle, Kendilerinden daha iyisi yok ama aramızda aşk'da yok ne diyorsunuz evlenilir miki?