Gümüşhane///29

hemşolar demeyeyim artık ghaneli senden ve benden başka buraya takılan yok artık neyse biz bırakmayalım bari hergün bir tanede olsa mesaj yazacağım inatla... umarım güzel bir haftasonu geçirmişsindir.... öpüyorum tatlım:çok üzgünüm::1hug:

Evet Canim Bi Biz Variz Bende Hergün Yaziyorum Inatla
Güzeldi Hafta Sonu Ama Ağrilar Gitgide Artiyooo
Ah Ah Bi Hayirlisiyla Bitse Su Günlerde Gelse Artik Benim Yaramaz
Birde çok Sicak Insan Iyice Bunaliyooo

tatlım ben buradayım yine evet canım hamileliğinin en zor günleri bunlar birde+ sıcaklar olunca insan nefes bile almakta zorlanıyor.... allah yardımcınız olsun canım... hemşolar ayıp ayıp .... yok be vefasız bunlar ben gümüşhaneli bile değilim benim annem gümüşhaneli.... benim kadar bile vefaları yok.... :çok üzgünüm:

Evet Canim Hayirlisiyla Bi Doğursam Başka Bişey Istemiyorum
Yani Bunlarda Bi Vefasiz Ki Hiç Sorma Insan Merak Edip Arada Bi Girip Bakar Ama Oda Yok Neyse Biz Birbirimize Yetiyoruz Demi Hemşooommmm

merhaba arkadaşlar
bende gümüşhaneliyim hatta hafta sonu köyümüze gittik :teytey: ordaydık valla çok keyifliydi:dance: fakat birazda soğuktu.... bu arada trabzonda oturuyorum çoğu gümüşhaneli gibi....
sevgiyle kalın arkadaşlar tekrar görüşürüz inş.a.s.a.s.a.s.

Merhaba Canim Hoşgeldin Aramiza
Bu Arada Bende Trabzondayim,
Bende Haftasonu Ghanedeydim Neresindensin Ghanenin
Trabzonda Nerede Oturuyosun Canim

anaaa buraya hemşo gelmiş .... şaşırdım valla gümüşhanelileri bu kadar vefasız bilmezdimklava: bir gelen birdaha uğramıyor neyse canım sitem etmicem artık gelene gelme gidene gitme demem:dilcikar:... hoşgeldin tatlım seni burada sıkça görmek dileğiyle....a.s.:1hug:

günaydın ghaneli nasılsın görüsmeyeli.isg üç derken bakamadım evt bu aralar 4 gün sonrada gidiyorum zaten ankara ya:) 2 ay kadar kalıcam çocuklar ve ben çok sıkıldık.bir sürü dğün var .. görüsmek üzere sağlıacakla kal..

EVET YA BU İŞ GÜÇ ZATEN HİÇ BİTMİYO AKŞAMA KADAR TEMİZLİK YAP YİNEDE NAFİLE
OHH CANIM GİT ŞÖYLE Bİ GEZ TOZ TATİL YAP GERÇEKTEN İYİ GELİR
ŞİMDİ SEN DÜĞÜNLERDEDE DÖKTÜRÜRSÜN DEMİ
HADİ SANA İYİ TATİLLER CANIM KENDİNE İYİ BAK GÖRÜŞÜRÜZa.s.

ghaneli günaydın canım güzel bir gün diliyorum..... günaydın hemşolar.....klava:

arkadaşlar merhaba
yeni okuyabildim yazdıklarınızı valla yeni üyeyim bulamıyorum sayfaları kusuruma bakmayın.. ayrıyeten teşekkür de ediyorum güzel dilekleriniz için.. sık sık yazıcam tabii de bulabilirsem:1rolleyes: hepinize sevgiler umarım daha sık görüşürüz
a.s.a.s.a.s.

Canim Bi önceki Sayfalarda Sana Yazmiştim Okumadin Herhalde
Ghanenin Neresindensin Trabzonda Nerede Oturuyosun Bende Trabzondayim

gümüşhaneliler neredeeeeeeeefisfisfis benim anneciğimin köyü e bende azıcık hemşo sayılırım demi hadi gelin konuşalım:teytey::enbuyukkk:

herkese iyiakşamlar...kızlr bende artık gümüşhaneli sayılırım persembe günü gümüşhaneye yerleşiya.s.oruz..

canım ben trabzonun bi ilçesindeyim şöyle uzungöle doğru....yerimseniben
gümüşhaneninde merkeze bağlı köyü bizim köyümüz yani bi ilçenin köyü deil..
adıda süngübayır bilmiyorum duydunmu?? haftasonu ordaydık sanki mübarek yerlere yaz gelmemiş iyi soğuk vardı ama herşeye rağmen memleketttt:teytey:
umarım görüşebilirz seninle madem trabzonda oturuyosun artık kısmet..
sevgiyle kalınnnn

herkese iyiakşamlar...kızlr bende artık gümüşhaneli sayılırım persembe günü gümüşhaneye yerleşiya.s.oruz..

oo arkadaşım senin adına sevindim. yanlız gümüşhane kışın çok soğuk olur bilmem duydunuzmu... ama yazın sıcak olur merkezi... güzel günler yaşarsınız inş. memleketimdea.s.

oo arkadaşım senin adına sevindim. yanlız gümüşhane kışın çok soğuk olur bilmem duydunuzmu... ama yazın sıcak olur merkezi... güzel günler yaşarsınız inş. memleketimdea.s.

ewet duydum canım kışları çok soğuk olurmus.ama eşim ev tutmaya gittiğinde yazın akşam bile adam donuyor dedi a.s:inşallah alışırız hayırlsı olur.

evet tatlım hakkınızda hayırlısını isteyin bizim bebişler gibi şehrin egsoz dumanlarını yuta yuta hormonlu gıdaları yiye yiye büyüyeceklerine keşke oraların mis gibi havasında doğal gıdasınyla sağlıklı büyüseler.. hayırlısı canım... bu arada bugün burası bayağı hareketlenmiş illa sitemmi etmek lazımmışklava:... hep böyle olsun inşallah.. yine bekleriz hep bekleriz hemşolar hoş geldiniz.:enbuyukkk:...:1hug:
ewet duydum canım kışları çok soğuk olurmus.ama eşim ev tutmaya gittiğinde yazın akşam bile adam donuyor dedi a.s:inşallah alışırız hayırlsı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…