Gümüş kapak

Kirpapatyasiii_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2022
13
2
1
28
Arkadaşlar iyi akşamlar dünden beri bi sıkıntım var bana yardımcı olursanız sevinirim. 24 günlük lohusayım bebeğimi emzirirken oluyor sadece göğsümde batmalar oluyor göğsümde yaralar oluşmuştu onlarla uğraşıyorum bugün gümüş kapak takmaya başladım acaba batmalar niye oluyordur. Bide gümüş kapak ne zaman iyi gelmeye başlar çok sıkıntım var yaralarımdan dolayı

Dar kıyafet giymeyin gümüş kapak batıyorsa eğer. Batma emzirmektense tahriş olduğundan olabilir. Beni gümüş kapaklar kurtardı, uzun süre de kullandım. Yarın sabaha bile daha iyi hissedersiniz kapaklar sayesinde.

Ben lansinoh, gümüş kapak ve mustEla kullandım. İlk ikisi çöptü, bende hiçbir işe yaramadı. Gümüş kapağı çok uzun tutma, memede mantar yapıyormuş. Arada mutlaka meme uçlarını havalandır. Mustela ile tüm acılarım sona erdi. Bir de ilk zamanlar bebek emmeyi becerene kadar silikon başlık İle emzirdim mem uçlarım çok çok acıdığında. O da çok işe yaramıştı, çabuk toparlamıştım o uçlar sayesinde. Geçmiş olsun.

Silikon başlık meme reddine sebep olabilir. Gümüş kapakları karbonat ve az suyla belirli sürelerde temizlemeyi öneriyorlar dediğiniz risklere karşı.

Gümüş kapağın içinde anne sütü biriktiği için iyi gelir. Kapağı temiz suyla temizleyerek kullanabilirsiniz. İçine herhangi bir krem sürmenizi tavsiye etmem. Neden yara olduğu önemli. Bazen bebekler dil-dudak bağı gibi durumlardan dolayı areolayı iyi kavrayamaz. Bazen de sadece memeyi kavramayı öğretmemiz gerekebilir :) alt ve üst dudağın dışarı doğru kıvrık olduğundan emin olun sevgiler

Bende olmadı çok şükür. Zaten çok az kullandım. mesela günde 1 kez filan ve az süreli. Oğlum 1 yaşında. Çok şükğr uaşamadık ret
Silikon başlık meme reddine sebep olabilir. Gümüş kapakları karbonat ve az suyla belirli sürelerde temizlemeyi öneriyorlar dediğiniz risklere karşı.

merhabalar her lohusa gibi aynı sorunu ben de yaşamıştım, doğumdan önce aldığım mustela lansinoh vs kremler bende fayda etmedi ve bebeğimin ne kadar memeyi temizlemiş de olsam kokusundan rahatsız olduğunu farkedebiliyodum, doğumumda eşlik edem doulam saf halis zeytinyağı veya bildiğiniz her evde bulunabilen tahinin üzerinde biriken yağı denememi tavsiye etmişti. zeytinyağı da doğal olunca farklı bi kokusu oluyor malum, en son ben tahindeki yağı denedim ve sihirli değnek değmiş gibi düzeldi tüm acım ve yaralarım. sanırım iki kere sürdüm üçüncüye gerek bile kalmadı. bi daha da tekrarlamadı çok şükür. evinizde varsa deneyin hen doğal hem masrafsız hem de bence garanti bi yöntem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…