neyse görüşemicez galiba benim sıpa mızıklıyo ii geceler canım....g.haneli sana diyorumm
selam canım nasılsın?valla canım ben gebelik formuna takılıyorum ama hemşolarımıda unutmuyorum bebişinide kocaman öpüyorum kendine iyi bak:1hug:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neyse görüşemicez galiba benim sıpa mızıklıyo ii geceler canım....g.haneli sana diyorumm
hoşgeldin hemşommmma.s.selamlar bende gümüşhaneliyım kelkitin akbaba köyundenim.bende senelerdır gıdemıyorum çok özledim memleketımı...
:sm_cool:herkeseeee TÜNAYDINNNNNN:sm_cool:tünaydın canım ben burdayım,istanbuldaydım geçen hafta döndüm izmire
canım yazdığın cevabı şimdi görüyorum çünküüüüüü.. seninde tahmin ettiğin gibi benim ufaklık aynen şöyle:sm_cool:bağırdı.... buarada sen nasıl oldun tansiyonun düşmüştü... umarım iisidir.....Mavice Canimyaa Ben Sana Gebelik Formunda Cevap Yazdim.ama Sen Geriye Yazmadinn.şimdide Sen Yoksun Kesin Senin Bebiş Yaramazlik Yapmiştir.neyse Sonrada Olsa Görüşürüz Canim Kendine Iyi Bak Görüşürüz