Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz ne diyelim alan memnun veren memnun bu iğrenç yaşantı sizin tercihiniz dilerim sonuçlarınıda sadece siz çekersiniz masum insanlara çamurunuz bulaşmaz....O buna bile olumlu cevap verir yargılamaz![]()
mügede nicesi çıkıyorİğrençsiniz.
Eğer hikaye doğruysa...
Kıyamam kız sana.ama benim vicdanım çok rahatsız ne yapıcam bilmiyorum
konuya mi yoruma mi sasirayim bilemedim ama bu kadini kizdirmamak lazim her iki cinsle ilgili enteresan betimlemeleri olmus kendisininBanlanacagim ama umrumda değil.
Başlığı açana söylüyorum
Lan yarak kafalı sokuk japon askeri seni
Jasmin dizisini izleyip burada senaryo mu yazıyorsun sen yarrak?
Milletin sinirlerini bozma sıktır git şuradan
Fantezininde seninde amina koyayım kızışmiş kopek seni
erkek ağzından yazıldığı o kadar belli ki yok bekaretimi kaybettim yok erkeklere doymadım falan ahahshs elini skmekten beyni nasır tutmuş bir ergen var sanırım ekranın diğer tarafında yazıkçok yakın zamanda bekaretimi kaybettim bunu açıkçası kasıtlı ve planlı olarak yaptım yakın çevremde günümüz erkeklerine oranla birazdaha mülayim oturaklı ve karakter olarak olgun bir erkek arkadaşım var daha doğrusu köy işi yapıyor tarla ve hayvan zengini ailesi çok fazla piyasayla işi yok tanıdık çevresi yaşadığım şehirde çokk fazla babamında aynı şekilde dolayısıyla yaşadığım şehirde rahat takılamıyorum , yakın zamanda kendisiyle beraber oldum önceki konulardada ilk deneyim hakkında zaten sizden yorum istemiştim ( Chat GPT ye yazdırdım evet o anda uzun uzun yazmaya üşendiğim için) neyse konuya gelelim erkek arkadaşımla beraber oldum kendisi ilişki konusunda çok yeneteksiz açıkçası bazen gerçekten sıkıyor ve değeriz hissettiriyor ama ne olurda olsun benimle evlenicek güvenini veriyor ki zaten yaza düğünüm olacak bazı eşyaşalarımızı aldık bile herneyse onunls ilişkime devam ediyorum geçen hafta ilk defa beraber olduk ben tabiri caizse açılışı kendisiyle yaparak sağlam bir yere yine ambiyane ve iğrenç tabirle ‘ kapak attım ‘
şimdi ama benim aklım gözüm hala dışarıda rahat takılabilen bi tip değilim ailem sıkı sayılır kş bence direkt öyleler her ne kadar daha kötüleri olsada bugünüme şükür
ama ben evlenmeden iyice doymak istiyorum çünkü erkeklerle ilişkş konusunda doyumsuzum 6 ay olacak ilişkim başlayalı erkrk arkadaşımın bütün silesini zaten tanıyorum çocukluktan uzaktan akrabamız sayılır
neyse ben zaten ilk ayımızdan itibaren hep başkalarıyla konuşuyordum ama iki gün önce arkadaşımla konuşurken bana 1 ay çnce ayrıldığı kısa süren ilişkisinden bahsetti benim hesabımdan adamın storysine baktık nasıl olsa tanımıyor diye sonra kendisiyle konuşmaya başladım arkadaşımın tabiki haberi yok
sonradan ben biraz böyle fazla cilveli konuşmayı çok severim onunlads öyle konuşunca konu konuyu açtı bana evli olduğunu söyledi ama onunla konuşmak o kadar hoşuma gittiki alıkoyamadım kendimi ilk başta sonradan yanlış oldugunu farkedip açıkça söyledim bu sefer çalıştığım yere geldi iş çıkışıma o gecede beraber olduk benim sevgilim hatta ciddi ilişkim oldugunu bilmiyor kendisi zaten yeni evli 8 ay olmuş açıkça bana her şeyi söyledi eşimi seviyorum onunla beraber yatıyorum ona her istediğini alıp her şeyi yapıyorum ama onun performansını beğenmiyorum ve doyumsız bir adamım bazı isteklerimi ona sunamıyorum bile ve bu ihtiyacım sebebipyle seni bırakmak istemiyorum sadece cinsellikte değil konu kendisi çok zengin zaten istesem her gece farklı biriylede beraber olurum ama senden farklı bi çekim aldım ki laleyle ilişkimi devam ettirmeme sebebimde o çekimi alamıyo olmamdı diyor bana sürekli keşke yatağımda karım değil sen olsaydım yazıyor arayıp gece yarıları seni özlüyorum diye ağlıyor hem arkadaşımın açısından kendimi kötğ hissediyorum hem evli oldugu için vicdanım rahatsız ama çokta ilgimi çekiyor tanışalı daha 4 gün oldu şaka gibi tam 4 gün 2 kere buluştuk daha ikinci buluşmada 17 pro max aldı her gelişimde evet daha yeni olduğu için ama asla eli boş gelmiyor ama benim vicdanım çok rahatsız ne yapıcam bilmiyorum
Mide bulandırıcıçok yakın zamanda bekaretimi kaybettim bunu açıkçası kasıtlı ve planlı olarak yaptım yakın çevremde günümüz erkeklerine oranla birazdaha mülayim oturaklı ve karakter olarak olgun bir erkek arkadaşım var daha doğrusu köy işi yapıyor tarla ve hayvan zengini ailesi çok fazla piyasayla işi yok tanıdık çevresi yaşadığım şehirde çokk fazla babamında aynı şekilde dolayısıyla yaşadığım şehirde rahat takılamıyorum , yakın zamanda kendisiyle beraber oldum önceki konulardada ilk deneyim hakkında zaten sizden yorum istemiştim ( Chat GPT ye yazdırdım evet o anda uzun uzun yazmaya üşendiğim için) neyse konuya gelelim erkek arkadaşımla beraber oldum kendisi ilişki konusunda çok yeneteksiz açıkçası bazen gerçekten sıkıyor ve değeriz hissettiriyor ama ne olurda olsun benimle evlenicek güvenini veriyor ki zaten yaza düğünüm olacak bazı eşyaşalarımızı aldık bile herneyse onunls ilişkime devam ediyorum geçen hafta ilk defa beraber olduk ben tabiri caizse açılışı kendisiyle yaparak sağlam bir yere yine ambiyane ve iğrenç tabirle ‘ kapak attım ‘
şimdi ama benim aklım gözüm hala dışarıda rahat takılabilen bi tip değilim ailem sıkı sayılır kş bence direkt öyleler her ne kadar daha kötüleri olsada bugünüme şükür
ama ben evlenmeden iyice doymak istiyorum çünkü erkeklerle ilişkş konusunda doyumsuzum 6 ay olacak ilişkim başlayalı erkrk arkadaşımın bütün silesini zaten tanıyorum çocukluktan uzaktan akrabamız sayılır
neyse ben zaten ilk ayımızdan itibaren hep başkalarıyla konuşuyordum ama iki gün önce arkadaşımla konuşurken bana 1 ay çnce ayrıldığı kısa süren ilişkisinden bahsetti benim hesabımdan adamın storysine baktık nasıl olsa tanımıyor diye sonra kendisiyle konuşmaya başladım arkadaşımın tabiki haberi yok
sonradan ben biraz böyle fazla cilveli konuşmayı çok severim onunlads öyle konuşunca konu konuyu açtı bana evli olduğunu söyledi ama onunla konuşmak o kadar hoşuma gittiki alıkoyamadım kendimi ilk başta sonradan yanlış oldugunu farkedip açıkça söyledim bu sefer çalıştığım yere geldi iş çıkışıma o gecede beraber olduk benim sevgilim hatta ciddi ilişkim oldugunu bilmiyor kendisi zaten yeni evli 8 ay olmuş açıkça bana her şeyi söyledi eşimi seviyorum onunla beraber yatıyorum ona her istediğini alıp her şeyi yapıyorum ama onun performansını beğenmiyorum ve doyumsız bir adamım bazı isteklerimi ona sunamıyorum bile ve bu ihtiyacım sebebipyle seni bırakmak istemiyorum sadece cinsellikte değil konu kendisi çok zengin zaten istesem her gece farklı biriylede beraber olurum ama senden farklı bi çekim aldım ki laleyle ilişkimi devam ettirmeme sebebimde o çekimi alamıyo olmamdı diyor bana sürekli keşke yatağımda karım değil sen olsaydım yazıyor arayıp gece yarıları seni özlüyorum diye ağlıyor hem arkadaşımın açısından kendimi kötğ hissediyorum hem evli oldugu için vicdanım rahatsız ama çokta ilgimi çekiyor tanışalı daha 4 gün oldu şaka gibi tam 4 gün 2 kere buluştuk daha ikinci buluşmada 17 pro max aldı her gelişimde evet daha yeni olduğu için ama asla eli boş gelmiyor ama benim vicdanım çok rahatsız ne yapıcam bilmiyorum