Emin ol hamam böcekleri daha berbat ve iğrençler ya inanır mısın gece karanlıkta tıkır tıkır yepyeni halılarımın üzerinde geziyorlardı.ben evi ilaclattım.spray kullandım, bana mısın demedi.dolaplarımda yaşıyorlardı.sağolsun esim gitmiş bu ilacı almış.bi sıktım heryere.yavruları bile öldü.kürekle topladım evden fare gibilerdi.en.az 150 tane((( sana da faydası olacak.ben garanti veriyorum insallah :)
Allahımm okurken çıldırdım.. :O
Daha neler neler :O Tam ütü yapcm, ütü masasını çıkartıyorum ayağımın altından tıkır mıkır fare gibi 5 tane fırlıyolarVe eşim olcak kişilik ise gidecek diye bana sabaha kadar nöbet tutturuyordu :)) gece ışığı bi kapatıyoruz ev onlara kalıyor.wc ye kalktım bi gece bi baktım en az on tane wc nin önünde.ayyy Allahm berbatt.o ilac sayesinde çok sükür kurulduk o kabustan :)
Çok fena ya içim bi tuhaf oldu. Benim de arkadaşın evini basmış tabi ben kalmaya gidince öğrendim bunu, aynen gece tuvalete kalktım telefonun ışığını yere tutarak koşuyorum ışığı açmaya tedirgin tedirgin, açtım ışığı yerde kocaman bi hamam böceği rengi de çok tuhaf yeşil sarı değişik bi tondaydı, tam ben çıldırıyorum bu ne böyle, bi tane daha görürsem yaşayamam dedim ki halının kenarından bitane daha fırladı geldi.. 1 günde büyüklü küçüklü 7 8 tane gördüm ama yine de seninki kadar değilmiş. Nasıl dayandın canım, büyük konusmayım da ben balkonda yatardım :) Allah bi daha göstermesin diyeyim. :) Çok zor.
Emin ol hamam böcekleri daha berbat ve iğrençler ya inanır mısın gece karanlıkta tıkır tıkır yepyeni halılarımın üzerinde geziyorlardı.ben evi ilaclattım.spray kullandım, bana mısın demedi.dolaplarımda yaşıyorlardı.sağolsun esim gitmiş bu ilacı almış.bi sıktım heryere.yavruları bile öldü.kürekle topladım evden fare gibilerdi.en.az 150 tane((( sana da faydası olacak.ben garanti veriyorum insallah :)
merhaba acaba kafasında antenleri var mı irili ufaklı halleri var mı yani büyüğü küçüğü çünkü ilk taşındığımda bende 1 yıl bir böcekten kurtulamadım çünkü görebildiğimi spreyle falan öldürmeye çalışıyordum ama olmuyordu özellikle gece kalkınca tezgahta ya da banyoda görünce çıldırıyordum tesadüf eseri yumurtalarını bıraktığı dolap arkasını gördüm yani dolabın içi değil dolapla duvar arasında ki boşluk nasıl nerden çıkıyor bilmiyorum orayı deldirdik ilaç sıktık her yara tablet aldım koydum eve de bir gün girmedik falan kimi nemden dolayı uzun süre ev kapalı olduğundan sayıca çoğaldığı için söylüyor kimi kalorifer bizde kat kaloriferi ondan diyor ben resmen 1 yıl çin işkencesi çektim tarım müdürlüklerinde bu konuda ilaçlama yapanlar var 1 gün idareten bir yere gidin ve ilaçlasınlar en keskin çözüm bu benim keşke önce aklıma gelseydi ayy yine düşündüm de ne sinir bozucu
Aminnn.inanın o günlerim azap gibiydi.Haşerelerle uğraşmak berbat bişey.hele ki hamam böcekleri.pis hayvanlar ya, yaşadıkları yer belli.babam biz taşınmadan önce yer tuvalaetini kırdırıp klozet yaptırmış.böcekler oradan fırlamış.ürediler ürediler 300 tane oldular.
Boynum, boğazım kızardı kaşımaktan.. :S Konu sahibesinin de Allah yardımcısı olsun. İyi aksamlar kızlar.. :) Biraz daha okursam iskelet olarak kalcam, kaşın kaşın etlerim yolundu :S :)
Kusura bakmayın.Ben öyle anlattım ama alerjiniz olduğunu söyleseydiniz keşke.size de iyi akşamlar.
g.doğuda uzun bir süre kaldım. ırak sınırında olduğum için ne böcekler gördüm ben. gece kalkarsınız ışığı açtığınızda kanepenin üzerinde ki böcek uçarak yüzünüze saçınıza yapışır. Allahııııııım çok kötü günlerdi. Kene evin tavanından dökülürdü. Neler kullanmadım ki bu böcekler için. O evden taşındıktan sonra daha yeni yapım bir eve taşındım ve evin her yerinde sizin bu Gümüş böceğinden vardı. Yere basmaya korkuyordum. o sıcakta ayağıma çorap terlik giyiyordum terliğin altında mutlaka 2-3 tane ezilmiş oluyordu. Sonra tesadüf ziraat ilaçları satan bir yer gördüm. Arkadaşında dediği gibi Bayer in bir ilacını tavsiye ettiler. O ilaçtan hala var bende 3 kutu almıştım.
Bayer K-Othirine SC50: Ama sakın bu ilaca çıplak elle dokunma. Hangi miktarda su içine karıştırdım hatırlayamıyorum şuan uykum geldi de. Sen ziraat mühendisine sorarsın ilacı alırken.
Ellerine 2-3 kat plastik eldiven giy yada kalın plastik eldivenler var ya temizlik yaparken kullandığımız onlardan giy. Tüm pençeleri kapat odaların kapıları aç. en son odadan başla dış kapıya doğru sadece duvar kenarlarına sık. kapı kenarlarına sıkacaksan mutlaka sandalye kullan sandalyeye çık kenarlarına fıs fıs yap. Her tarafı ilaçla en son dış kapının dışını kapı kenarlarını bile ilaçla. 1- 1,5 saat dışarda oyalan sonra eve gel tüm pencereleri aç cereyan yapıp kapanma ihtimaline karşı kapı ve pencere altlarına birşeyler koy ki kapanmasın açık kalsınlar. Sonra tekrar dışar 1- 1,5 saat oyalan. Eve döndüğünde kullanmadığın eski vileda kovasına su doldur ilaç sıktığın yerleri bir güzel sil. sonra o kovayıda vileda ucunu da ya at ya da uzunca bir süre sadece ilaçlama için kullanmak üzere sakla ve evdeki herkesede söyle. sprey şişesinde ilaç kaldıysa 2-3 kat poşetin içine koy kimsenin bulamayacağı bir yere sakla ya da ne olur ne olmaz diye boş bir arazi de derin bir çukur kaz içinde kalanı çukurun içine dök ve şişeyi göm. ama mutlaka içinde kalan ilacı kimseye temaz etmemesi için göm. En az 6 ay ev de böcek göremezsin. eve sinek girerse 5 dk sonra sineği yerde ölü bulursun.
Ben bu böcekler yüzünden günlerce uykusuz kaldım çocukların ağzına burnuna girmesin diye.
Arkadşın biri yazmışya fare kadar hamam böceği diye. Gerçekten doğru. görev yaptığım yer aşırı sıcak bir yerdi. bildiğiniz çöl sıcağı kışın falan kar yağmaz. taş çatlasın 1 ay anca kış olur. kar yağmaz. Düşün yani yaz kış her yer böcek sadece kışın ancak 1 ay böcek göremezsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?