fadikim ne oldu kız sıkma canının bende öyleydim ama atlattım birazdaha relax oldum yani ..ama bigün taşıcam allah muhafaza ..mavicem sen ne yapıon cadım benim ...ghaneli aşkolsun birileri yazıncamı yazıcan ..sende yaz bişeyler şekerim öptüm senide ..ama gel bak sıkı sıkı oldumu yok öyle yazarlarsa yazıcam ...hıııııı
saol kuşumm benim iyidir vallahi ne olsun psinkolojik duruma gelince kuşum valahi zati nadir birkaç kişinin dışında kafası sağlam pek kimse yok buralarda zati kk da yani bir nevi terapi oluyor burası sanırsam ki benim gibi anti sosyaller için bulunmaz nimet kk... (anti sosyallik zıpalardan sonra zorunlu oldu canım yaf) mecburen pek çok şeyden fedakarlık ediyorsun yoksa çok severim dostluğu gezmeyi kaliteli sohbeti off off neydik ne olduk behhhh anam biraz daha yazarsam bınalıma girecem yaaaa... ben kaçtım öperim hepinizi ennnnnn haşininden.... fadikim kk dasın sende ben gibi gece kuşum benim :1hug:
selam arkiddişler nasılsınız benim kuzular accık rahatsızdı o bir yana neyse bu ara giripte yazasım gelmiyor pek kk ya geçer inş. yakında
sizler nasılsınız bakim fadikçim kusuummm öpüyorum sizleriiiiia.s.
aaaa ayıptır yahu kaç zamandır bir allahın kulu uğramamış ..mavice sahiplensene topiğini bacum ....ne oliy böyle ...bak kızacam haaaa ..fadik öptüm ..yavruş..seni ..mavicem senide ...
farkındasınız yani benneyaptımki..dövecem sizi ...diövecemklava:...beni yanlız bırakıyonuz ..buralrda bi küsücem hiç gelmiycem ..:dilcikar::dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?